αμερικη…
εκει εχουν περασει στα παιδια πως για να ελέγξεις μια γειτονια εως ενα παγκακι πρεπει να βγουν τα οπλα…
τι να λεμε τωρα…??
:?
αμερικη…
εκει εχουν περασει στα παιδια πως για να ελέγξεις μια γειτονια εως ενα παγκακι πρεπει να βγουν τα οπλα…
τι να λεμε τωρα…??
:?
Ρε τι λετε ο αρινας δεν ειναι ουτε τσιλντρες ουτε γεηφερ,μιλάμε για εναν απίστευτο παίκτη!
Δυστυχώς, ως προαιώνιος φαν του Houston δεν τρέφω αυταπάτες…το τούνελ που έχει μπει το franchise είναι μακρύ και σκοτεινό, και δε μου αρκεί ο πρώτος γύρος των playoffs σαν στόχος…God I miss Hakeem.
edit: Και επειδή τώρα ανακάλυψα το thread και το έπιασα από την αρχή του…
“Jordan pushed Russell”. Για να μην ξεχνιόμαστε, και να μην ξεχνάμε το διασημότερο no call έβερ.
Βασικά, για τον T-Mac έχει ακουστεί ότι πάει προς Sixers, ίσως για τον Brand, οπότε αν πάρετε ένα ψηλό που σιγά σιγά προσπαθεί να επανέλθει δεν θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Έχετε και κάποιους καλούς νέους παίκτες, σιγά σιγά θα επανέλθει η ομάδα σας (τα λέω αυτά για να έχει να χαρεί ο rasputin )
Ναι αλλα ξαναλέω. Μιλάμε για franchise με ιστορία και με δύο τίτλους σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές χρονικές περιόδους της λίγκας (mid 90’s). Τι να μου κάνει ο Βrand και το κάθε απολιφάδι…Η ομάδα θέλει γενικό πλάνο αναμόρφωσης αφού δε μας βγήκε το σχέδιο ντουέτου φονικός γκάρντ-ασυναγώνιστος ψηλός, όχι να παίρνουμε όλο τον κατιμά των draft και βάρκα την ελπίδα.
Α, ξέχασα. Θέλω πίσω το Summit. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.
Hakeem the Dream και τα μυαλα στα καγκελα αλλα καποια στιγμη θα σταματουσε…Ηταν και ειναι ο αγαπημενος μου παιχτης ever…Αυτος με εκανε να δω ΝΒΑ και να γινω fan του Houston εν ετοι 1994…
Εγω ειμαι αισιοδοξος…Με Brooks,Landry και Αriza,Battier,Scola να σιγονταρουν εχουμε μια σταθερη βαση και πανω απ’ολα νεα σχετικα σε ηλικια να πορευτουμε…
Λειπει βεβαια το αστερι που θα κανει τη διαφορα…O T-Mac δυστυχως μαλλον ξοφλαει και ο Yao δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει να επανελθει στα μεγαλεια των προηγουμενων χρονων καθως ταλαιπωρειται απο συνεχεις τραυματισμους…
Το καλυτερο θα ηταν ενα καλο trade ωστε να ερθει ενα ονομα στην ομαδα και να συμπληρωθει απο τους πολυ καλους ρολιστες που εχουμε τωρα…Και εκει που ποναει η ομαδα δεν ειναι στους ψηλους αλλα στις θεσεις 2-3…
Παντως με τα υπαρχοντα δεδομενα το 20-16 ως τωρα δεν ειναι κακο…Και για φετος ναι, ειμαι ευχαριστημενος με 1ο γυρο…
Και εγω θελω πισω το Summit…Ιστορικο κλειστο…
Για φέτος και πολύ μας είναι ο πρώτος γύρος…γενικά λέω, δεν είμαστε τίποτα Clippers, δευτεράντζα ομάδα και είναι κρίμα. Ένα καλό draft pick ρε πούστη, έναν D-Rose, έναν Mayo, έναν τέτοιο θέλαμε…Ariza καλή κίνηση πάντως. Αξιολογότατος παίκτης. Τώρα για Hakeem…τι να πω. Ένα πράγμα που πιστέυω θα σου 'χει μείνει στη μνήμη σαν σημάδι από πυρωμένο σίδερο.
Baseline drive, αέρας παρά τα 2.13, σταυρωτή, ο ένας αστράγαλος του Admiral σε πάγο, προσποίηση προς το άουτ, δεν την τρώει, δεύτερη προσποίηση δεξί hook, κάτω από την τάπα και πάρ’το, πήγες σπίτι σου στον Αγιο Αντώνιο.
