Σωστός ο Ντουράντ. Γιατί να παίξει σε μια κωλοομάδα που δεν γουστάρει;
Γιατί έχει συμβόλαιο και πληρώνεται ίσως;
Κακομαθημένοι σύγχρονοι stars του NBA…
All time καλύτερη 5αδα στην Ευρώπη με επιλογές Dirk. Αφήνει τον εαυτό του έξω αλλά έχει μια ωραία έκπληξη.
Πήγε το Γκάλη στον άσσο για να χωρέσουν με το Ντράζεν στην ίδια πεντάδα! Γκάλης, Γιάννης, 2 εκπλήξεις μέτρησα
Εγω παλι καμια εκπληξη δεν μετρησα, ποιον εννοεις? Γιατι ο Γιαννης ειναι ο μονος σιγουρος της πενταδας βασικα αυτος κι ο Dirk ειναι τοπ 2 σιγουρα… με δεδομενο το οτι δεν θα εβαζε ποτε τον εαυτο του, δεν ειναι εκπληξη ο Γιαννης
Θα μπορουσε να εχει βαλει Kukoc, Kirilenko, Tony Parker, Sabonis ε μεχρι εκει. Ειναι πολυ νωρις για Luka και Jokic, αλλα σε 10 χρονια μπορει να θεωρουνται κι αυτοι τοπ 5 Ευρωπαιων εβερ.
Γιάννη και Γκάλη εννοώ, με τη λογική ότι το μεν Γκάλη οριακά τον πρόλαβε (και μπορούσε να βάλει λχ τον Πάρκερ εύκολα) και για το Γιάννη γιατί είναι ακόμα εν ενέργεια και μάλιστα στην ίδια θέση με τον ίδιο.
Όχι ότι διαφωνώ με τις επιλογές του, απλά μου έκανε εντύπωση ότι τους επέλεξε.
ισχύει, σχετικά ψαγμένη επιλογή ο Γκάλης
Ποιον εβαλε SF?
Δεν μπορεσα να καταλαβω.
Στογιακοβιτς
θα γλεντουσε κόσμο αυτη η πεντάδα στο nba…
Τώρα που λέτε για Στογιάκοβιτς, δεν θα έπρεπε να είχαν πάρει το πρωτάθλημα οι Kings αντί για τους Lakers το 2002;
Παιδιά ο Γκάλης την εποχή που έπαιζε μπάσκετ ως εφηβος ο Ντιρκ θεωρείτο ο καλύτερος Ευρωπαίος που έχει παιξει το αθλημα στην ιστορία του μπάσκετ. Είχε ήδη πάρει το Ευρωμπάσκετ με την μικρή Ελλαδιτσα απέναντι σε μεγαθήρια όπως η ΕΣΣΔ και η Γιουγκοσλαβία, και έκανε την εθνική ομάδα φόβητρο σε κάθε διοργάνωση, φυσικά με την υπόλοιπη χρυσή γενιά της εποχής. Για μένα η έκπληξη θα ήταν να ΜΗΝ τον βάλει ο Νοβίτσκι, τον πρόλαβε 100% στο prime του
Ο Γκάλης είναι μπασκετική θεότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν χρειάζεται να λέμε πολλά.
Στα ντουζένια του έκανε απίστευτα πράγματα.
Ντόνοβαν Μίτσελ στο Κλίβελαντ, λέει ο τύπος στην περιγραφή Γαλλίας - Γερμανίας.
Όπως φαίνεται ισχύει. Έδωσαν Sexton, Markkanen
Εμένα εκει ακριβώς είναι η έκπληξη μου. Ο Ντιρκ είναι γεννηθείς το 78 αν δεν κάνω λάθος. Ο Γκάλης -αν και δεν είχε πικ ήταν σταθερά απίστευτος- ας πούμε ότι έγινε πανευρωπαϊκός θρύλος την περίοδο 87-90 με τα 2 μετάλλια στα πανευρωπαϊκά και τα συνεχόμενα F4 με τον Άρη. Ο Ντιρκ ήταν στην τρυφερή ηλικία των 9-13 ετών, μεγαλώνοντας στη Γερμανία που δε νομίζω να είχε και ιδιαίτερη κάλυψη στα Ευρωμπάσκετ και τα φάιναλ 4.
Όποτε νομίζω πως περισσότερο «ψάχτηκε» παρα «έζησε».
Το 1989 παντως ειχε γινει στο Μοναχο. Ο Ντιρκ ειναι απο τη Βαυαρια.
Επίσης ο Ντιρκ έγινε ένας από τους δυο καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών στο ΝΒΑ, που σημαίνει ότι θα έπαιζε μπάσκετ από παιδάκι και θα παρακολουθούσε σίγουρα όλα τα Ευρωμπάσκετ, πόσο μάλλον αυτό που έγινε στην χώρα του το 1993 (άσχετα που σε εκείνο δεν συμμετείχε ο Γκάλης). Δεν είναι δυνατόν να παίζεις μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο και να μην γνωρίζεις τα πάντα για τον Γκάλη.