Νταξ και ο Jordan το ίδιο έκανε πριν απ’ τα ματς.
Καιρο ειχα να ασχοληθω με τον καραγκιοζη. Ευτυχως η Σικαγαρα του εριξε κι αυτουνου μια ακομα ηττα στο κεφαλι, αλλιως θα ηταν ακομα πιο εκνευριστικο το δευτερο βιντεο. Ο ηλιθιος πεταει τη μπαλα στο ποδι του Westbrook, και μετα ουρλιαζει στους διαιτητες οτι την ακουμπησε ο Λονζο Μπολ, που απλα ουτε καν. Οποιοσδηποτε αλλος θα ειχε φαει τεχνικη ποινη και θα τον ειχαν αγνοησει οι διαιτητες. Για αυτον τον τυπο που ελπιζω να αποσυρθει οσο πιο συντομα γινεται, οχι απλα δεν του εδωσαν τεχνικη ποινη, αλλα αλλαξαν και την αποφαση χωρις να τσεκαρουν βιντεο
Δεν τον χαλασε και η ξεφτιλα απο τους Σανς χθες, με τον Κρις Πολ να του δινει μαθηματα σωστου μπασκετ.
Σε αλλα νεα, ως τωρα εχω τα εξης σχολια, και καθως συμπληρωσαν τα 30 παιχνιδια σχεδον ολες οι ομαδες:
- Στην Ανατολη η ευχαριστη εκπληξη ειναι οι Καβαλιερς, οι οποιοι εχουν μια εντελως νεανικη ομαδα και βρισκονται προς το παρον οχι απλα σε θεση πλεηοφφς, αλλα στην θεση 3.
- Η δυσαρεστη εκπληξη ειναι οι Μπακς, οι οποιοι δεν μου φαινεται πιθανο να υπερασπιστουν τον τιτλος τους φετος. Πολυ κακοι ως τωρα, κι ας εχουν απουσιες.
- Απογοητευση για Knicks και Hawks που περυσι εκαναν καλη χρονια, φετος ειναι ψιλο-χαλια μετα απο ενα καλο ξεκινημα
- Στην Δυση αναμενομενη (για μενα εστω) η κυριαρχια των Warriors και των Suns, που συνεχιζουν απο εκει που το αφησαν στο τελος της χρονιας περυσι.
- Απογοητευση οι Μαβερικς και οι Μπλεηζερς που περιμενα να τα πανε καλυτερα.
Καλά, τι φάπα έπεσε πάλι στο LA.
Όσο κι αν έχουν περάσει τα χρόνια, ο Pops συνεχίζει να φτιάχνει παίκτες, κρίμα που οι Spurs δεν έχουν κάποιον πραγματικά πολύ καλό. Ακόμα κι έτσι πάντως τους έχω ικανούν στο τέλος να μπούν στα playoffs με ένα καλό σερί.
Κατά τ’ άλλα, 46 με 8/14 τρίποντα ο Στεφ που ξεμπέρδεψε με το ρεκόρ και μεγάλη νίκη κόντρα στους πληρείς (με Morant) και υπεραθλητικούς Grizzlies κι ενώ έλειπαν Wiggins & Poole. Απλά επειδή στον πάγκο υπάρχει ένας τύπος για τον οποίο στο τέλος της (προπονητικής) καριέρας του μπορεί και μιλάμε για τον κορυφαίο όλων, εμφάνισε έναν GP II που από ρολίστας ειδικών αποστολών στην άμυνα ντύθηκε εκτελεστής με 22π και το πιο κρίσιμο σουτ του αγωνα (τρίποντο στο 102-104).
Καταπληκτικος προπονητης ο Steve Kerr, δε νομιζω να ξεπερασει τον Popovich παρολα αυτα.
Τσιρκο οι Lakers, ευχομαι να μην μπουν καν πλεηοφφς αν και απιθανο.
Εξωγηινος ο Καρι (που εβαλε 3 πιο σημαντικα σουτ απο το τριποντο του Πεητον ε)
νομίζω κανένας δεν πρόκειται, όσο και αν υπάρχουν ιερά τέρατα που μπορούν να μπουν στην κουβέντα
Οι Spurs κέρδισαν επίσης και τους Warriors πριν κάποιες μέρες, έτσι δεν είναι;
Και να μπουν με την μέχρι τώρα εικόνα τους πάνε για ρεζιλικι μεγάλο
Εχω λιωσει
Ευτυχως 13 δευτερολεπτα μετα απο αυτο το αθλιο σφυριγμα, ο ΛεΦλοπ εκανε λαθος πασα και στην αντεπιθεση ο Τζα Μοραντ αυτη η παιχτουρα, εβαλε τριποντο και το εκανε 99-92, τρεις απο τους 41 ποντους του.
