Δεν ξέρω γιατί το κατεβατό, αφού για έναν τυχαίο στο twitter που έγραψε κάτι λάθος σχολίασα. Αλλά αν σου φαίνεται τόσο σημαντικό, στείλε του όλα όσα έγραψες από πάνω και πες του “φίλε, δε χρειάζεται να κάνεις misuse τη στατιστική για τον Curry, γιατί η στατιστική ορθά εφαρμοσμένη δείχνει πως ο Curry κάνει ακόμη πιο μεγάλους παπάδες από αυτό που κακώς έγραψες”
Από εκεί και πέρα: άλλο statistical inference και άλλο descriptive statistics. Αλλά δε νομίζω να σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερα γιατί αν σε ενδιέφερε θα ρωτούσες να μάθεις τις διαφορές αντί να πετάς άσχετες με το μπάσκετ μπηχτές.
To πιο σημαντικό δεν αναφέρατε. Ότι ο κόσμος της Philly φώναζε ρυθμικά MVP-MVP. Για τον Curry. Tην ώρα που η ομάδα τους είναι πρώτη για πρώτη φορά από την εποχή του Dr. J που λέει ο λόγος και τη στιγμή που ο Embiid κάνει παπάδες.
Για πες δηλαδη, τι εγραψα λαθος? Ή απλα δες παρακατω
Ε αφου δεν τα εχει κανει κανενας αλλος, τι να γινει τωρα? Και επισημα δηλαδη, εσπασε το ρεκορ του Κομπι με τα περισσοτερα συνεχομενα παιχνιδια στα οποια σκοραρει πανω απο 30 ποντους.
Πρώτον δεν είμαι φαν κανενός
Δεύτερον το τι προσδοκίες έχεις από εμένα είναι αρκετά χαμηλά στην λίστα με τα πράγματα που με ενδιαφέρουν είναι η αλήθεια.
Τρίτον τσιγκλα όσο θες, σε σοβαρή κουβέντα και αντιπαράθεση δεν πρόκειται να μπω, έχω αποφασίσει ότι σε κάποια θέματα η επικοινωνία μαζί σου είναι απλά αδύνατη. Οπότε οκ, ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών. Όχι ίσως ο καλύτερος άνθρωπος, ποτέ κανένας πολυκυτταρος οργανισμός δεν έχει κάνει τέτοια πράγματα στα ποσά δισεκατομμύρια χρόνια ύπαρξης του Σύμπαντος. Έχεις δίκιο. Μαζί σου είμαι.
Εν προκειμενω, εσυ εισαι που πεταξες μια χαζομαρουλα πρωτα, και τωρα εκανες follow up με μεγαλυτερη χαζομαρα, καθως:
Κανενας δεν το ειπε αυτο.
Εδω πιανεις επιπεδα γραφικοτητας Τσουκαλα και πανω.
Θενκς, ξερω οτι εχω απολυτο δικιο σε αυτα που εγραψα, γιατι εγραψα αναμφισβητητες αληθειες βασισμενες σε στατιστικα τα οποια κανουν μοστρα σε καθε εκπομπη για το ΝΒΑ αυτες τις μερες. Και οχι προσωπικη αποψη. Και συγκεκριμενα αυτο, το οποιο προφανως σε εκανε να πεταξεις σποντουλα χωρις λογο:
Ειναι απλα μια αναμφισβητητη αληθεια. Δεν ειναι κατι εξωπραγματικο ή συμπαντικα και διαγαλαξιακα φαντασμαγορικο αφου μιλαμε για ενα σερι 11 παιχνιδιων, αλλα ειναι σιγουρα κατι αξιοσημειωτο.
Ε μια χαρά τα βρήκαμε, έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα, συμφωνείς και εσύ ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα, όλα κομπλε.
όπου να’ναι πάντως θα μιουταρω και αυτό το τοπικ όπως αρκετά άλλα που δεν μπορώ να τα διαβάσω πλέον, και θα μείνεις εδώ να βρίζεις και να αποθεώνεις όποιον θες με τον δικό σου μοναδικό τρόπο χωρίς ενοχλήσεις.
Το ότι λατρεύω τον Στεφ και σχεδόν με έχεις κάνει να τον αντιπαθησω είναι κατόρθωμα πάντως.
Εντωμεταξυ δεν υπαρχει θρησκεια Μουσουλμανισμος, Ισλαμ το λενε, αμορφωτα ζωα (οπως και Μωαμεθανος με τριγκαρει απιστευτα. Παιδια: Ισλαμ και Μουσουλμανοι, οκ?).
Σορυ αλλα ειναι απο τα θεματα που με εκνευριζουν χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο, συνεχιστε
Ο Καιρι εχει καψει ολες τις φλαντζες εδω και πολυ καιρο
Όπως βλέπω τα standings, οι Lakers δεν θα παίξουν στον 1o γύρο με τους Denver Nuggets και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας; Άρα δεν έχουν σοβαρές πιθανότητες να αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο των play offs?