Μιλάμε για παίχτη που αν δεν είχε τρίποντο δεν θα περνούσε ούτε απ έξω απ το ΝΒΑ και που σούταρε σε 3 ματς από 4 τρίποντα. Τίμιο αλλά με τίποτα εξωπραγματικό
Σημαντική η απουσία του Γιάννη (όπως και του Χίρο) αλλά το μπάσκετ με 5 παίζεται και τα ελάφια έχουν παίχτες κλειδιά σε κακές μέρες μέχρι τώρα. Με Γιάννη η πλάστιγγα θα γύρει προς Μιλγουόκι θεωρώ αλλά χτυπάνε καμπανάκια και έντονα. Μόνος του δεν το παίρνει κανένας το δαχτυλίδι.
Στους Λέικερς έχει ψωμί ακόμα έπρεπε χθες να τα κάνουν όλα λάθος οι Γκρίζλις στην αρχή για να χάσουν τελικά με 10.
Κανενα καμπανακι δεν χτυπαει νομιζω, καθως ολα στο παιχνιδι ειναι Το ξερουμε εδω και χρονια οτι ο Γιαννης ειναι απο τους πιο dominant παικτες στο ΝΒΑ , και η απουσια του κανει την ομαδα του πολυ χειροτερη, αν και οι Bucks πλεον εχουν φτιαξει ενα πολυ δυνατο συνολο γενικα. Οι Heat ειναι μια σκληροτραχηλη ομαδα, και με εξαιρεση το 2021 στο οποιο οι Bucks τους σκουπισαν, εχουν κανει δυο εξαιρετικες πορειες τα τελευταια 3 χρονια (τελικους ΝΒΑ 2020, ηττα σε 7 ματς απο Βοστωνη περυσι), δεν νομιζω οτι θα επεφταν στο καναβατσο διχως μαχη, ποσο μαλλον που ο Γιανναρος εχει παιξει μισο ημιχρονο ως τωρα στα playoffs. Διχως τον τραυματισμο του Γιαννη, μαλλον για σκουπα πηγαινε η σειρα. Αν οι Heat κανουν το 3-1, ειναι πολυ πιθανο να εχουμε μια απο τις μεγαλυτερες εκπληξεις των τελευταιων χρονων.
Εχαναν 35-9 στην πρωτη περιοδο οι γελοιοι. Παντοτε θα θελω να αποκλειστει η οποιαδηποτε ομαδα Λεμπρον οσο πιο νωρις γινεται, αλλα φετος παιζουν απεναντι στην πιο βρωμικη ομαδα της λιγκας, οποτε μου ειναι αδιαφορο ποια ομαδα θα περασει. Ουτως ή αλλως θα στηριζω φανατικα τον νικητη της σειρας Kings - Warriors στον επομενο γυρο.
Πλακα εχουν τα Playoffs ως τωρα, εχουν γινει αρκετες μινι εκπληξεις. Για να δουμε σημερα αν οι Knicks θα κανουν το 3-1 και θα παρουν σημαντικο προβαδισμα να περασουν γυρο playoffs απο ποιος ξερει ποτε… δεν θυμαμαι καν την τελευταια φορα που ηταν στους ημιτελικους περιφερειας. Οι Warriors ειναι ακομα με την πλατη στον τοιχο, αφου και το σημερινο ματς ειναι οσο σημαντικο οσο και το προηγουμενο.
Οι Bucks παίζουν ένα τελείως αδιάφορο μπάσκετ, άμυνα κάτω από την ρακέτα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να εχουν ελευθερία στα τρίποντα. Και αυτό φάνηκε με το Miami.
Καλα δε θα βγαλεις κανενα ασφαλες συμπερασμα απο 3 ματσακια, στα οποια ελειπε ενας απο τους καλυτερους αμυντικους που εχουν, και ο οποιος εχει ηδη βγει DPOY στο παρελθον (ναι για τον Γιαννη λεω).
Στην κανονικη σεζον σε 82 ματς οι Bucks ειχαν παρα πολυ καλη αμυνα, και αναγκασαν τις αντιπαλες ομαδες σε σχετικα χαμηλο ποσοστο στα τριποντα. Συνολικα, αν βαλει κανεις στην εξισωση ολες τις παραμετρους (ποσοστο σε διποντα αντιπαλης ομαδας, ποσοστο σε τριποντα αντιπαλης ομαδας, κλεψιματα, κοψιματα, ποντοι ανα ματς αντιπαλης ομαδας κτλ), οι Bucks ειχαν το υψηλοτερο Defensive Rating αναμεσα σε 30 ομαδες.
Οχι τα τελευταία χρόνια εγώ βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Δεν μου αρέσει το μπάσκετ που παίζουν δεν είναι ελκυστικο προς στο μάτι μου. Βλέπω Bucks μόνο για τον Γιάννη. Ο Middleton μια παίζει μια δεν παιζει
Σαν ομάδα δεν τρελαίνομαι με τους Μπακς οπτικά. Δικό μου θέμα αυτό μόνο Celtics και GSW απολαμβάνω συμβολικά ως ομάδες άντε και kings. Τους άλλους ατομικά παίχτες κυρίως.
