Τζίφος
Έντονες φήμες για τον Bradley Beal των Wizards ότι του χρόνου θα είναι στους Nets. Καταλαβαίνει ο καθένας ότι με τη μαγική τριάδα Irving - Durant - Beal οι Nets αλλάζουν επίπεδο και χτυπάνε τίτλο.
Χτυπανε τιτλο και χωρις τον Beal αν οι αλλοι 2 ειναι στην φορμα που μπορουν να ειναι, αλλα σιγουρα με τον Beal γινονται ακομα πιο ισχυροι.
Αμα δεν τα κανει πουτανα ολα στα αποδυτηρια ο Καιρι βεβαια, που ειναι ενα αρκετα πιθανο ενδεχομενο.
Αλλος ενας καραγκιοζης. Δεν το γλιτωσε το κραξιμο.
Παίζει να ήταν το χειρότερο επεισόδιο που έχουν βγάλει μέχρι τώρα
Επειδή κάποιος είχε κάνει αναφορά στον Karl Malone πριν λίγο καιρό. Σίγουρα πολύ μεγάλος παίχτης αλλά ήταν και λίγο αρχίδι για να τα λέμε όλα. Γενικά έπαιζε και πολύ με τους αγκώνες.
Ενώ ο Τόμας αγγελούδι
“Λίγο αρχίδι” ο Malone επειδή έσκασε αγκωνιά στον… Τόμας;
Απολαυστικό το βίντεο και η κλάψα από Daly και Laimbeer για σκληρό παιχνίδι
The pistons are like a third grade bully they are tough until someone does the same thing to them and then then run off crying
Somewhere in his private collection MJ has a remastered copy of this…
If you choose to play dirty, don’t be mad when it comes back to bite
Εγώ ήμουν ναι Ο Malone είναι ο καλύτερος PF ολων των εποχών. Ο Malone δεν ηταν λίγο αρχιδι. Ο Malone ήταν μεγάλο αρχιδι. Ο Malone ηταν αρχιδι και στην προσωπικη του ζωη. Ο Malone είναι ο καλύτερος PF όλων των εποχών.
Στον τοπο τον αφησε τον Ναυαρχο.
Ουτε εγω εχω υποψιν μου την φαση, αλλα η πηγη της πληροφοριας με κανει να βαζω ανετα $1 στο οτι δεν ισχυει. για οποιον θελει.
Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε 2 κλικ σε κάποια πλατφόρμα βίντεο που έχει όλα τα ματς και να δούμε αν ισχύει ρε γμτ
H φάση βρίσκεται μετά το 02:08:10. Τα συμπεράσματα δικά σας…
Εγώ, σαν Bulls-maniac, δεν είδα κάτι πάντως… ( ).
Πρέπει να τους γλεντάς κάθε ΣΚ στο Atlantic City έτσι όπως ποντάρεις
Μόνο τυπικά στοιχήματα του ενός δολαρίου το πολύ, άρα κάνενα γλέντι. Έχω τέλειες αναμνήσεις όμως από την μια φορά που εχω πάει Atlantic City
Ρεκόρ κρουσματων στη Φλόριντα με τον covid-19.
Εκεί που σχεδιαζεται να γινει η επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Δεν εχει μεγαλη σημασια. Θα ειναι σε απομονωμενο αθλητικο κεντρο, χωρις θεατες, σε μια τεραστια εκταση στο Ορλαντο, εκει που ειναι τα παρκα της Disney. Αρα το τι θα γινεται απεξω εχει ελαχιστη σημασια.