Nba

Πολλά νεύρα ο Γιάννης…

Τι κολλημα εντωμεταξυ? Μια χαρα παικτης ειναι ο PG, και τιμιοτατος ο Patrick Beverley. Τι σου εκαναν και γιατι τοσο κραξιμο?

Για το ματς με τους Blazers αναφέρομαι που έκραζαν το Lillard για τις βολές που έχασε.

Ο οποίος Lillard τους έχει στείλει και τους 2 σπίτια τους τα 2 προηγούμενα χρόνια στα play off, χωρίς να πηγαίνει από τη μια super team στην άλλη.

Α ενταξει δεν πηρα πρεφα το σκηνικο, δεν βλεπω σχεδον καθολου στιγμιοτυπα αυτες τις μερες.

Βλεπω οτι στην ουσια οι Bucks εξασφαλισαν πλενοεκτημα εδρας για το υπολοιπο των playoffs, και ελπιζω και για τους τελικους… oh wait. Δεν εχει καμια σημασια :joy:

Τραγικη η αποφαση του να συνεχιστει σε ουδετερο γηπεδο το υπολοιπο του ΝΒΑ κατ’εμε, μουφα πρωταθλημα θα ειναι οποιος το παρει (και ειδικα αν το παρουν οι Lakers :smiling_imp: )

Μεγάλη λατρεία ο Lillard ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ

4 Likes

Lazuardinho
8 months ago
It feels like I’m listening to 3 Zlatans

1 Like

Κάντε τις προβλέψεις σας από την πρώτη φάση μέχρι τελικό.

Δεν μου δίνει link με τις επιλογές μου για αυτό βάζω print screen.

Για πρωταθλητές έβαλα Clippers. Bucks και Lakers δεν μου γεμίζουν το μάτι και νομίζω στα δύσκολα θα έχουν θέμα. Οι Boston δεν αποκλείεται να γίνουν η έκπληξη της χρονιάς.

1 Like

Η επιλογή μου -βάζω το Dallas να κάνει την έκπληξη (με ελάχιστες πιθανότητες βέβαια) στη Δύση και τους Heat στην Ανατολή.
Θεωρώ τους Lakers ανώτερη και πιο πλήρη ομάδα στη Δύση. Θέλω πολύ όμως να κάνουν την έκπληξη οι Blazers.
Επίσης βάζω Utah να περάσει ενώ είναι πίσω 1-0 στη σειρά πλέον.

Στην Ανατολή με προβληματίζουν τα νεύρα που βγάζει ο Γιάννης, τις φήμες για αποχώρηση και την παραδοσιακά κακή απόδοση του Μίντλετον στα play off -με ελπίδα να διαψευστώ. Αν και η Βοστώνη θα πάει σκοτωμένη -σε κάθε γύρο έχει δυνατό αντίπαλο.

1 Like

Θα ελπιζω ακομα κι αν χανουν 3-0 απο Lakers σε Blazers στον πρωτο γυρο, με το θετικο οτι ειναι σε ουδετερη εδρα ολα τα ματς.

Bucks βλεπω τελικο διχως αμφιβολια, θα σοβαρευτουν στα playoffs.

1 Like

Όντως μακάρι να προχωρήσουν οι Blazers αν και δύσκολο, με την άμυνα που έχουν.
Μακάρι τίτλο για τον Giannis αλλά το βλέπω επίσης δύσκολο. Οι Heat έχουν ακριβώς τα κορμιά που χρειάζεται για να σταματήσουν τον Γιάννη ή να τον αναγκάσουν να πασάρει/σουτάρει όταν το παιχνίδι γίνει κλειστό.

Στην πρώτη περίπτωση, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Μίντλετον (καθόλου έτοιμος για clutch shots). Στη δεύτερη, ο Γιάννης δεν έχει δείξει ακόμα ότι μπορεί να πάρει ματς PO με το σουτ του.

Δεν περίμενα να τους προβληματίσουν τόσο οι Magic. Πέρα από την άμυνα (με 122 πόντους από το 8ο seed δεν πας πουθενά), στην επίθεση τους έκαναν το κλασσικό τρικ με το να κλείνουν τις διεισδύσεις του Γιάννη (όχι στο βαθμό του τοίχου που είχε το Τορόντο με 3 παίκτες στο ζωγραφιστό) και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν.
Φαίνεται ότι οι Bucks θα ζήσουν και θα πεθάνουν με το τρίποντο στα play off (42 από τα 90 FGA ήταν τρίποντα σήμερα) και δε βλέπω πως θα περάσουν πιο σοβαρές και πλήρεις ομάδες αν δε σουτάρουν 40%+.

