Nba

Ως ρολίστας τα πήρε τα σουτ. Δεν έκανε παιχνίδι. Αυτό είναι το ταβάνι του: ρολίστας. Οι Celtics παίζουν καλά όταν ο Smart μένει στα όρια του.

Έχω ήδη πέσει πάρα πολύ μέσα στις προβλέψεις μου. Heat-Sixers, Warriors-Memphis έχω πέσει μέσα ενώ και στα 2 άλλα ματς έπεσα μέσα στο ότι θα πάνε σε 7ο Ελπιζω ωστόσο να κάνω λάθος στον νικητή αφού η συμπάθεια είναι προς Mavs, Bucks για προφανείς λόγους.

3 Likes

Οταν βλεπω τον Γιαννη να παιζει μπασκετ, θελω να παρει τα επομενα 3 πρωταθληματα σερι.
Οταν τον βλεπω να κανει δηλωσεις, θελω να παρει τα επομενα 10 σερι.

5 Likes

Ειναι ηγέτης, δεν ψάχνει δικαιολογίες…και ας τον έχουν κάψει οι συμπαίκτες του με την κακή έως τραγική απόδοση τους στη σειρά.

Όλοι ξέρουμε ότι και σήμερα θα κάνει τα πάντα.
Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι άλλοι, Λοπεζ, Αλεν, Κονατον, Πορτις αλλά και ο Χολιντει.

3 Likes

Ο Allen έχει ξεχάσει να παίζει μπασκετ μάλλον

*τραγικοί Bucks. Γιάννης πιο μόνος ΔΕΝ γίνεται ως τώρα.

1 Like

Απλά είναι ένας μετριοτατος παίκτης.
Η απόδοση του με το Σικάγο ήταν η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Μια από τα ίδια. Δεν βλέπω πως μπορούν να κερδίσουν οι Μπακς και με τέτοιο Τειτουμ.

Μην είστε άπιστοι ρε.
Θα γράψει 50/30 ο παλήκαρος κι όλοι θα πανηγυρίζουμε.

2 Likes

Μόνο έτσι…μην τον ματιάσω αλλά είναι θεόρατος μέχρι στιγμής.

1 Like

Και δέκα ασσίστ βάλε κυρ στέφανε

3 Likes

Πραγματικά μόνο με κανένα 50/30/20 του Γιάννη θα κερδίσουν σήμερα. Δεν είναι να τον βγάζεις ούτε δευτερόλεπτο από το ματς.

Μπαα παραπάνω. 7 έχει ήδη.

Επειδή δεν παρακολουθώ καθόλου NBA και είπα να κάτσω να δω το game 7 που είναι και σε καλή ώρα…

αν οι Μπακς είναι τραγικοί, οι Σέλτικς τι είναι σήμερα; Με βάση το τι έχουν δείξει φέτος δλδ οι ομάδες θα έπρεπε να είχαν περάσει εύκολα τη σειρά οι Μπακς;

Αι μαμησου ρε Τειτουμ, χάσε και κάτι.

1 Like

Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί είναι ο Hill στο ματς

Μόνο μια θεωρία έχω που και αυτή είναι χαζή. Γιατί αν περάσουν οι Bucks τον χρειάζεσαι και πρέπει να έχει πάρει παιχνίδια. Αλλά είναι τόσο χαζή η θεωρία που θα πω πως ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί ο Carter δεν παίζει ούτε λεπτό. Έστω να πιέσει στο κατέβασμα της μπάλας και να τρέξει λίγο παραπάνω ο Tatum

λολολολ

3-Point Scoring
Grant Williams ... 18
Milwaukee ........ 12

— Kirk Goldsberry (@kirkgoldsberry) May 15, 2022

Μόνο με θαύμα.

1 Like

Νομίζω ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη το δικαίωμα στο θαύμα στο 5ο παιχνίδι.