Nba

Nelson-Redick-Lewis-Gortat-Howard

Σιγά μην παίξει και με δίδυμους πύργους.
Το πρόβλημα των Μάτζικ είναι απαράδεκτος για αυτό το επίπεδο Νέλσον και η απώλεια του Χέντο σε σχέση με πέρσι. Δεν είναι τυχαίο ότι με Ρέντικ μέσα λειτουργούν πολύ καλύτερα, λόγω του οτι ο JJ χρησιμοποιεί το μυαλό του και μπορεί και μπαλώνει κάπως τις κωλοτούμπες του Νέλσον και του Βινς.

σας το λεω απο τωρα 20 μαιου ποσο θα ερθει ο τελικος

lakers - celtics 4-2

(μην με ρωτησετε το πως κ το γιατι :p)

Ξέρουμε, είναι κρυμμένο μήνυμα μέσα στο Aenima που ως γνωστόν είναι 50 χρόνια μπροστά άρα γνωρίζει και όλους τους πρωταθλητές μέχρι το 2046.

Lakers - Celtics οπως ολα δειχνουν ο τελικος και εννοειται οτι οι Lakers ειναι το φαβορι… Αντε να παρουμε και εκδικηση για προπερσι…

Βλεπω τωρα τους magic.Σαν να μην θελουν να νικησουν παιζουν.Πολυ κοιμισμενοι παικτες…

Με μία φωτό φαίνεται γιατί οι Celtics πέρασαν…

Θα γίνω λίγο ιερόσυλος αλλά το νο 5 από εδώ
μου θυμίζει αυτό
ενώ το νο1 μοιάζει με ένα από τα ιστορικότερα στιγμιότυπα της ιστορίας των Κελτών

Επίσης Rajon ταπεινά :bow2: τόσο που έχω μετανιώσει που έδωσα σε φίλο μια φανέλα Celtics που μου είχαν κάνει δώρο (φανατίλα Lakers γαρ)#-o:lol:

Βέβαια ο ένας το κανε στον Γιούιν και ο άλλος στον Γκορτάτ και αυτή είναι η διαφορά. :wink:

Xωρίς πλάκα τώρα, ο Ρόντο από το λίγο που τον έχω δει παίζει να είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια.

εχω την εντυπωση οτι το ΝΒΑ βρηκε τον point guard του για την επομενη 10ετια.

ιδωμεν.

(chris ρωτησα σημερα το aenima τι βλεπει για το κοντινο μελλον

και μουπε

α)πως ο τελικος θαναι 4-3 celtics ή 4-2 lakers

και

β) πως οσο ακους black metal ολο με γκοθουδες θα την βγαζεις τα βραδια )

:stuck_out_tongue:

Κέλτες τι περιμένεις…
Μεγάλη ομάδα,στα playoff δεν υπάρχουν.Παίζουν το σωστό,τίμιο μπάσκετ της Boston…

Έτσι…αμάν με το L.A.:):!:

Ένω με Tool χτυπάς γκομενάκια τέτοιου επιπέδου:

Και ο ΛΕΠΑ Aenima??

Όσο προχωράει το Βοστώνη-Ορλάντο χαίρομαι που η επιλογή των Μάτζικ να υπογράψουν τον Κάρτερ αντί να ανανεώσουν τον Χέντο το καλοκαίρι δεν μου άρεσε ποτέ, όπως και το γεγονός ότι από την πρώτη φορά που είδα τον Νέλσον να αγωνίζεται έλεγα ότι είναι ο Κίκι Κλαρκ του ΝΒΑ, ανεπαρκής και ακατάλληλος για μπάσκετ τέτοιου επιπέδου δηλαδή.

Οι Μάτζικ είναι μια τεράστια απογοήτευση σε αυτη την σειρά, είχα ερωτευτεί το μπάσκετ που έπαιζαν πέρσι τέτοια εποχή και τον τρόπο που ο Βαν Γκάντο έπαιρνε το 100% απο κάθε παίκτη του, το ότι ο Νέλσον απουσίαζε και έπαιζαν με PG’s που ήταν καλοί οργανωτές με σταθερό σουτ και σωστές επιλογές δεν ήταν καθόλου τυχαίο, φέτος ωστόσο είναι προβλέψιμοι, με λίγες επιλογές επιθετικά ενώ στηρίζονται πολύ στο ατομικό ταλέντο , χαίρομαι που το ΝΒΑ στα play offs παραμένει ομαδικό άθλημα και δεν βλέπουμε το one man show που βλέπουμε κατά την διάρκεια της RS (και στα AND1 Mixtapes).

