Nba

Για τον Davis λέω

2 Likes

Ααααα, ΟΚ, my bad.

2 Likes

Ακριβώς και νομίζω το χει ξεκαθαρίσει. Θα παίξει στην ομάδα που θα φορτωθεί και τον γιο του, για το λέγκασι του ιδιου (οντως πρωτογνωρο να παίξει πατέρας γιος μαζι) και για να βάλει τον μικρο στο δημόσιο (μην τυχόν και χάσει το δρόμο του)

3 Likes

1 Like

Πολυβόλο

1 Like
2 Likes

Σπαμμαρω γιατι μπορω.

Θλιβεροι οι Lakers χθες βραδυ απεναντι στους Pelicans μεσα στο Λος Αντζελες, μια ομαδα που δεν την λες ακριβως και φοβητρο.

Οι Pelicans ειχαν παρει διαφορα 30 (!) ποντων στην αρχη της 4ης περιοδου, καθως το σκορ ηταν 95-65.

Θα πω κατι, γιατι ειδα τον αγωνα, κι ας με λενε ΧΕΗΤΕΡ οσοι θελουν, αλλα πραγματικα αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει με κανεναν παικτη, και εχω πλεον σχεδον gag reflex οταν σκεφτομαι ποσο εγωκεντρικος, υπεροπτης, ναρκισσιστης και ερωτευμενος με τον εαυτο του ειναι ο τυπος με το νουμερο 6 (παλι καλα που δεν φοραει το 23 ακομα). Ακολουθει RANT για τον LeGM.

Οταν η ομαδα σου ειναι κατω με 30 ποντους και μενουν 12 λεπτα για το τελος του αγωνα, ενω εσυ εχεις κανει ενα εντελως κακιστο ματς μεχρι στιγμης για τα δεδομενα σου (και για ολων τα δεδομενα δηλαδη), εχοντας 21 ποντους με 9 στα 19 σουτ, ΕΦΤΑ (7) λαθη και οπως ολη την χρονια μια αμυνα που την λες και βαριεστημαρα, δεν δικαιουσαι να μεινεις κι αλλο στον αγωνα.

Βασικα, δεν εχω δει ποτε μα ποτε σε αγωνα ΝΒΑ στον οποιον η μια ομαδα εχει παρει διαφορα 30 ποντων και μενει μονο μια περιοδος, τους βασικους να παιζουν εστω κι ενα δευτερολεπτο, με υπερσπανια εξαιρεση κατι περιπτωσεις που οι παγκιτες πλησιασαν στους 10 ποντους και μπηκαν ξανα οι βασικοι για να κρατησουν την νικη.

Αυτος ομως ο υπερφυσικος χαλβας, οχι μονο εκατσε στο ματς, αλλα πηρε μονο σιγουρα σουτ για να βελτιωσει την στατιστικη του και μονο για αυτον τον σκοπο, τελειωσε τελικα με 32 ποντους και 13/23 σουτ, και τωρα αν τον ρωτησεις θα σου πει σιγουρα “δεν εχω βοηθεια, ειμαι μονος μου και ολοι οι αλλοι παιζουν σκατα”. Ασχετα που σχεδον σε καθε ματς των Lakers απο την αρχη της σεζον εχει παντοτε το πιο αρνητικο +/-

Προσωπικα οπως εχω πει, ανυπομονω να αποσυρθει απο το μπασκετ ακομα κι αν ειναι σε 4 χρονια ξερω γω. Την χρονια που θα αποσυρθει δε θα παρακολουθησω ουτε δευτερολεπτο, γιατι θα ειναι καρναβαλι ολοκληρη η σεζον, με farewell tour πιο γραφικο κι αυτα των Πυξ Λαξ και των Scorpions, και σιγουρα πιο γραφικο κι απο του Kobe (που ηταν παρα πολυ γραφικο επισης).

