Nba

Tim Duncan,ίσως.
Ο Κόμπι παικταράς,ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο,αλλά θεωρώ ότι μάλλον του έλλειπε κάτι όσο αναφορά το πνευματικό επίπεδο.Ο TD αυτό το είχε και έκανε δυναστεία.Σίγουρα ο Kobe το έχει και αυτό πλέον.Παικταράδες και οι 2,οι καλύτεροι στις θέσεις τους

Εντάξει, κάθε γενιά έχει και τους ήρωες της και μεις μπορεί να φαινόμαστε γεροπαράξενοι τώρα στους μικρούς. Απλά το θέμα με το πόσο παιχταράς είναι ο Κόμπε είχε κουράσει, ειδικά πέρυσι που το πήρε με αντίπαλο τον Τούρκογλου και άκουγες διθυράμβους. Φέτος με μια πιο δύσκολη ομάδα, φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων (Για τα τρία που ήταν ο κομπάρσος του Shaq δεν μιλάω καν). Στο τοπ 10 δεν ξέρω αν είναι αλλά μου φένετε πολύ δύσκολο

Bird
Jordan
Pippen
Magic
Hakeem the dream
Sir Charles
Shaq
Duncan
Stockton
Mailman
μόνο από αυτούς που έχω δει

Για μένα μια χαρά είναι.
Εδώ ρε Deckard βάζεις τον Pippen μέσα!
Δεν θεωρώ ότι ήταν και τόσο κομπάρσος ο Κόμπε.Και στην τελική άμα ήταν 2 πρωταθλήματα μόνος του δεν θα τα έπαιρνε με καμία παναγία.
Έχω αναφέρει ξανά ότι και ο Jordan έτρωγε ΤΟ κράξιμο πριν το πρώτο του πρωτάθλημα το ίδιο και ο Σακίλ.
Ίσως ο χρόνος μας κάνει να τα βλέπουμε πιο καθαρά και ωραία όλα

Εντάξει ο Pippen είναι προσωπική αδυναμία, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ένα από τα καλύτερα 3άρια που έχουν περάσει. Τα νούμερα που είχε κάνει τις χρονιές χωρίς τον Jordan είναι συγκλονιστικά.

Αυτό μου τι σπάει με τους τωρινούς. Ότι δεν τρώνε κράξιμο. Ειδικά ο Λεμπρόν που έγινε “King James” χωρίς τίτλο.

fixed

παιδια ουτε για πλακα ο κομπι.ψυχραιμια ειστε πιο φανμπουδες κ απο μενα με τους tool

ας κανει ενα αγαλμα σε σακ πρωτα για τα 3 πρωταθληματα κ μετα ας μαθει να παιζει ομαδικα και τα λεμε

(φλουντ το ισως σου στο θεμα κομπι/τιμ ειναι ενα πολυ ωραια μεταμφιεσμενο ντανκαν) :wink:

Όχι δεν είμαι φανμπόι με Κόμπι.Με Ντάνκαν είμαι φανμπόι:):)Αλήθεια λέω!
Τον Κόμπι ποτέ δεν τον έβαζα στους αγαπημένους μου παίκτες.Αλλά να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους.
Μπορεί να χρωστά 3 στον Σακίλ,αλλά και ο Σακίλ κάτι πρέπει να του οφείλει.:wink::wink:
Είναι χαλαρά στους καλύτερους γκαρντ και για μένα μέσα και σε ένα υποτιθέμενο top-ten.
Αυτήν την στιγμή στην Αμερική τον θεωρούν καλύτερο και από τον Jordan!!Και αυτοί είναι πάρα πάρα πάρα πολλοί.Για εμένα ως έναν βαθμό είναι.Στην γενική εικόνα όμως όχι.
Μπορεί να βάλει καλάθι με άπειρους τρόπους ο άνθρωπος.Έχει πλέον και μυαλό.Και κακά τα ψέματα έχει τραβήξει πολλά από το σύστημα στην Αμερική.Όταν έφυγε ο Σακ,και πριν αλλά ιδιαίτερα μετά,όλοι τον κράζανε.Όλοι όμως,Δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο παιδί.Έπαιζε ρε παιδιά με συμπαίκτη τον Σμους Πάρκερ του Άρη!Και πέταγε 37άρες ο τύπος σε καθημερινή βάση.Και το πάλευε στα play-off.Οι Bulls χωρίς τον Jordan ήταν μία πολύ πολύ ανταγωνιστική ομάδα.Oι Lakers χωρίς τον Κόμπι είναι ένα χάλι και μισό.
Μέχρι και ο Phil Jackson τον είχε κράξει!!Εγώ τον παραδέχομαι.Και μακάρι να πάρει και άλλα 2 δαχτυλίδια.Είναι προσωπική του δικαίωση.
Τον Λεμπρόν από την μέρα που μπήκε τον πήγαινε ένα ολόκληρο σύστημα!Στο ΝΒΑ να μην είχε μπει θα είχε κερδίζει 70 εκ. δολάρια το παλικάρι!Ο Κόμπε μια ζωή στην σκιά του Σακ,μετά που έκανε πράγματα και θαύματα τον έβριζαν,πέταγε 81 πόντους το ίδιο,και τώρα που παίρνει 2 σερί δαχτυλίδια λέμε" Ε εντάξει μωρέ δεν είναι και τόσο καλός…"
Για τον Duncan που λες Awake,ο τύπος είχε στο πρώτο του,την εποχή του lock-out αν δεν κάνω λάθος,τον “Ναύαρχο” και μετά την ήταν η Αγία Τριάδα.Με τους Πίστονς έπαιξε καταπληκτικά ο Τζινόμπιλι και ΑΥΤΟΣ έπρεπε να βγει MVP τότε αλλά το πήρε ο Tim και στο επόμενο με το Clevelant ο Parker ήταν αυτός που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο!
Ο Κόμπε πήγαινε μέσα στην Βοστόνη και έπρεπε να βάλει 30+ πόντους και να μοιράσει το παιχνίδι στον Luke Walton και στον Ραντμάνοβιτς!!Και παρόλα αυτά το πάλεψε.Για μένα είναι άξιος.

