aenima
aenima
aenima
παμε για υπνο 8)
aenima
aenima
aenima
παμε για υπνο 8)
τζαμπα χαμενος τιτλος γενικοτερα…
Τέλειωσαν τα δάχτυλα!
Oντως δεν υπαρχει …ντροπης πραγματα, ειδικα σημερα.
Μπραβο στην ομαδα, που αν και καλυτερη, δεν τα καταφερε.
Σε καθε περιπτωση μετα απο αυτους τους τελικους, WE LOVE THIS GAME!!!
Ρε τον Γκασόλ,τον σκατόφλωρο!!!
Να κάνει κάποιος να σκάσει ο Μαγουλάς στο woop.gr
Παρακαλώ όσοι νομίζουν ότι βλέπουν Σούπερλιγκ να φεύγουν
του οποιου το καθοριστικο καλαθι προς το τελος ηταν lol ε,τη παραβαση τη σφυριζε και τυφλος…
κλαιν,τζαμπα τιτλος και παλι οπως και ναχει…τα γαμησε ολα ο αλεν με τα τουβλα,ενα καλο καταφερε να κανει και ο μπαφιαρης ο ρασιντ-το τριποντο στο τελος- γτ γενικοτερα τα σκατωσε κ αυτος,ο πιρς αψυχολογητο μπασιμο στα τελευταια,πηγε να το παρει μονος του…γενικα κριμα,μπορουσαν να ειχαν τελειωσει με τον τιτλο πολυ νωριτερα στους τελικους,οι λεηκερς ηταν χαρακτηριστικα χειροτεροι γενικοτερα στους τελικους…
λολ για σουπερλιγκ,εκει συνηθως βλεπουμε και κανα συστημα,καμια τοποθετηση και μια σωστη αμυνα,οχι γιουρουσια και ‘ολοι ακρη,θα μπω να τον παιξω One on one και θα το παρω εγω’…
τεσπα,νυχτες μποηζ\μ/
Πωω ο Ράσελ μαζί με τους Lakers!!!
Και ο Magic…Kαι ο Jackson…Και ο Καρίμ…
Κλαίω…
Όμπωωω:)
Αύριο θα σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος:p
μπα…
Ίσως ο χειρότερος τελικός ever… Άσε που χάσαν και οι Celtics…
Βασικά το ένα λάθος μετά το άλλο και καπάκι ακόμα ένα λάθος… και τα χαμένα σουτ… ΕΛΕΟΣ!!!
Ξενέρα
Κρίμα που δεν είδα έστω το τελικό. Δυστυχώς με τη σχολή δεν μπόρεσα να δω σχεδόν κανένα παιχνίδι εκτός από ελάχιστα. Χαίρομαι που το πήρε το LA.
Πάντα τέτοια:D
Το δαχτυλίδι γράφει Ron-Ron από τη μία άκρη μέχρι την άλλη ε.
δεν ειδα το παιγνιδι…
δεν ειδα αθλητικα site
δεν μπηκα εδω μεσα…
δεν μίλησα με τον κολλητο μου που ηξερε…
δεν μου το ειπε η κοπελα μου που ηξερε…
το κατεβασα σε hi definition να το δω σε λιγο με την ησυχία μου…
και εκει που εβλεπα μπαλα παταω καταλαθος το τηλεκοντρολ και στο ερτ3 λεει πρωταθλητες οι lakers…
μπραβο στα παλικαρια…
απο οτι καταλαβα εκανε καλο παιγνιδι ο αρτεστ…
ποσο γκαντεμης ειμαι ρε γαμωτο…
O μόνος που έπαιξε… μαζί με Big Baby
Πολύ
[SIZE=“4”] NBA: Where Stealing Happens[/SIZE]
:lol::lol:
Αδερφέ μου είσαι ο MVP της γκαντεμιάς.8O
Και που να σου πει για τους τραυματισμους του.
χροοοονια τωρα…
μαλλον δεν θα το δω…
θα δω την ανασκόπηση του στο site του nba…
ή ισως να βαλω και το σκαι…δεν ξερω…
παντως δεν νομιζω να αλλαξει η γνωμη μου…
μεγαλες ομαδες, κακοι τελικοι…
εκτος αν μου αλλαξει γνωμη αυτος…(που δεν το νομιζω…)
μα γιατι το λες αυτο…??
επειδη εχω πεσει απο σκαλα…??
επειδη εχω τρακαρει με μηχανακι που δεν οδηγουσα και βρεθηκα μεσα σε κοτετσι…??
επειδη εχω καρφωσει το κουτελο μου σε μαρμαρινο σκαλοπατι ??
επειδη εχω πεσει απο θρανιο που ειχα ανεβει και ξηλωσα(κυριολεκτικα) ολο μου το σαγόνι και κυκλοφορουσα στο σχολειο με το σαγονι να κρεμεται και να ουρλιαζουν ολοι…??
επειδη σε πλατεια που παιζαμε μπαλα απο την πολυ χαρα που πηρα επιτελους μπαλα , ετσι οπως την μαζευα καθως ερχοταν στουκαρα στην τσιμεντενια κολονα της δεη την οποια καταφερα να κουνησω με το κεφαλι μου…??
επειδη εχω πατήσει μπανανα και εχω βραθει παλι σε στύλο??
επειδη εχει πεσει πανω μου βιβλιοθηκη που ηταν καρφωμενη στον τοιχο…??(ζωα…τοσο βαρος σε τοιχο?)
επειδη παραλιγο να πνιγώ σε συντιβανι οταν ημουν μικρος καθως ηθελα να πιασω την μπαλα που ειχε μεσα…??
επειδη εχω πεσει απο πλαγια βουνου καθως ο πανω απο εμενα ενω του ειπα πετα κανενα ξυλο για φωτια μου πεταξε ενα τονο ξυλα και με πηραν παραμαζωμα…??
επειδη την πρωτη φορα που πηγα σε βουνο ενα καταβαση με σχοινι και στον τρομο μου μπρερδεψα ποιο χερι παει που και εκαψα το χερι μου απο την τριβη και εφυγα φετα κατω…??
ρε συ Deathster γιατι εισαι τοσο [SIZE=“4”]κακοπροαίρετος[/SIZE]…??
:lol::lol::lol:
Θα μπορούσε να γίνει και το άλλο… Να έχετε μαζευτεί 7 άτομα. Να βλέπεις το ματσάκι μέσω ΝΒΑ pass και στα 25" πριν το τέλος να πέσει το δίκτυο… True Story #-o
:!::!:
αληθεια…? το επαθες αυτο…!!! :?