α)
β)
γ)
δ)
Μην ξεχναμε ότι ο Curry έθεσε βέτο πριν αρκετά χρόνια, όταν είχαν συμφωνήσει να τον ανταλλάξουν με τον Love. Η ιστορία τον δικαίωσε (πράγμα που δεν έχει κάνει με άλλους παίκτες - part time GMs που όπου πάνε κάνουν μια ομάδα διετίας μπας και πάρουν πρωτάθλημα και φεύγοντας αφήνουν καμμένη γη).
Μακάρι να μείνει υγιής ο παιχταράς και να πανηγυρίσουν άλλο ένα πρωτάθλημα φέτος.
Αυτό δεν το έχω ξανακουσει που λες, πόσο πιθανό είναι? Ο Κάρι δεν είχε leverage μέχρι να ξεπεταχτεί μαζί με τον Τομψον. Δύσκολο μου φαίνεται να αποφασίζει. Εκτός αν εννοείς το 2019 που τραυματίστηκε ο Κλεη και μετά. Πιο πριν γιατί να δώσουν τον Τομψον μωρέ?
λάθος τα λες, δεν ξέρω κανέναν παίκτη part time GM, έναν έχω στο νου μόνο, που είναι πιθανότητα full time GM
Τζα και Μέμφις ό,τι πιο όμορφο αυτή τη στιγμή στη λίγκα, don’t @ me
Το 2014. Ηξερα ότι ο Jerry West (ο πιο επιτυχημένος παράγοντας στο ΝΒΑ για μένα) ήταν κάθετα αρνητικός, αλλά χθες διάβασα ότι και ο Curry έθεσε βέτο στην ανταλλαγή.
Θυμήθηκα τώρα τον Jordan σε ένα παιχνίδι (δεν θυμάμαι πότε, με ποιον αντίπαλο κλπ) να σταματάει τον αντίπαλο στον αέρα με τάπα-κλέψιμο, ουσιαστικά του είχε πάρει την μπάλα από το χέρι με τάπα-κλέψιμο φάση. Δεν βρίσκω το βίντεο…
Αυτό που λες για τον West το έχω διαβάσει με τη λογική ότι η ομάδα θα στηριζόταν στο δίδυμο Curry - Love, το οποίο θα είχε τρομακτικές αδυναμίες στην pick n roll άμυνα.
Ετσι επιλέχθηκε η στήριξη του Thompson.
O Curry λογικο μου ακούγεται να ήθελε τον ήδη συμπαίκτη και ίσως φιλο του στην ομάδα. Αλλά να ειχε το εκτόπισμα να το επιβάλλει αυτό τοτε δε νομίζω.
Ένα μπράβο και στους Dallas Mavericks που κατάφεραν να νικήσουν τους Bulls και να τους υποχρεώσουν σε ήττα ακόμα και χωρίς τον Porziņģis.
Λεβινγκστον που μετα επαιξε στον ΠΑΟΚ!
Είχα στο μυαλό μου την τάπα του Τέρνερ στον Γκάλη με τα 2 χέρια και τώρα που το είδα στο youtube για να το ποστάρω βλέπω ότι ήταν με το ένα, πράγμα που δε γίνεται γιατί ΘΥΜΑΜΑΙ να είναι με τα 2, το έβλεπα λάηβ δηλαδή, αποκλείεται ο 8χρονος εαυτός μου να κάνει λάθος, προφανώς κάποιο μοντάζ έπαιξε, τι να πω.
Henry Turner airlines, κανονικά. Τρομερός παίχτης, λίγα χρόνια μετά είχε έρθει και στο Μαρούσι θυμάμαι.
σωστα, την καλη του θητεια στον Πανιωνιο την κερδισε με συμβολαιο στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλα δεν επιασε και πηγε Φενερ εαν θυμαμαι καλα μετα.
Αυτήν την τάπα θα θυμάμαι εγώ μια ζωή. Μπορεί να φαίνεται λίγη μπροστά στο άλμα του Μοράντ αλλά για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης στο συναισθηματικό κομμάτι κυρίως.
ΥΓ μας έλειψες ρε Κλέι παιχταρά welcome back
ΥΓ είπα να κάνω ένα αστειάκι για τα κιλά του Ντονσιτς πριν κάτι μέρες και χθές μας τιμώρησε. Δεν ξαναμιλάω
Όπως λέει κι ο 38αρης που τώρα πρέπει να είναι 40αρης τουλάχιστον, δεν παίζει να είχε ο Κάρι την δύναμη να ασκήσει βέτο το καλοκαίρι του 2014. Μάλλον κάτι σε παράκληση θα ήταν
Χένρι Τέρνερ, τι μου θύμησες τώρα! Τι παιχταράς ήταν αυτός!
Θυμάμαι να έχω πάρει “'Ωρα για Σπορ” και ψηλά πάνω στο πρωτοσέλιδο να αναφέρει Περιστέρι-Πανιώνιος 77-71, μόνος του ο Τέρνερ 31 πόντους (αν τα θυμάμαι καλά σκορ κτλ, όσο τα θυμάμαι).
Και το Περιστέρι είχε τότε φοβερή ομάδα με Κορωνιό κτλ.
Κορωνιο, Οντι Νορρις, Πεδουλακη, λογικα Κασουριδη και Μακαρα, Λανς Μπεργουολντ, Γιαννη Μυλωνα κλπ
Χαιρόσουν να βλέπεις ελληνικό μπάσκετ εκείνη την εποχή, με 2-3 ομάδες που πήγαιναν για 1η θέση και άλλες 3-4 που θα έκαναν εκπλήξεις και θα χτύπαγαν πολλά ντέρμπι.
Ποιος αμερικανός στον Πανιώνιο ήταν που είχε σπάσει το ταμπλό σε ένα κάρφωμα;
ΥΓ @ChrisP δεν εννοούσα αυτήν την τάπα του Jordan, αλλά κι αυτή φοβερή φάση ήταν
Τζον Χάντσον.
Προφανώς δε μιλάμε για τον σημερινό future Hall of Famer Curry, αλλά ήταν ο σταρ και franchise player τους, Συμφωνώ πάντως πως αν δεν υπήρχε το βέτο του West (και με βάση το ότι είχαν μόλις αλλάξει προπονητή, και προσέλαβαν τον Κερ) πιθανόν να προχωρούσαν στην ανταλλαγή, ότι κι αν έλεγε ο Κάρι. Είχαν αποκλειστεί και στον πρώτο γύρο από τους (καλούς τότε) Clippers, μετά από καλή χρονιά, πιθανότατα να έψαχναν το restart.
Η ιστορία έγραψε πάντως πως τον κράτησαν, ήρθε ο Κερ το ίδιο καλοκαίρι, και την επόμενη χρονιά πήραν ένα από τα πιο “οργανικά” πρωτάθληματα των τελευταίων πολλών ετών στο ΝΒΑ με 4 στους 5 στην πεντάδα να είναι επιλογές τους στα ντραφτ (Steph, Klay, Green, Barnes)