Nba

To 2004 είχαν σουπερσταρ στο Detroit δηλαδή :stuck_out_tongue: ?

Δεν ξέρω καν αν η Οκλαχόμα το 2012 είχε superstar, θεωρούταν τότε ο Durant; Για τους άλλους ούτε λόγος τότε.

Παίκτη που θα έβαζες χωρίς πολλή σκέψη στο top-5, άντε top-10 παικτών στη λίγκα. Τώρα μπορεί να μας φαίνεται σαν ανέκδοτο αλλά εκείνη την εποχή απ’ όσο θυμάμαι τον Howard παίζει να τον έβαζε στο top-10 του αρκετός κόσμος.

Ο Curry το '15 βγήκε MVP οπότε μάλλον. O Durant σίγουρα.

Ναι τον θυμάμαι στο εξώφυλλο του NBA Live το 09-10 τον Howard. Αλλά για τότε, πρόχειρα θυμάμαι Kobe, Lebron, Garnett, Pearce, Wade, Duncan, Parker, Carmelo, Dirk, οκ μπόρει να ήταν το νο10 δεν παρακολουθώ πολύ μπάσκετ άρα μπορεί να κάνα λάθος :stuck_out_tongue:

Το 2004 δεν ειναι “τελευταιο” οταν υπαρχει το 2005 ομως :stuck_out_tongue:.

Ο Ντουαιτ Χαουαρντ ηταν μεγαλος σταρ τοτε ρε σεις, πρωτη πενταδα all-NBA, αμυντικος της χρονιας κλπ.

2 Likes

Δίκιο έχεις μωρέ, αυτό που ήθελα να πω βασικά είναι πως νομίζω πως ήταν αποδεκτό πως το 2005 ο Billups για να μην πω και ο Big Ben ήταν stars, εξαιτίας και της προηγούμενης χρονιάς κυρίως.

Επίσης, τα χρόνια εκείνα του Howard στο Orlando θα τον πάνε μέχρι το Hall Of Fame λογικά, ήταν πολύ μεγάλο όνομα (με μεγαλύτερο potential όμως) τότε. Και με εμπορική απήχηση, κάτι που μετράει στους superstars.

Κακώς αν ρωτάς εμένα αν και μάλλον υπάρχουν χειρότεροι παίκτες που είναι ήδη μέσα…

Εδώ υπάρχει κόσμος τώρα που λέει ότι πρέπει να μπει ο Lowry, έλεος κάπου δηλαδή.

Superstars ειπε ρε. Σε αυτο το στατους δε νοκιζω οτι εφτασε καποιος παιχτης του τοτε Ντιτροιτ.

Δυστυχως οι Ροκετς αποδειχθηκαν πολυ λιγοι για την ομαδα του εμετου, και πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με τους Κλιπερς.

Δε νομιζω. Θα πουλησουν ακριβα το τομαρι τους οι Κλιππερς, δεν ειναι Ροκετς.

Εγώ αν και στην αρχή πίστευα περισσότερο στους Clippers έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου. Οι Lakers παίζουν πολύ καλύτερα με Rondo και Caruso σταθερά στο rotation. Οι αλλαγές που έκαναν για να προσαρμοστούν στο σχήμα των Rockets τους έκαναν καλό και έδειξαν πως μπορούν να παίξουν και διαφορετικά με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Από την άλλη αυτό μπορεί να οφείλεται στο πόσο εντελώς σκατά ήταν οι Rockets σε αυτή την σειρά και ειδικά ο Westbrook.

Μεγάλη νίκη για Νάγκετς. Εχαναν με 19, και το γύρισαν καθώς στο δεύτερο ημίχρονο έβαλαν υπερδιπλάσιους πόντους από Κλίπερς.!
Θέλω να κάνω τα παιδιά του γιοκιτς. 34/14/7 με αρκετές τριποντες βόμβες.
Πλέον έχουν μαζευτεί πολλές οι μπανάνες που έχουν πατήσει οι Κλίπερς ενώ προηγούνται.

6 Likes

butter

3 Likes

64-35 το επιμερους σκορ, αλλα ναι, εντυπωσιακο.

Απιθανο το οτι εχουμε 7ο ματς σε αυτην την σειρα.

2 Likes

Ναι, αφού το έγραψα πριν καν λήξει νομίζω :sweat_smile: δύο επιθέσεις πριν, ήταν όντως υπερδιπλάσια η διαφορά στο δεύτερο.
Απίθανο είναι που οι Νάγκετς είναι κοντά σε δεύτερη ανατροπή από 1-3. Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει. Δύσκολο, αλλά 7ο παιγνίδι είναι αυτό.

2 Likes

Ελπίζω να είχαν τίποτα δηλώσεις του Μπέβερλι μετά το ματς, να μας διαφωτίσει για τον Γιόκιτς. Με τους 2 πόντους, 2 λάθη και 6 φάουλ του μπορεί να πιάνει στο στόμα του όποιον θέλει.

5 Likes

Προβληματικοί οι Clippers. Οι Nuggets στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν απολαυστικό μπάσκετ. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως η νίκη ήρθε παρά το γεγονός πως τα αστέρια των Clippers ήταν σε καλή μέρα. Και ο Leonard έβαλε μεγάλα καλάθια και ο George ακόμα και οι Williams από τον πάγκο έδωσε και αυτός μερικά πράγματα. Το 7ο ματς θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αν και δεν βλέπω πώς θα περάσει τους Lakers το Denver, τουλάχιστον θα 'χουμε ομάδα να υποστηρίζουμε χωρίς μισή καρδιά.

Με τρέλαναν ο Γιόκιτς και η παρέα του. Μακάρι να περάσουν οι Νάγκετς.

:sweat_smile:

Πεθαίνω

4 Likes

Εγω κλαιω με το βιντεο του Γουεστμπρικ που λεει “you better double me” σε ματς που εβαλε 10 ολοκληρους ποντους και σε σημειο που χανανε με 30. Δηλαδη για λυπηση πλεον ρε φιλε.

3 Likes