Κρίμα να μην είναι ο Νας λίγο πιο μικρός ή ο Αμάρε λίγο πιο μεγάλος να είχε βρει νωρίτερα τον Νας και να απολαμβάναμε αυτούς τους δύο παίκτες μαζί για περισσότερα χρόνια, η συνεργασία τους στο πικ ν ρολ είναι φανταστική και απολαυστική, ίσως ξεπερνούν ακόμα και τους Στοκτον - Μαλόουν σε αποτελεσματικότητα, σε θέαματικότητα εκτέλεσης σίγουρα είναι καλύτεροι.

17 πόντους - 15 ασίστ ο Νας, 42 πόντους ο Αμάρε και το Φίνιξ έδειξε ότι θα το παλέψει απέναντι στους Λέικερς που κατέβηκαν για να τελειώσουν την σειρά.

Ευτυχώς που μείωσαν οι Σανς, γιατί αν τελειώναν και οι δυο τελικοί περιφέρειας με 4-0 ή 4-1 (μαζί με του 3/4 ημιτελικούς που ήρθαν 4-0) θα ήταν μια ακόμα απόδειξη του πόσο έχει χαμηλώσει το επίπεδο.

Ειδικά η Ανατολή δε είναι 2,5 ομάδες (Βοστώνη, Ορλάντο και μισό Κλίβελαντ) και μετά το χάος.

για πειτε τι βλεπετε στον τελικο…προβλεψεις ?

(κρις θελω σεντονι φιλε :stuck_out_tongue: )

Παντρέψου την καλή σου, να πάρεις πολλά σεντόνια προίκα.

μπα ολο σε φτωχες πεφτω 8)

ελα πες τι βλεπεις τελικο ρε :wink:

εγω θελω να το σηκωσει ο παιχταρας ο ροντο(πως τον λενε αυτον με το 9 στους σελτικς)

παντα με πορωναν οι πλει μεικερ που παιζουν με μυαλο κ ειναι μετρημενοι κ οχι ‘παγωνια’

Ωραία αντρίκια τίμια πράγματα… Αίμα, ξύλο, τσαμπουκάδες, τραυματισμοί όχι τόσο σοβαροί που λυπάσαι, αλλά ικανοί για την δημιουργία θρύλων… BTW Γιατί ο (καναδός) Νας παθαίνει συνέχεια τραυματισμούς που ταιριάζουν σε αθλητή χόκεϋ επί πάγου; :-k Αμάρε όταν γυρίζει με πρόσωπο δεν παίζεται…
Αλλά οι Λέικερς το θέλουν και τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για το '08. Υπάρχει κίνητρο ως ομάδα δηλαδή κι όχι απλά ο Κόμπυ να δείξει στον Λεμπρον ποιός είναι ο άρχων του ΝΒΑ. Κοινώς ακόμα κι αν κάνει κι άλλη νίκη το Φοίνηξ, δεν νομίζω ότι θα πάρει και την σειρά… Ίδωμεν…

ρε σεις ο Amare έχει ανέβει άλλο επίπεδο ε. Κάποτε ήταν ο αρχετυπικός κατσαπλιάς NBA center που μόνο καρφώνει και κατεβάζει rebounds, τώρα πια πολύ πολύ καλός. :thumbup:

[SIZE=“4”]Και ο Ομπάμα θέλει τον Λεμπρόν[/SIZE]

Το? αμόκ που έχει πιάσει τους πάντες στις ΗΠΑ για την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο Αμερικανός πρόεδρος, γνωστός για την αγάπη του στο μπάσκετ, απεύθυνε κάλεσμα στον σούπερ σταρ που μένει ελεύθερος από τους Καβαλίερς να πάει στους Μπουλς, ομάδα της γενέτειρας του ιδίου, το Σικάγο.

«Δεν θέλω να ανακατεύομαι σε τέτοια θέματα. Πιστεύω όμως πως οι Μπουλς έχουν έναν πολύ καλό κορμό για τον Λεμπρόν, με τον Ντέρικ Ρόουζ και τον Γιοακίμ Νοά. Θα μπορούσε να ταιριάξει πολύ καλά εκεί ο Λεμπρόν», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα και πρόσθεσε: «Το σημαντικότερο για τον Λεμπρόν αυτή τη στιγμή είναι να είναι σε μία ομάδα με έναν προπονητή που θα τον σέβεται και θα δουλεύει σκληρά με όλους τους παίκτες. Αν μπορεί να το βρει στο Κλίβελαντ, ίσως θα πρέπει να μείνει εκεί. Αν αισθάνεται πως δεν μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται εκεί, ας πάει κάπου αλλού. Αν δεν έχεις την απαραίτητη στήριξη δεν μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα. Αυτό βρήκε κάποια στιγμή και ο Κόμπι στους Λέικερς, πρώτα με τον Σακίλ Ο? Νιλ και μετά με τον Γκασόλ».

http://www.sport-fm.gr/article/230955

το αφεντικο μιλησε…!

Οντως το επιπεδο εχει πεσει τα τελευταια χρονια, αλλα και παλι βλεπουμε ματσαρες…