Nba

Εγω θα το γράψω πάντως…

Κακώς τρώει κράξιμο ο Μίντλετον, ειδικά φέτος.
Ηταν πολύ καλός και στη regular, και στα play off συνολικά εως τώρα.
Σε σημαντικές νικες ηταν και κομβικός.

Καμμια σχεση με την regular και ο Lopez, που στα play off ειναι εως τώρα πολύ ουσιαστικός. Στον βαθμό που μπορει τουλάχιστον.

Τελικα (για μενα), μια χαρά αποδοτική τριπλέτα ειναι οι Giannis/Holiday/Middleton. Και με εξαιρετική χημεία μεταξύ τους.
Αν θελουν καπου ενισχυση, είναι ο πάγκος.

4 Likes

Όπως και πολλοί άλλοι, ο Middleton τρώει κράξιμο γιατί (κατά γενική ομολογία) η ποιότητά του δεν αναλογεί στο συμβόλαιό του, όχι γιατί είναι κακός παίκτης. Έτσι το βλέπω εγώ δηλαδή.

2 Likes

Αυτο ποτε δεν το καταλαβα και σε κανενα αθλημα.
Λες και τα δινουμε απο την τσεπη μας :joy:

1 Like

οχι ρε συ αλλα ειδικα στο ΝΒΑ που παιζει Σαλαρυ Καπ, αμα ο Μιντλετον παιρνει μαξ αυτο αυτοματα σημαινει οτι περιοριζονται οι επιλογες στο υπολοιπο ροστερ, λογικη ειναι η κριτικη αναλογα με τα λεφτα που παιρνει.

Στην Ευρωπη μαζι σου, δεν κανει καμια διαφορα.

5 Likes

Ο Middleton έτρωγε κράξιμο γιατί στα play-off κρυβόταν. Ήταν πολύ soft και στα δύσκολα σπάνια έδινε κάτι στην ομάδα. Ε και εννοείται πως όταν ένας παίκτης σαν αυτόν παίρνει max η ομάδα ξεμένει από επιλογές για το ροστερ.

Φέτος δείχνει σημάδια βελτίωσης, η παρουσία του Holiday ήταν ευεργετική. Και στις 2 σειρές ως τώρα έχει βάλει μεγάλα σουτ.

Ομολογώ βέβαια πως όταν τον είδα στα 2 πρώτα ματς με Nets ήθελα και πάλι να βγάλω τα μάτια μου με αυτά που έκανε αλλά παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος αργότερα.

Καλα, δεν ειναι καθε επιλογη συμβολαιου πετυχημενη, και οι παικτες που εχουν παρει δυσαναλογα λιγα ή πολλα λεφτα ειναι χιλιαδες, απλα τωρα εχει φαει ο κοσμος κολλημα με τον Μιντλετον επειδη “στερει τον τιτλο απο τον Γιαννη τον Ελληνα μας” , ενω για τον Γκομπερτ που παιρνει απειρα λεφτα και εφαγαν σκουπα απο τους Σανς δεν γκρινιαζει κανενας, οπως ουτε γκρινιαζει και για κανεναν αλλον που πληρωνεται περισσοτερα απο οσα ισως θα επρεπε, αλλα τεσπα. Αυτη η νοοτροπια ειναι καθαρα οπαδικη.

1 Like

Εμένα προσωπικά δεν μου έκατσε καλά που τον έκαναν all star. Όσο για το συμβόλαιο ότι λέει ο @QuintomScenario. Λες και τα πληρώνουμε εμείς κάνουμε :joy:

1 Like

Ελα μωρε και εσυ, Strawman στηνεις, ποιος ειπε οτι στερει τον τιτλο απο τον Ελληνοψυχο Γιαννη (εδω μεσα τουλαχιστον), αλλα οκ ηταν κακη επιλογη το μαξ, διαφωνεις?

Κακιστη ηταν, απλα αφου δεν τα πληρωνω εγω , δεν μου καιγεται καρφακι.

Τωρα το αν τρωει κραξιμο επειδη ειναι συμπαικτης του Γιαννη κι οχι καποιος τυχαιος στους Minnesota Timberwolves, ε ασε με να μπορω να βγαλω ενα πανευκολο συμπερασμα :stuck_out_tongue:

Btw, εχετε παρει πρεφα ποσα λεφτα θα παρει ο Γιαννης απο τωρα μεχρι το 2025 με την ανανεωση που εκανε περυσι?

Βρε μανμου δεν τα πληρωνουμε εμεις αλλα γαμιεται η ομαδα εξαιτιας αυτου του κακου μαξ, κακο ειναι να κανουμε κριτικη? Αυτο λεω.

Φυσικα ασχολουμαστε με Μπακς εξαιτιας του Γιαννη, λες να ειχα κανα θειο απο το Γουσκονσιν? Αυτο δεν σημαινει οτι μπηκα ποτε στην λογικη οτι καποιος στερει το Πρωυαθλημα απο το ελληνοπουλο μας.

1 Like

Προφανώς λόγω του cap γίνεται όλη η φασαρία, κανένας δεν ασχολείται με το πόσα παίρνει σε φάση ότι είναι προκλητικό το ποσό. Και δεν έχει να κάνει με τους Bucks μόνο ούτε με “τον Γιάννη μας”, και με τον Paul μια χαρά μανούρα γινόταν για τον ίδιο λόγο.

