the plot thickens
η είδηση παίζει σε αρκετά site
the plot thickens
η είδηση παίζει σε αρκετά site
Δεν το ήξερα αυτό. O Steph Curry έχει γράψει το εδάφιο
όλα τα μπορώ διαμέσου τού Xριστού που με ενδυναμώνει
από την προς Φιλιππησίους Επιστολή στα παπούτσια του.
Γνωστος χριστιανος δειχνει τον Υψιστο μετα απο καθε τριποντο
Δε μου κανει καμια εντυπωση
Κανενας δεν ειναι τελειος
Ο Τόμσον διαγνώστηκε με ρήξη αχίλλειου, χάνει όλη τη χρονιά.
Πολυ κριμα ρε γμτ…
Πολύ κρίμα για Thompson. Δύσκολα θα επανέλθει.
Σε άλλα νέα η μεταγραφή Μπογκανοβιτς στους Μπακς φαίνεται να χαλάει.
Πριν λίγο ήρθε και η είδηση πως οι Bucks άφησαν ελεύθερο τον Ιλιασοβα που ήταν μέρος της ανταλλαγής. Άρα μόνο ως free angent μπορούν να τον πάρουν τώρα. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό.
Δεν είναι απαραίτητο. Απ όσο διάβασα το sign n trade ήταν αντίθετο στους κανονισμούς, αλλά μπορεί να παρακαμφθει αν καταλήξουν όλοι ως ελεύθεροι. Προϋπόθεση είναι να μη “ματσαρουν” οι Kings την προσφορά των Bucks στον Bogdanovic.
Φαίνεται πως χάνεται οριστικά ο Bogdanovic για Bucks που πήραν Portis και Augustin. Καλές επιλογές για πάγκο μεν αλλά με τις κινήσεις αυτές μάλλον έχουν κλείσει το roster τους. 1-2 παίκτες ακόμα με το minimum αν έρθουν και αυτό ήταν. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έχουν ανέβει επίπεδο από πέρυσι. Ειδικά σε θέμα σουτ μάλλον σε χειρότερο επίπεδο είναι.
Οι Lakers φαίνεται να έχουν ενισχυθεί σημαντικά με Harrel και Schroder.
Κατά τα άλλα οι ως τώρα κινήσεις δεν έχουν αλλάξει και πολλά στο NBA.
Διαφωνώ για Augustin. Καμία λογική να δίνεις 3ετές με $7εκ. το χρόνο στον 33χρονο Augustin. Κάπως έτσι δεσμεύουν χώρο στο salary cap και δεν τους μένει σεντς για κανένα αξιόλογο free agent.
Σημαντική ενίσχυση για Κλίπερς με Ιμπάκα στη θέση του Χαρέλ που όσο καλός ήταν στη regular season τόσο άφαντος ήταν στη φούσκα (όπου βέβαια είχε και προσωπικά θέματα).
Η “μεταγραφή” της σεζον ως τώρα είναι ο Hayward στη Charlotte ουσιαστικά στα χρήματα που έπαιρνε ο Batum. Αν τους βγει στοιχειωδώς ο Ball (έχοντας και τον πολύ αξιόλογο Graham για PG), μαζί με το Rozier κάνουν μία πολύ αξιόλογη περιφέρεια. Βγάλε το Γιάννη από το Milwakee και βάλ’τον στη Charlotte, θα έκαναν 50+ νίκες και οι Bucks 25.
Ναι το τριετές στον Augustin μετά το πρόσεξα. Υπέθεσα πως θα είναι για ένα χρόνο μόνο. Πάντως δεν είναι κακός παίκτης. Αλλά αν μείνουν με αυτούς σε καμιά περίπτωση δεν μιλάμε για ουσιαστικό upgrade με στόχο τον τίτλο. Αμφιβάλω αν αυτές οι κινήσεις είναι αρκετές για να υπογράψει ο Γιάννης. Η υπόθεση με Bogdanovic έδειξε και μια προχειρότητα από πλευράς Bucks που δεν μπορεί να εμπνέει εμπιστοσύνη.
Harden συμπεριέλαβε στις ομάδες που θέλει να γίνει trade τους… Bucks!!!
Μου φαίνεται πως τρολάρει τους πάντες.
Κλαιγοταν 666 χρόνια που του πήρε ο Γιάννης το MVP και πετάει σπόντες για αυτόν σε κάθε ευκαιρία. Είτε τρολλαρει είτε έχει πολλές προσωπικότητες όπως ο τυπάς στο split
Εγώ βλέπω τον Kendrick Perkins με dreadlocks πάντως δεν ξέρω για εσάς.
Κλαιω, πρεπει να τα ισοπεδωσε τα chicken wings
Το Μπρούκλιν έχει μια πολύ καλή 8άδα παικτών και γενικά καλό πάγκο. Ενδεχομένως να είναι αρκετά για τελικούς περιφέρειας.
Ξεκίνησε η σεζόν. Για την ώρα κρατιέμαι για σπόιλερς… Θα πάω σπίτι του γέρου μου για χριστούγεννα και θα πέσει binge. Έχω μάθει μόνο τα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης μέρας.
Είδα αρκετά ματς αυτές τις 2 μέρες αλλά φυσικά δε μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα.
Για τους Bucks θα πω απλά πως ενώ ο Holiday τους ανεβάζει πολύ και δίνει πλουραλισμό στο παιχνίδι τους (δεν είναι πλέον η ομάδα που βασίζεται στις διεισδύσεις του Γιάννη που ή θα τελειώσει τη φάση ή θα τη σπάσει έξω για τρίποντο, έβαλε pick n roll στις επιλογές της, παίζουν πολύ στο ζωγραφιστό) η έλλειψη ενός αξιόπιστου βασικού στο 3 σε συνδυασμό με τις λίγες λύσεις στον πάγκο θα τους πληγώσει.
Ουσιαστικά ο Portis είναι ο μόνος αξιόπιστος παγκίτης που θα δώσει σκορ - ίσως και ο Κονάτον.