Nba

Πω πω οι Nuggets ηταν τρομακτικοι σημερα. Jamal Murray λατρευω γιατι τα δινει ολα και σε αμυνα και σε επιθεση. Φοβερος two way player. Για Jokic δεν εχει μεινει να πουμε κατι, απλα ο πιο χρησιμος παικτης της χρονιας.

Θα ηθελα παρα πολυ να πανε ψηλα οι Nuggets. Πρωτη φορα στην ιστορια της ομαδας (48 σεζον ετσι?) που κατεκτησαν την πρωτη θεση στην Δυση, και απο τις 25 φορες που εχουν παει στα playoffs στο παρελθον, δεν εχουν παει ΠΟΤΕ στους τελικους.

2 Likes

Είναι τόσο γαμάτος που κάνει ακόμα και το πιο σωστό σκριν. Δεν παίζει να του σφυρίξουν επιθετικό στην κίνηση αυτή.

3 Likes

Πατε για υπνο τωρα κι εσυ κι ο @osfp7 εχουμε back to back αυριο Knicks στις 8 Ελλαδας και στα καπακια Warriors - Kings WIN OR GO HOME

4 Likes

Τι χάλι ήταν οι suns χθες; Νομίζω οι nuggets είναι πιο ομάδα και μπορούν να κερδίσουν όσα και αν βάλουν Booker κ KD. Murray απολαυστικός καιρό τώρα. Γιοκιτς κυρίαρχος για ακόμα μια φορά.

1 Like

1 Like

Δεν καναμε προβλεψεις για τον δευτερο γυρο… ή τουλαχιστον εγω δεν εκανα (?)

EAST
Boston Celtics - Philadelphia Sixers 4-1
New York Knicks - Miami Heat 2-4

WEST
Denver Nuggets - Phoenix Suns 4-3
Heroes απο την Βορεια Καλιφορνια - Villains απο το Los Angeles 4-2

1 Like

Εγώ θεωρώ ότι οι Κέλτες θα τα βρουνε σκουρα. Λογικά θα περασουν όμως

Με τον Embiid τραυματια στο γονατο (και φοβους για οχι απλο τραυματισμο), θα κανουν περιπατο.
Αν επιστρεψει ο Καμερουνεζος γιγαντας, βλεπουμε.

Το ειχα ξεχάσει αυτό😛

<κλισέ>Οι σοβαροί Celtics</κλισέ> θεωρητικά οποιαδήποτε ομάδα φέτος την περνάνε σε 6 παιχνίδια το πολύ, επειδή βέβαια στα playoffs πάντα υπάρχουν ομάδες που ανεβάζουν/κατεβάζουν απόδοση π.χ. βλέποντας το Miami πως παίζει (πάλι) φέτος και παίζουν και τραυματισμοί, ό,τι και να προβλέψεις κάπου θα εκτεθείς. Ευτυχώς γλίτωσε το διάστρεμμα ο Butler πριν λίγο, αν προλάβει και γυρίσει ο Herro δεν τον έχω για πολλά μετά από σπασμένο χέρι αλλά ok το διαφαινόμενο rematch θα 'ναι αίμα κι άμμος πάλι

Στην άλλη conference είναι πολύ δύσκολο φέτος να πεις οτιδήποτε, ειδικά για Kings (πρωτάρηδες) και Lakers (το ρόστερ όπως είναι τώρα το τελειώσανε πολύ αργά). Πάντως δε νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντόπα απ’ το να πετάξεις έξω το Golden State σε 7 παιχνίδια, σε πρώτη σειρά playoffs μετά από τόσα χρόνια. Ας γίνει πρώτα αυτό, και βλέπουμε

Πάμε ρε Στέφανεεε(Θα μας φάει το άγχος)

Ετοιμος με ενα μικρο σνακ εδω

6 Likes

Το κλειδί είναι να θυμηθεί ο Poole τι παίκτης ήταν πέρσι.

Βγάλε τον Payton και μη βάλεις κανέναν

Εχω ηδη συμφιλιωθει με τον επερχομενο αποκλεισμο των Warriors, ειτε αυτος συμβει σημερα (το πιο πιθανο), ειτε στον επομενο γυρο, ειτε ακομα και στους τελικους, καθως δεν πιστευω οτι φετος εχουν την ποιοτητα και την συνεπεια για να φτασουν μεχρι τον τιτλο… αλλα αν ειναι να χασετε, οχι απο τον Malik Monk μωρε.

Λόγω Τόμσον θα χάσεις.

1 Like

Τόμσον δεν έχει μπει στο γήπεδο σήμερα

2 πόντους χάνουν. Αν ανέβει λίγο ο Κλέι το έχουν. Πάμε λίγο

Στεφ πολύ μόνος.

Το κακό είναι ότι το νιώθει και ο ίδιος.

1 Like

Μαγική εικόνα το σκορ.Αν δεν ξυπνήσει ο Κλεί,μόλις κουραστεί ο Κάρι θα φύγει το ματς.

1 Like

Εννοουσα απο το τι κανει η αλλη ομαδα :stuck_out_tongue:

Ο Klay δεν ξερω τι σκατα σημερα. Τραγικος με 1/10 σουτ.

Αυτο, εκτος αν ξυπνησει απο το πουθενα κανας Poole ή κανει ματς καριερας ο Wiggins.
Δυο λιγοτερο πιθανα ενδεχομενα απο το να εμφανιστει ο Klay :stuck_out_tongue:

1 Like