Προσπαθώ να θυμηθώ ένα φετινό τους παιχνίδι που ξεκώλιασαν στοχευμένα την αντίπαλη ομάδα με μπασίματα κ πόντους από τη ρακέτα. Προφανώς κάνουν το ίδιο κ σήμερα κι αν μειωθεί το ποσοστό στο 3ποντο των Kings, θα τους έχουν βάλει δύσκολα.
Κλαιω ακομα με την ειδηση οτι ο Φοξ “εσπασε” το δαχτυλο του, ξεφτιλικια.
Νομιζω οτι θα παω για υπνο στο ημιχρονο. Πρεπει να ξυπνησω 6:30 κι αυτο το ματς θα τραβηξει μεχρι τη 1 τοπικη ωρα εγγυημενα. Ασε που ετσι θα αποφυγω και το αγχος του αγωνα, τωρα τελευταια εχω πολυ αγχος γενικα
7/14 βολες βλεπω ο Γιαννης και 0 ασιστ στο ημιχρονο.
Να φανταστω οτι τον τσακιζουν στα φαουλ με το που ακουμπαει τη μπαλα?
Καλα πανε οι Warriors, πολυ θετικο το οτι ειναι μπροστα στο ημιχρονο, αλλα η 3η περιοδος θα ειναι πολυ δυσκολη. Παντως οι Warriors παιζουν ΠΟΛΥ πιο σωστο και ορθολογικο μπασκετ, οι Kings ειναι ολη την ωρα hero ball.
Τουλαχιστον το Milwaukee δεν χανει αν και για λιγο εχανε παλι.
Δυστυχως λυγισα, και δακρυζω απο την νυστα.
Θα χασω το δευτερο ημιχρονο και προβλεπω να ειναι υπεροχο.
Ευχομαι να σου βγουν ολα και να κερδισει ο Στεφ.
Θα ξυπνησω λογικα για κατουρημα κατα τις 3 τα ξημερωματα και θα φαω ειτε μεγαλη ξενερα ειτε θα παρω μεγαλη χαρα. Και μετα θα ξανακοιμηθω.
Ευτυχώς που κοιμήθηκε ο Θεός πάτησε γραμμή ο KD και έγινε ό,τι έγινε μετά γιατί τώρα αντί να γελάμε μέχρι δακρύων με τα χαΐρια των Bucks, θα ζητάγαμε buyout και πρόσληψη Μπαρτζώκα.
Δικαίωση του μπασκετ. Εντωμεταξύ οι Bulls απέλυσαν Τιμποντο και έκαναν trade τον Jimmy. Κλάμα…
Κρίμα για το Γιάννη, αλλά οι Bucks εδώ και 2 χρόνια κάνουν βήματα πίσω. Για το Μιντλετον ( που χθες ήταν πολύ καλός) εχω γράψει την άποψη μου. Ομάδα πρωταθλητισμού δε μπορεί να τον έχει δεύτερο βιολί.
GSW δεν είδα χθες δυστυχώς, αλλά όταν σουτάρει ο Green με 80% πως να χάσουν;!