1 Like

Μα οπαδοι ειμαστε :stuck_out_tongue:

1 Like

Ειστε, ναι :smiling_imp:

Ευτυχως εισαι εσυ αντικειμενικος :joy:

1 Like

Πολλοί που πληρώνονται (θεωρητικά πάντα) πάνω από την πραγματική τους αξία τρώνε πολλή πίεση και κράξιμο σε κάθε αποτυχία ανεξαρτήτως ομάδας. Τα παραδείγματα άπειρα. Από τον Μοζγκοφ, τον Γουίγγινς, τον Πορζινγκις και τον Λοβ μεχρι τον Κρις Πολ που πολλοί έκραζαν πριν 3 χρονια όταν στα 32 του έκαναν επεκταση 5ετιας με το max οι Ροκετς (που είναι όλοι αυτοί σήμερα?). Η οικονομία του NBA είναι κλειστή κατα κάποιο τρόπο και εχει ταβάνι ως προς τα λεφτά που ετησίως δίνονται. Επομένως το max του Midletton αφενός μειώνει το υπόλοιπο salary cap αφετέρου δημιουργεί απαιτήσεις από άλλους ισάξιους ή καλύτερους παίκτες για αντίστοιχο συμβόλαιο από την ομάδα. Κάπως έτσι δημιουργείται υπεραξία σε ένα ροστερ και βγαίνει σε αδιέξοδο μια ομάδα καθώς φθηνά συμβόλαια είναι των rookie και των βετεράνων.
Τέλος πάντων φέτος όντως είναι πολύ καλύτερος ο Midletton και ελπίζω να συνεχίσει.
Για την ομάδα μου τους Suns μην τους ματιάσω είναι άνετα η ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ φέτος στα play off και νομίζω αξίζει το πρωτάθλημα. Όπως το αξίζουν και οι εφτάψυχοι Κλιπερς. Λου δίνει απαντήσεις φέτος. Ακομπλεξαριστος και υποτιμημένος προπονητής που γυρίζει σειρές με παίκτες που αρχικά δεν έδειχνε να υπολογίζει.
Γενικά οι 2 της Δύσης εχουν μεγάλο βάθος στο ροστερ.
Suns ελπίζω να επιστρέψει ο Πολ και πιστεύω ότι έχουν απαντηση σε Καουαι και Παυλογιωργα. Από την άλλη ο Ayton δύσκολα θα ματσαριστει. Και αν ματσαριστει από Ζουμπατς ή Cousins τοτε θα αρχίσει το σημάδεμα πάνω τους και καληνύχτα.

3 Likes

Δε διαφωνω σε τιποτα με ολα αυτα, αλλα αν ειναι να πεσει κραξιμο, να πεσει σε αυτους που δινουν τα λεφτα. Το κραξιμο σε παικτες για αυτον τον λογο, ειναι για μενα εντελως ακυρο. Τι φταιει ο Middleton και ο Gobert που τους εδωσαν πολλα λεφτα? Να πει οχι? :joy:

Γενικα οταν η κουβεντα πηγαινει στα χρηματα, στους μισθους, στην διοικηση και σε οτιδηποτε εχει να κανει με εξωαγωνιστικα, για μενα γινεται καφενειακη και αποφευγω να την κανω σε πολυ μεγαλη αναλυση.

Επισης συμφωνω σε ολα.

Ενω εδω διαφωνω με ολα :stuck_out_tongue:

Παναχρηστο τον θεωρω τον Tyronn Lue ως προπονητη, και δεν του πιστωνω καθολου την επιτυχια απεναντι σε Jazz, γιατι τη νικη σε Game 7 απεναντι σε αυτους τους Mavericks με το εντελως τρυπιο ροστερ (καλα κανουν, ειναι σε rebuilding mode) την θεωρω πολυ κατωτερη των περιστασεων, και το απολυτως ελαχιστο που επρεπε να κανουν στον πρωτο γυρο οι Clippers.

Ε καποιος πρεπει να ειναι :stuck_out_tongue:

1 Like

Τι να πουν και οι 76ers που έχουν τον Simmons (και τον Harris) με συμβόλαιο σαν του Middleton. Για μένα είναι καλό το συμβόλαιο του Middleton γιατί έχει μελλοντική αξία. Είναι 5-10% κάτω από το max, για έναν all star, που έχει mid range παιχνίδι, ξέρει άμυνα, έπαιξε με MVP, είναι καλός χαρακτήρας και είναι και clutch. Οι Bucks έπρεπε να τον κρατήσουν γιατί ο Γιάννης τον χρειάζεται (επιμένω πως ο Γιάννης έχει ακόμη σημαντικά κενά εμπειρίας σε θέματα τακτικής και δε του είναι εύκολες οι ριζικές αλλαγές) και αν χρειαστεί να τον ανταλλάξουν τότε με το συμβόλαιο του θα πάρουν κάτι καλό. Ο CP3 είναι 6 χρόνια μεγαλύτερος και αν τον είχαν πάρει με τα ίδια λεφτά οι Bucks, τότε μόνο αν έκανε παπάδες και ταίριαζε με τον Γιάννη θα μπορούσαν να τον αφήσουν. Το ότι ταίριαξε με τον Booker δε σημαίνει πως θα ταίριαζε με Γιάννη

1 Like

Γενικα τελικα το process απετυχε. Σιμμονς τεραστια φουσκα και Φουλτζ οκ, ας μην λεμε τα ιδια. Κριμα γιατι ο Εμπιντ θα αξιζε κατι καλυτερο.

1 Like

Κι ας θυμηθουμε και Michael Carter Williams και παιζει να ξεχναμε και καποιον αλλον.

1 Like

Πω μλκ τον ειχα ξεχασει εντελως αυτον…

1 Like