Όταν γυρίσει ο Γιάννης θα βελτιωθούν σίγουρα αμυντικά. Βέβαια πρέπει να ανέβουν και οι άλλοι. Ο Λόπεζ ήταν υποψήφιος για DPOTY και είναι πολύ χαλαρός προς το παρόν πχ. Για γενικά ότι είπε και Quintom. Δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό δείγμα οι 3 αγώνες
Δεν το περιμενα με τιποτα, αλλα οι Knicks ειναι στο 3-1 απεναντι στους πληρεις Cavs.
Δεν το θεωρω και σιγουρο να περασουν στον επομενο γυρο, γιατι εχουμε δει και πιο τρελες ανατροπες, αλλα προφανως το πιο πιθανο ειναι να περασουν για 2η φορα μεσα σε 22 χρονια (!) στον δευτερο γυρο των playoffs.
Τομ Τιμποντο τεραστιο ατου στον παγκο, ο Jalen Brunson ειναι τεραστια παιχτουρα, και ολοι αυτοι οι νεοι παικτες με ταλεντο διψανε για διακριση, οποτε γινονται κι αυτα μερικες φορες. Τους Cavaliers τους πιστευα ως dark horse φετος, μου φαινονταν ως η μοναδικη ομαδα που μπορουσε να σπασει την τριαδα Milwaukee, Boston, Philly.
εγω Heat υποστηριζω γενικα αλλα ειναι η πρωτη χρονια που πριν τη σειρα θα προτιμουσα να περασουν οι Bucks λογω Γιαννη φυσικα…
και δεν ειμαστε τοσο καλοι φετος οσο αλλες χρονιες και ηρθαν και οι τραυματισμοι herro, oladipo τωρα οποτε δν μας βλεπω για πολλα αν και δεν γινεται ποτε να ξεγραψεις ουτε το jimmy ουτε τον spoelstra
Το 32-31 υπερ των Kings δεν δειχνει την εικονα της πρωτης περιοδου. Οι Warriors παιζουν πολυ καλυτερο μπασκετ νομιζω. Δυστυχως αφησαν τους Kings να κανουν σερι 11-3 στο τελος, που χρειαστηκαν και αρκετη τυχη. Θα χρειαστουν Klay Thompson και Wiggins να παρουν τα πανω τους σημερα.
Δες την τελευταια επιθεση των Warriors στην 3η περιοδο, και αντε παιξε αμυνα μετα σε αυτο το μπασκετ ως Kings. Απλα αδυνατον.
Με το ποσο εχει εξελιχθει το αθλημα και δη η επιθεση, να λες παλι καλα που δεν βλεπουμε ΟΛΕΣ τις ομαδες να βαζουν 120 ποντους ανα ματς στα playoffs. Οι αμυνες σε ολον τον αγωνα Kings - Warriors ειναι απιστευτα σκληρες, και εχεις το σκορ στο 102-92 με μια περιοδο να μενει.
Το ποσο ψηλα θα παει το σκορ δεν ειναι απαραιτητα ενδεικτικο του αν εχεις καλες αμυνες απο τις ομαδες.
Θέμα Mentality είναι αυτό πιστεύω. Αν είσαι μαγκας και μπορείς να κρατήσεις τα νούμερα και τις εμφανίσεις στα play offs. Αν κάνεις κοκοκο 82 αγώνες πάνε στράφι και πας σπίτι σου
Ασχετο με την κουβεντα, εγω ελεγα ακριβως το οτι οι Μπακς αν αποκλειστουν θα ειναι λογω τραυματισμου, κι οχι λογω κακης αμυνας στο τριποντο, που ειναι οτι πιο απλοικο εχω διαβασει εδω μεσα
Αν εχαναν το ματς και την σειρα επειδη πηραν time out χωρις να εχουν, θα μιλουσαμε για μια απο τις μεγαλυτερες ηλιθιοτητες που εχουν κανει οι Warriors αυτα τα 10 χρονια της Δυναστειας.
Το time out και την ηλιθιότητα την έκανε ο Curry!!Πήγα να πάθω εγκεφαλικό.Σεβάστηκαν οι θεοί του μπάσκετ το legacy του μάλλον…
Πολύ σκληροί οι Kings,δεν τους το είχα.
Επεσε πολύ ξύλο στο ματς,ειδικά στο τέλος.
Φοξ σε τρομακτική κατάσταση…
Εγώ Γουόριορς θέλω,αλλά είναι δύσκολο…
Είναι πολύ οριακή η σειρά.Αν δεν αλλάξουν τον φετινό εκτός έδρας εαυτό τους δεν τους βλέπω καλά.
Όλο το κόλπο είναι να κάνουν μια νίκη στο Σακραμέντο. Εντός αφου δεν έχασαν σήμερα με την βλακεία επικών διαστάσεων στο τέλος και τον τρομερό Φοξ δεν θα χάσουν ποτέ