Actually it’s 4 players. LBJ, Westbrick, AD and Carmelo. In other words, only 11 of the top 75 players are still active, and over a third of them are on the Lakers

Τελος, ενα ενδιαφερον στοιχειο για την τωρινη ομαδα των Lakers. Αυτην την στιγμη υπαρχουν 11 εν ενεργεια παικτες στο ΝΒΑ που μπηκαν στους καλυτερους 75 παικτες ολων των εποχων. Οι 4 εξ αυτων, ανηκουν στους Lakers, και ειναι πλεον οπως καταλαβαινει κανεις αρκετα μεγαλοι σε ηλικια ή/και με παρα πολυ πεσμενες επιδοσεις. Ο Anthony Davis βασικα δεν ειναι μεγαλος σε ηλικια, αλλα με ολους αυτους τους τραυματισμους δεν πιστευω με τιποτα πως σε 25 χρονια θα θεωρειται στους 100 καλυτερους ολων των εποχων στο αντιστοιχο αφιερωμα που θα γινει τοτε. Το παλικαρι ειναι γυαλινο, και λογικα η καριερα του δε θα παει και παρα πολυ μακρια πλεον.

Αξιο αναφορας επισης το οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ παικτης στο ροστερ των Lakers πλεον, που να ηταν στην ομαδα οταν πηγε ο LeFlop το καλοκαιρι του 2018. Μεσα σε 3 χρονια βασικα (γιατι αυτο ειναι αληθεια απο την αρχη της σεζον), η ομαδα απλα εδιωξε κυριολεκτικα ολους τους παικτες που ειχε οταν πρωτοηρθε. Ouch.

Αν και θα εχει πλακα η στιγμη που θα ηττηθουν οι Lakers στον πρωτο ή δευτερο γυρο των playoffs (μπορει να τους κατσει η μπιλια στο πρασινο μετα τον τραυματισμο του Chris Paul κι αν επιστρεψει μεχρι τοτε ο AD) , ομολογω οτι γνωριζοντας ποσο δυσκολο προγραμμα εχουν πραγματικα ευχομαι και ελπιζω να μεινουν εξω κι απο το play in tournament, και να γνωρισουν την απολυτη παρακμη και ξεφτιλα.

/rant over

:stuck_out_tongue:

Bonus το αποπανω, ελπιζω να παιζει

ΥΓ. Σε εντελως ασχετα νεα, και με αφορμη την κριτικη του Kendrick Perkins στον LeChoke για το χθεσινο ματς, καπου εδω να πω οτι ως αναλυτης ο Perkins ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και συμφωνω τουλαχιστον με 90% απο οσα λεει παντοτε, για οποιοδηποτε θεμα. Τρελο plot twist αν σκεφτει κανεις τι παικτης ηταν, αλλα προκειται για εναν πανεξυπνο τυπο, που διαβαζει το NBA καταπληκτικα για μενα.

3 Likes

Τουλάχιστον δεν έφυγε απ το γήπεδο σαν την δούκισσα της Γαλλίας όπως άλλες φορές. Βέβαια όπως το λες το έκανε για τέρμα εγωιστικούς λόγους και μάλλον έτσι θα συνεχίσει γιατί ξέρει ότι στα play offs δεν έχει τύχη.

Γενικά ο LeBron πρέπει να καταλάβει ότι όσα και αν πέτυχε (που πέτυχε πολλά) δεν γίνεται να γλυτώσει της κριτικής. Στην φετινή σαιζόν πχ τα στατιστικά του μπορεί να είναι αυτά που θέλει αλλά ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να δει πως στην ομάδα κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ ότι καλό(γιατί ομαδικό είναι το άθλημα μην ξεχνιόμαστε).

Και έχει και το θράσος να κάνει τσιφλίκι του το franchise με το ίσως μεγαλύτερο fan base παγκοσμίως και ένα απ τα ιστορικότερα της λίγκας

ΥΓ Να δεις που θα παίξει μέχρι να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του μπας και φτάσει τα 6 του mj

2 Likes

Βασικα πρεπει να καταλαβει οτι πια δε θα φτασει τον Τζορνταν. Οταν το καταλαβει αυτο, θα ειναι καλυτερα για ολους :stuck_out_tongue:.

3 Likes

Ας περάσουμε σε κάτι λιγότερο τοξικό :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Πολύ καλός μου φίλος και φαν του ΝΒΑ για πάνω από 25 χρόνια σερί, με τον οποίον έχουμε δει πολλούς τελικούς ΝΒΑ ξημερώματα Ελλάδας στο παρελθόν, μου είπε τις προάλλες ότι ο Τζα Μοραντ θα μπορούσε να είναι μετενσάρκωση του Derrick Rose, και δεν έχω διαβάσει κάτι πιο ακριβές.

Ακόμα και τα νούμερα του, είναι τρελά παρόμοια με του Rose. Στα στιγμιότυπα από πάνω έχει ένα από τα πιο τρελά πόστερ όλων των εποχών btw.