1 Like

Αστεία εμφάνιση από Bucks. Ακόμα και ο Γιάννης τα παράτησε στο 4ο. Έπαιζαν πολύ άσχημα σε αυτά τα 8 ματς που έδωσαν στην… φούσκα αλλά λες οκ αυτά ήταν αδιάφορα. Μάλλον δεν κατάλαβαν πως ξεκίνησαν τα play-off. Μόνο ο Middleton ήταν στην συνήθη play-off φόρμα του, δηλαδή εκτός τόπου και χρόνου.

Μονοδιάστατο το παιχνίδι τους και πολύ φοβάμαι πως τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Πλάκα έχει στο twitter που ήδη ξεκίνησε το debate για την επόμενη ομάδα του Γιάννη.

2 Likes

Η λογική λέει ότι θα περάσουν τους αδύναμους Μάτζικ. Για παραπέρα δεν ξέρω, ας περιμένουμε πριν κάνουμε την κηδεία. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλό δείγμα με το που τελειώσει αυτή η σειρά. Ξαναλέω πάντως ότι οι Heat φαίνονται ταμάμ για τέτοιου είδους άμυνες πάνω στον Γιάννη.

Καλά, για τον Μίντλετον νομίζω συμφωνούμε όλοι.

1 Like

Ακόμα και τώρα, μετά τις μέτριες εμφανίσεις στη φούσκα, είναι από τα φαβορί για να φτάσουν στους τελικούς. Κυρίως γιατί δε σταυρώνουν με κανένα εκ των Sixers, Raptors και Celtics (χωρίς να υποτιμώ το Miami που άλλωστε το θεωρώ ικανότατο να τους πετάξει έξω).

Αυτό που με κάνει να απορώ είναι πως μετά το περσινό δείγμα γραφής στο πως θα τους παίζουν στα πλέι οφ δε φρόντισαν να έχουν λύσεις. Πήραν μεν τον Κόρβερ και τον Ιλιασόβα που έχουν το μακρινό σουτ (ο ένας έπαιξε ελάχιστα ο άλλος καθόλου) αλλά συνεχίζουν με ένα διεισδυτικό πλέι μέικερ (που αυτόματα ακυρώνεται αφού τις επελάσεις και τα ρήγματα τα δημιουργεί άλλος), με το Μιντλετον που τον ξέρουμε, δε θα αλλάξει (και του έδωσαν μαξ συμβόλαιο!) και βασικό δυάρι το Matthews που σε οποιαδήποτε ομάδα πρωταθλητισμού θα ήταν στην καλύτερη έκτος παίκτης.

1 Like

Χχαχαχαχαχ μια ηττα και ο κοσμος φερνει την καταστροφη κλασικα :joy:

Δεν ειναι η ηττα μωρε το θεμα, ειναι οτι εκτος του Γιαννη ολοι οι αλλοι ηταν αθλιοι πραγματικα. οκ στα προηγουμενα λεγαμε ψωλαρουνε γιατι δεν ειχαν ενδιαφερον αφου ειχαν κλειδωσει το πλεονεκτημα, αλλα πλεον πρεπει να αρχισουν να σοβαρευονται και γρηγορα μαλιστα.

Καλα τα ιδια γινονται καθε χρονια και με ολες τις ομαδες. Ειπαμε, κατοπιν εορτης ειναι πανευκολο το κραξιμο στα παντα.

Κατσε ρε μλκ τι κατοπιν εορτης, πως θα μπορουσα να κραξω την αθλια εμφανιση του Μιντλετον προ εορτης δλδ, μαντης ειμαι? :stuck_out_tongue:

Για την εμφανιση της ομαδας μιλαμε που ηταν κακιστη. Το Ορλαντο κερδισε ανετα και αυτο ειναι ανησυχητικο, ισως να γυρισουν διακοπτη στα επομενα ματς, και μακαρι, αλλα η εικονα του τελευταιου μηνα δεν ειναι ενθαρρυντικη.

Λιλαρντ :heart_eyes:

1 Like

Ε όχι και κατόπιν εορτής για το supporting cast του Γιάννη. Ειδικά για το Μιντλετον έχει γραφτεί από πολλούς τουλάχιστον από την pre season ότι είναι λίγος.

Κατά τα άλλα Lillard :heart_eyes:

Αλλά και αμυναρα, ειδικά για τους Blazers όλοι πίστευαν πως θα είναι η αχίλλειος πτέρνα τους. Εμφάνιση play off.