Πιθανότατα η πιο σωστή κουβέντα του αγουέηκ μέσα στο φόρουμ.

Γενικά κάκιστο ματς και μάλλον κάκιστη σειρά γενικώς από πλευράς ποιότητας μπάσκετ. Σε κάποιο σημείο και οι δυο μάδες μαζί είχαν κάτι σε στυλ 45/130 σουτ. Στο 6ο τελικό οι Σέλτικς έβαλαν 67 πόντους σε 48 λεπτά. Η δε διαιτησία δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα κατ’ εμέ αλλά τον ίδιο τον χαρακτήρα του αθλήματος. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ και όχι χάντμπολ και πόλο που το ξύλο πέφτει σύννεφο. Άλλο η καλή άμυνα και άλλο το ξύλο που απλά δεν σφυρίζεται φάουλ. Μπροστά στις άμυνες των δυο ομάδων, αυτή του ΠΑΟ στον 3ο τελικό έμοιαζε με παράσταση μπαλέτου.

Για τον Κόμπε τώρα… Τον είχα (και τον έχω) πολύ ψηλά. Παραμένει ο καλύτερος όλων που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή. Αλλά όπως έχω γράψει πολλές φορές, ο αθλητισμός θα πρέπει εκτός από αποτελέσματα να προσφέρει και στιγμές μεγαλείου και αυτό το 7ο ματς θα έπρεπε να είναι το μεγαλείο του Κόμπε, ανάλογο με αυτό του MJ στη Γιούτα το 1998. Αντ’ αυτού πέταγε το ένα τούβλο μετά το άλλο. Μέχρι λοιπόν να κάνει κάτι ανάλογο θα παραμένει ο καλύτερος όλων των σημερινών αλλά θέση εξασφαλισμένη στους τοπ του ΝΒΑ δεν θα έχει.

Top 10 σύμφωνα με simmons
10.Hakeem
9.Big-O
8.West
7.Duncan
6.Wilt
5.Larry
4.Magic
3.Kareem
2.Russell
1.MJ

Το βάζω επειδή ο awake ξέχασε τον Jerry West…

Και λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν βλέπω γιατί ο 5 φορές πρωταθλητής δεν μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε από τις θέσεις 7-10. Βεβαίως και ο Kοbe δεν ήταν στο ύψος των περιστάσεων, ακριβώς επειδή έχει ανεβάσει τόσο τις απαιτήσεις του κόσμου που ακόμα κι αν έκανε στους τελικούς 30-8-7 θα το θεωρούσαμε φυσιολογικό.

Deckard αν μιλάς για αγαπημένους παίχτες οκ. Αν μιλάς για καλύτερους όμως, δεν μπορείς να βάζεις charles, malone, stockton πάνω από kobe. Ποτέ και πουθενά…

Εκτός αν η ερώτηση είναι ποιός μπορεί να φάει περισσότερο/ ποιός είναι καλύτερος πασέρ/ ποιός είναι μεγαλύτερη κότα…

Να βάλω εγώ Clyde Drexler πάνω από Kobe?

Αυτά που γράφεις πάντως για Μπάρκλει, Μαλόουν, Στόκτον είναι ψιλοάκυρα.

