Nba

2 Likes

Λεμπρον μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον mvp

«Με νευρίασε, αυτή είναι η ειλικρινής μου απάντηση. Με νευρίασε γιατί από τις 101 ψήφους, πήρα 16. Αυτό με νευρίασε πιο πολύ απ’ όλα. Δεν θα κάτσω εδώ να κλαίγομαι για την διαδικασία. Έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια, το ξέρω αυτό. Έχει αλλάξει. Κάποιες φορές είναι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα, κάποιες φορές είναι εκείνος που είναι καλύτερος στα στατιστικά του, έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια. Δεν ξέρω… Ο Γιάννης είχε μια εκπληκτική σεζόν, σίγουρα μπορώ να πω αυτό. Είμαι μια χαρά, μην μπερδευτείτε, είμαι μια χαρά, θα κοιμηθώ μια χαρά το βράδυ. Δεν ξέρω πόσο παρακολουθούν το παιχνίδι του μπάσκετ ή απλά πάνε για την… αφήγηση»

Τι περιεργο, ο κομπλεξαρας και αυτοδιορισμενος αποδεικνυει οτι ειναι κομπλεξαρας και λανθασμενα αυτοδιορισμενος :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

“ρΕ εχΕι ΑλλΑΞΕι ο λΕΜπρΟν, αΦοΥ εΦΥγΕ απΟ ΜαΙΑΜι εχΕΙ ΓινΕι μεΤΡΙοφΡων”

Σκατα στα μουτρα του :smiling_imp:

Μαλλον ετσουξε που ο Γιαννης πηρε μια διακριση που μονο Τζορνταν και Χακημ ειχαν, κι αυτος δεν εχει .

:joy:
Είσαι αρνητικά προκατειλημμένος σε ότι έχει να κάνει με εκείνον οπότε όλα έτσι θα τα βλέπεις. Και όταν πάρει νέο δαχτυλίδι, και όταν πάρει το mvp των τελικών, ακόμα και αν ανακαλύψει το φάρμακο για τον καρκίνο.

Και μεταξύ μας, δεν λέει και τίποτα ακραίο στο από πάνω. Μάλλον δίκιο έχει για το πώς ψηφίζουν…

1 Like

Ολως τυχαιως ειναι μονο αυτος που γκρινιαζει εδω και χρονια για βραβεια, διακρισεις και οτιδηποτε αλλο. Γενικα η κλαψα απο καποιον που τα μηντια 15 χρονια τωρα εχουν κανει θεο ειτε το αξιζει ειτε οχι, δεν ειναι αποδεκτη.

Ειναι πολυ δυσκολο να κατηγορησεις καποιον για προκαταληψη εναντιον του Λεμπρον, γιατι εχει δωσει τοσες εκατονταδες δικαιωματα, που απλα κρινουμε αυτα που λεει και αυτα που κανει. Αυτο ελειπε να ειναι στο απυροβλητο επειδη παιζει καλο μπασκετ.

Αν δηλαδη ανεβαζει τετοιες μαλακιες περι αδικιας ο Λεμπρον, ο Λιλαρντ 8 χρονια τωρα τι πρεπει να κανει? Να τους περιλουσει με πετρελαιο και να τους αναψει ολους μαλλον.

Θα το παρει και το δαχτυλιδι μαλλον φετος και το MVP τελικων, ειδικα στο δευτερο δεν εδινα ποτε και δεν δινω μεγαλη σημασια περαν της καφενειακης κουβεντας. Και να το παρει, εχει ακομα δρομο για να ανεβει στο τοπ 5 των καλυτερων παικτων ολων των εποχων

Μια χαρά δήλωση έκανε ο Λεμπρόν, απλά και καθαρά όπως αρμόζει στην κλάση του.
Απ’οτι βλέπω γενικότερα πάντως υπάρχει γκρίνια στην Αμερική για τον τίτλο του MVP στον Γιάννη. Και όχι άδικα κατά τη γνώμη μου, χαίρομαι για αυτόν αλλά δεν ειμαι καθόλου σίγουρος για το αν έπρεπε να πάρει τον τίτλο.

Συμφωνω απολυτα οτι ειναι εφαμιλλη της κλασης του :sunglasses:
Σοβαρα τωρα? Κλαψα επειδη τον ψηφισαν 16 απο τους 101? Ποσους ηθελε?