3 Likes

Ισχύει 100%. Μακάρι το γεγονός πως τα φυσικά προσόντα του είναι τόσο εξωπραγματικά (όπως και του Rose για την εποχή του) να μην αποτελέσουν την αχίλλειο πτέρνα του. Κοινώς, μακάρι το σώμα του να αντέξει.

1 Like

Αθλητικα θυμιζει Rose αλλα νομιζω ότι είναι πολύ πιο μπασκετικός από ότι ο Rose. Καλύτερη επαφή με το καλάθι από μακριά και καλύτερο court vision που ελεγε ο παππούς μου

Οι Λεικερς είναι ήδη εκτός πλέι οφ ετσι; Η διαφορά με τον 8ο είναι μεγάλη και λογικά θα αυξηθεί και άλλο μέχρι το τέλος.

Aφού υπάρχουνε τα play in.

Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά μπορούν να μπουν ακόμα κι αν τερματίσουν στην 10η θέση. Και φέτος θα έχουμε.το play in tournament. Αυτό δηλαδή που ο LeFlop εκραζε το 2020 γιατί φοβήθηκε, αλλά αποθεωνε πέρυσι μιας και του επέτρεψε να μπει πλεηοφφς. Και φέτος μάλλον έτσι θα μπει.

Πέρσι το έκραζε το play-in μόλις φάνηκε ότι πάνε για 7οι.

1 Like

Γνωρίζω ότι υπάρχουν τα πλέι ιν αλλά η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι στις 7 νίκες με τον 8ο και 7ο.
Είναι σημαντική η διαφορά για να μπορέσει να αλλάξει κάτι στα πλέι ιν, αν τελικα μείνει κάπου εκεί.

Εχεις δικιο, μαλακια ειπα. Το play in το αποθεωνε ως ιδεα το 2020 γιατι δεν τον επηρεαζε καθολου, τα θυμομουν εντελως λαθος. Και το εκραζε το 2021 γιατι φοβηθηκε οτι θα του φανε την 7η θεση. Που για ΕΝΑ σουτ βασικα, θα τον ειχαν ψωλιασει για μια ακομα φορα οι Warriors σπιτι του, και μετα πιστευω ανετα εχανε κι απο Μεμφις.

Τι εννοεις? Το play in ειναι ενας αγωνας μια και εξω, σε δυο γυρους. Αν οι Lakers βγουν 9οι ή 10οι, που ετσι θα γινει λογικα, θα πρεπει να παιξουν δυο αγωνες, κι αν τους κερδισουν ειναι μεσα.

Βασικα αν συνεχισουν ετσι θα πεσουν στην 11η θεση, που δεν ειναι καθολου μακρια. Μολις 2 νικες παραπανω απο τους Lakers αρκει να κανουν οι Blazers. Τοτε δε θα παιξουν καν play in, και το ευχομαι φυσικα.

Εχθες εβλεπα ενα βιντεακι που εκανε συγκριση μεταξυ ολων των τεραστιων του ΝΒΑ ανα τις δεκαετιες, και ενας τυπος (που πολυ γουσταρω, καθως εβαζε πιο πανω απο τον ΛεΦλοπ και τον Ματζικ και τον Καρημ και τον Λαρρυ), ελεγε πως ενα στοιχειο που ειχαν ολοι οι μεγαλοι και δεν το εχει ο ΛεΦλοπ ειναι οτι δεν εχει μια ομαδα με την οποια να εχει δεσει το ονομα του και την ιστορια του. Ο Λαρρυ εχει Σελτιξ, οι αλλοι δυο (Καριμ και Ματζικ) εχουν Λεηκερς, ο Τζορνταν εχει Σικαγο. Ο ΛεΦλοπ εχει 3 ομαδες πλεον με τις οποιες φτιαχνει ιστορια, και μαλιστα με την τελευταια του ομαδα τρωει πολλες πολλες σφαλιαρες.

Σε ποιο απο ολα τα σπιτια του; Εχει αλλαξει αρκετα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Για να καταλάβω…οι Λεικερς θα παίξουν 2 αγώνες εντός εκτός με κάθε ομάδα των πλέι ιν;
Η βαθμολογία στην κανονική διάρκεια παύει να υφίσταται; σημασία έχει μόνο τι νίκες θα κάνουν εκει;