ΥΓ. Καποιοι μου την λενε οταν τον γραφω ΛεΦλοπ
Ο Νεϊμάρ της λίγκας.
Westbrick
Ατυχία και αδικία ο τραυματισμός του Rubio που είχε τεράστια συμβολή στο να γίνουν οι Cavs μια από τις πιο απολαυστικές να παρακολουθείς ομάδες.
Διαβάζω θα πάρουν το Rondo σαν αντικαταστάτη του.
Ερχομουν μολις να το βαλω, απιθανο μπαζερ μπητερ, που τους δινει μαλιστα την κορυφη στην Ανατολη λιγες ωρες πριν ληξει το ετος, αφου οι Νετς εχασαν απο τους Σιξερς χθες.
Κατ’ αρχάς, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία κι ευτυχία!
Κατά δεύτερον, υπάρχει καλύτερο video, το οποίο καταδεικνύει και το γιατί την απήλαυσε τόσο ο DeRozan την “κηδεία” που τους έκανε. Στην αμέσως προηγούμενη φάση, υπήρξε διαιτητική αβλεψία, η οποία λίγο έλειψε να κρίνει -αδίκως- το παιχνίδι. Θεία δίκη, κύριοι!
Δεν ερχόμαστε… είμαστε ήδη εδώ! Τα έχω πει από πολύ καιρό. Το Chicago είναι τρελή περίπτωση φέτος και μετά από τόσα παιχνίδια δεν μπορεί να το αποκαλέσει κανείς “πυροτέχνημα” των πρώτων αγωνιστικών. Συνεχίζουμε δυνατά και πάμε σαν άλλοτε!
Τι εκανε παλι ο Ντε Ροζαν
Ομαδαρα οι Σικαγο φετος, για πρωτη φορα μετα τις δυο χρονιες (2010-2011 & 2011-2012) που τη μια χρονια βγηκε MVP ο Derrick Rose, ενω ειχαν κατακτησει την πρωτη θεση στην κανονικη περιοδο στην Ανατολη, για να ληξει αδοξα η σεζον με τον τραυματισμο του Rose. Θα ειχαμε δει πολλα ντερμπι μεταξυ των Bulls με τους Heat και μετεπειτα με τους Cavaliers αν δεν ειχε καταστραφει αυτος ο παικτης.
2021 Derozan: I’m gonna end this year with a BANG
2022 Derozan: I’m gonna start this year with a BANG
Πρέπει να διορθώσουν λίγο τους αμυντικούς δείκτες τους οι Bulls στο 2ο μισό της regular, γιατί τα playoffs δαγκώνουν, αλλά πράγματι θα είναι ωραίο μαζί με το Miami (αν σταθεροποιηθεί κάποια στιγμή) να κοντράρουν στα ίσα Nets και Bucks. Προσωπικά ελπίζω και σε κάποιο θαύμα ανάστασης της Phila (μέσω ανταλλαγής του Simmons) αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
Το έβλεπα λαιβ και ενώ υποστηρίζω Σικάγο, ψιλοχάρηκα με το clutch του Kuzma, τον οποίο θεωρώ αδικημένο από τους LAL του LeBron. Θεωρώ πως καμία σοβαρή ομάδα που δεν είχε GM τον LeBron δε θα τον αντάλλαζε (και δη πακέτο με KCP και Harrell) για τον 33χρονο Westbrook.
Αλλά, ο DeRozan όχι μόνο κάνει φανταστική χρονιά, αλλά έχει βελτιώσει και πολύ το τρίποντο του που πάντα ήταν η τεράστια αδυναμία του και έκανε προβλέψιμο το παιχνίδι του.
Οι Bulls με διαψεύδουν. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να είναι τόσο ψηλά. Βασικά δεν περίμενα να είναι στην 4άδα. Συνεχίζω να μην πιστεύω πως θα βρεθούν πολύ ψηλά στα Play Off γιατί έχουν κάποιες τρανταχτές αδυναμίες ενώ Nets και Bucks παίζουν σχεδόν στο ρελαντί. Πχ με ομάδες που θεωρούνται contenders έχουν κακό ρεκόρ (2 ήττες από Philly και Miami, ήττα από GSW), δεν έχουν παίξει ακόμα με Bucks, Phoenix που θα μας έδινε επίσης μια εικόνα, αλλά έχουν και 2 νίκες με Nets και Lakers (αν τους θεωρεί κανείς σοβαρή ομάδα στη regular season).
Άλλη μία “κηδεία”.
Nothing new to see here.
Προχωράμε (7 συνεχόμενες νίκες, είπαμε;).
Λεπτομέρεια για DeRozan: και στα δύο παιχνίδια, τα τρίποντα ήταν τα μοναδικά που έβαλε ανά παιχνίδι.
Με τέτοια ματς με κάνει να θέλω να ξαναδώ/ασχοληθώ με nba μετά από χρόνια!