Πανδικαια και αναμφισβητητα MVP o Γιαννης. Απο τοτε που θυμαμαι να βλεπω ΝΒΑ το βραβειο πηγαινει στον παικτη που ανεβασε την ομαδα του περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον. Χωρις Γιαννη πριν μια βδομαδα γραφατε εδω πως παιζει ουτε πλεη οφφς να μην εμπαιναν οι Μπακς. Πολυ πιθανον βασικα. Και η ομαδα τελειωσε την σεζον με ιστορικο ρεκορ και διαφορα ποντων. Αυτα τα κατοπιν εορτης ειναι αρκετα ενοχλητικα. Μεχρι να ξεκινησει η Φουσκα, οποιος ελεγε οτι δεν αξιζει το MVP o Γιαννης θα ηταν αντικειμενο κοροιδιας για μηνες.

1 Like

Μου αρέσουν πολύ οι Lakers με Rondo, Caruso στο rotation. Παίζουν ωραίο μπάσκετ. Λίγα σουτ από την περιφέρεια, ακουμπάνε συχνά την μπάλα μέσα, επιδιώκουν τις επαφές, για αυτό και τα πολλά φάουλ και βολές έστω και αν μερικά απλά τα κέρδισαν οι ίδιοι παρά ήταν, ενώ έχουν εξαιρετική δημιουργία. Παρόμοιο μπάσκετ παίζουν και οι Denver απλά οι Lakers είναι καλύτεροι.

Μια απάντηση στο γιατί ο Lebron πήρε λίγες ψήφους μπορεί να δοθεί (και) από το χθεσινό ματς. Antony Davis. Όταν έχεις ένα τέτοιο σκορερ και έχεις και ένα παίκτη όπως ο Rondo θα υπάρξουν πολλές βραδιές που το ματς θα έρθει χωρίς πολύ προσπάθεια από τον Lebron. Στην κανονική περίοδο είχαν πολλά τέτοια μας (έστω και χωρίς Rondo σε αρκετά από αυτά). Ο Γιάννης έμπαινε σε κάθε παιχνίδι φορτσάτος. Λογική η διαφορά και το βραβείο. Απλά έτσι όπως έχει καταντήσει η regular season πλέον μικρή σημασία έχει ποιος πήρε MVP. Τα τελευταία χρόνια ο MVP κάθε χρονιάς ούτε τελικούς δεν βλέπει όχι τίτλο (Γιάννης, Harden, Westbrook).

2 Likes

Έχω χάσει 20 ή 21 παιγνίδια των Λέικερς φέτος (δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω δει το παιγνίδι με τους Μάβερικς που πήγε παράταση), και έχω δει πολύ κοντά στα μισά παιγνίδια των Μπακς.
Η διαφορά των ψήφων είναι μεγάλη για την εικόνα που έχω από τους δύο.

Και ποιος επρεπε να παρει το βραβειο;

4 Likes

Ακριβώς έτσι είναι, χθες βράδυ απλά μοίραζε μπάλες ο LeBron. Ούτε καν κοίταξα πόσες ασίστ είχε αλλά δεν πρέπει να ίδρωσε καν τη φανέλα.

Καταλαβαίνω τι λέει ο LeBron, και το Μάιο αν το δίνανε ας πούμε τα ίδια θα έλεγε, αλλά κατά τ’ άλλα η όποια γκρίνια είναι 100% λόγω recency bias. Μια χαρά το άξιζε ο Γιάννης είτε από άποψη στατιστικών ακόμα και πέρα από box score (RAPM και τα συναφή) είτε από άποψη αφηγήματος.

4 Likes

Ολοκληρη η αληθεια σε μια προταση.

Εντωμεταξυ η λογικη “δεν λεω οτι δεν το αξιζε ο Γιαννης, αλλα μονο 16 ψηφους? Really?” ειναι απιστευτα χαζη. Αν το αξιζε ο Γιαννης, τοτε ρε φιλε ειτε επαιρνες 9 ή 16 ή 30 ψηφους, απολυτως καμια σημασια δεν εχει. Οι ψηφοι που πηρες ειναι το ποσοι εκαναν λαθος και δεν ψηφισαν τον Γιαννη.

1 Like

Anthony Davis κυρίες και κύριοι !!!

:joy: :joy:

2 Likes

Κ Λ Α Ι Ω απλά

1 Like

Πεθαίνω με αντίδραση kobe

Κλάμα με την αλλαγή στο σκριν χαχαχ τον δείχνει με το δάχτυλο ο άλλος ρε φίλε

Πηραν ενα παιχνιδι οι Nuggets και πολυ ευκολα, για να δουμε αν θα υπαρξει ανταγωνιστικη σειρα τελικα.

Τωρα ειδα τι εγινε στο δευτερο παιχνιδι, τεραστιο κριμα.

1 Like