Να τιμήσω κι εγώ awake και να πω ότι μην περιμένετε μεγαλεία του παρελθόντος. 30 ομάδες είναι ΠΑΡΑ πολλές για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οποιοσδήποτε ψιλοκομπάρσος από τη δεκαετία του 80 επιπέδου Byron Scott και Dennis Johnson θα ήταν υπερπρωταγωνιστής σήμερα…

AΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ
Αυτό ακριβώς.
Και όσο το μπάσκετ πάει έτσι τόσο πιο δύσκολο είναι να αναδειχθούν παίκτες “παλιάς κοπής” όπως ο Κόμπι.
Πλέον το μέλλον πάει για παίκτες στυλ Λεμπρόν

Και ChrisP.ΜΗΝ τολμήσεις να βάλεις Clyde πάνω από Κόμπε

Drexler: ένα πρωτάθλημα και total domination από MJ στους τελικούς του 93
Barkley/Malone/Stockton: 0 πρωταθλήματα

Εντάξει επιτιδευμένη υπερβολή ήταν, αλλά ο charles ήταν τεράστιος παίχτης και πραγματική κότα ο webber και ο όχι ο malone.

Για τον Κόμπε μπορεί να κάνω λάθος και να κρίνω από μια σειρά, αλλά αν εξερέσεις το κρεσέντο στον αγώνα που έχασαν οι Lakers (που και πάλι οι περισότερες επιλογές δεν ήταν σωστές, απλά έμπεναν), έπεσε πολύ στα μάτια μου μετά απ αυτούς τους τελικούς

Μεταξύ μας έπεσαν και πάνω στον άλλον όλοι αυτοί:lol::lol:

Γαμάτη προσέγγιση.

Γι’αυτό κι ο Άλλος είναι αδιαμφισβήτητα ο νο1 ever. Κι όσο κι αν γουστάρω Kobe ο μόνος τρόπος να βγει από πάνω είναι να έχει παραπάνω δαχτυλίδια από δάχτυλα. ΜΟΝΟ τότε…

Εσύ δηλαδή πώς θα το προσέγγιζες για να μου δείξεις ότι Clyde/Barkley/Malone/Stockton είναι καλύτεροι από Kobe? Και έχε υπ’όψιν σου ότι μιλάμε για παίχτες που λατρεύω κι έχω μεγαλώσει με αφίσες τους πάνω από το κρεβάτι μου, αλλά όταν μιλάμε για καλύτερους κι όχι αγαπημένους για μένα ο Kobe βάση καριέρας είναι καλύτερος από αυτούς τους τέσσερις…

ενα πραγμα που νομιζω οτι εχω,ειναι οτι αναγνωριζω ποιος μιλαει εχοντας γνωση και ποιος εχοντας προσωπικη/υποκειμενικη αποψη

awake = tool αυθεντια

chrisp = ελληνικο ποδοσφαιρο αυθεντια

adistt = NBA αυθεντια

να τον ακουτε τον adistt γιατι περαν των stats (που οκ ολοι μας ανοιγουμε ενα βιβλιο κ τα αποστηθιζουμε) ο τυπος (δεν τον ξερω απο κοντα ε) φαινεται οτι εχει ‘πιασει’ τι εστι ‘πρωταθλητης’ και τι πρωταθλητης κ μιλαει εχοντας βουτηξει τη γλωσσα σε μυαλο με λιγη σοσ απο μετρο κ ακριβοδικαιο πνευμα

οκ ολοι εχουμε αποψη εδω μεσα κ καλα κανουμε για να γινεται κ λιγο νταβαντουρι

but when it comes down to knowing NBA adistt is the man

Γι’αυτό και δεν θα ακούσεις ποτέ για τον Webber στη συζήτηση με τους καλύτερους όλων των εποχών, αλλά στη συζήτηση με τα μεγαλύτερα choke όλων των εποχών http://www.youtube.com/watch?v=NH1ujxNwrkA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για τον Kobe πράγματι αυτή η σειρά βάζει ταφόπλακα σε οποιαδήποτε σύγκριση με MJ αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα…

2 παρατηρησεις πανω στα bold

1.οι πρωτοι 5 ειναι απλα κ διχως αμφιβολια [SIZE=“3”]untouchables[/SIZE]

οι θεσεις 6-10 παιζει να διαφοροποιηθουν μελλοντικα (και να μπει σφηνοκιο εκει μεσα ο κομπι καποια στιγμη)

αλλα οι θεσεις 1-5 ειναι holy cow και δεν τις ακουμπαει κανεις τουλαχιστον τωρα/επομενα 10 χρονια

βασικα δεν νομιζω οτι θα σκασει συντομα καποιος που θα μπει εκει μεσα (μακαρι δλδ γιατι 8α μιλαμε για υπερπαιχτουρα) αλλα ποτε μην λες ποτε

επισης κρατηστε αυτο που ειπε ο adistt και ισχυει κ συμφωνω

το nba ειναι πολυ watered down απο τα team expansions οποτε ειναι πιο ευκολο ενας παιχτης του 8/10 να θεοποιηθει στο 9-9,5/10

ο κobe τωρα ναι ειναι ο νο1 παιχτης

αλλα γενικα ? τον βλεπω σαν εναν συγχρονο wilt chamberlain

εχει τρελανει στατιστικα κ επιδοσεις αλλα…he lacks the secret

αυτα.