Είπε μετά…“Hakeem? You don’t solve Hakeem.”
Το θυμηθηκα και ανατριχιασα…
So there he goes…goodbye T-Mac. Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις.
Όντως, χειρουργία, τραυματισμοί, επίδεσμοι, ούτε γιατρός να σπούδαζα δεν θα είχα τόσες αναμνήσεις του τραυματία :p:p:p
Πέρα απο τις κακίες, τα trade που έγιναν ήταν τρομερή ενίσχυση για πολλές ομάδες. Θα έχουμε μακελιό απο εδώ και πέρα.
παλια ηταν μπομπα japar\jordan\barkley\lary bird\matzik jonson omas και αλοι που δεν θυμαμε τωρα
και μεγαλο αλανι μετα ο αιβερσον παιχταρας
επειδη εχω να ασχοληθω απο το περσυνο πρωταθλημα, μπορει καποιος να με κατατωπισει με τα σημαντικοτερα γεγονοτα?:oops:
Nate Robinson στους Celtics, ανταλλαγή με Eddie House. T-Mac στους Knicks, three-way trade me Sacramento, Kevin Martin στους Rockets, DeShawn Stevenson και Caron Butler στους Mavs (trade με Josh Howard και Drew Gooden), Ronny Brewer στους Grizzlies.
Όσο για τον T-Mac, όχι, ούτε χειρουργεία θυμάμαι, ούτε γιατρούς. Θυμάμαι 13 πόντους σε 35 δευτερόλεπτα στα μούτρα του καλύτερου πελάτη.
Χμ, προφανώς αστειευόμουν. Αυτό που ήθελα να πώ είναι ότι στο Hiouston ουσιαστικά δεν πρόλαβε ή αν θέλεις λόγω των τραυματισμών δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να κάνει κάτι σπουδαίο.
Πωωω τι θυμηθηκες τωρα…Ακομα κλαιει ο Duncan…:lol:
Ο πελατης ξαναπροσκυνησε, αν και παμε χαλια τον τελυταιο καιρο…109-104…
Όπως και να πάμε, ο πελάτης πάντα θα προσκυνάει. Όσο υπάρχει εκείνο το άγαλμα απ’έξω, θα κλάνουνε μπάμιες οι πουθενάδες.
[SIZE=“4”]Ερχεσαι γήπεδο; Κάνεις δωρεάν φορολογική δήλωση[/SIZE]
Με τη φετινή απογοητευτική πορεία τους (έχουν ρεκόρ 6-53) οι New Jersey Nets ψάχνουν το θεατή με το τουφέκι στο γήπεδό τους. Φυσιολογικό, θα πείτε αφού σε καιρούς οικονομικής κρίσης ουδείς θέλει να παρακολουθεί δια ζώσης μία ομάδα που χάνει συνέχεια.
Οι ιθύνοντες των Nets δεν το βάζουν κάτω και μελετούν νέους τρόπους μάρκετινγκ έτσι ώστε να προσελκύσουν φιλάθλους. Μέχρι τώρα έχουν κάνει πολλά. Εδωσαν εισιτήρια για εκτός έδρας παιχνίδια σε ανέργους αλλά και δωρεάν μπουφάν σε όσους αγόραζαν εισιτήρια 10 αγώνων (με σήμα ακόμα και αντίπαλης ομάδας).
Για τον αγώνα που έρχεται με τους Μagic (τα ξημερώματα του Σαββάτου) θα μπει σε ισχύ μία άλλη προσφορά, πολύ πιο συμφέρουσα για το μέσο Αμερικανό. Οσοι παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν δωρεάν τη φορολογική τους δήλωση μέσω ενός μεγάλου λογιστικού γραφείου στη Νέα Υόρκη. Όλα αυτά με τα 29 δολάρια που αξίζει το εισιτήριο.
Αυτό που μένει να δούμε είναι το αν οι φίλοι των Nets θα «τσιμπήσουν» με την προσφορά και θα?κατακλύσουν τις εξέδρες την Παρασκευή. Εσείς πόσες πιθανότητες δίνετε;
τι αλλο θα δουμε…
Μέχρι να μετοικήσουν τελικά στο Brooklyn (όπως ακούγεται), θα δούμε πολλά ακόμα…
Devin ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΙΠΑ.
Οχι ρε συ, δηλαδη ελεος, #-o αν εφτασαν και στο NBA σε αυτο το σημειο…