α ρε james,μας την εκανες για αλλες πολιτειες
Dear Cleveland, All Of Northeast Ohio and Cleveland Cavaliers Supporters Wherever You May Be Tonight;
As you now know, our former hero, who grew up in the very region that he deserted this evening, is no longer a Cleveland Cavalier.
This was announced with a several day, narcissistic, self-promotional build-up culminating with a national TV special of his “decision” unlike anything ever “witnessed” in the history of sports and probably the history of entertainment.
Clearly, this is bitterly disappointing to all of us.
The good news is that the ownership team and the rest of the hard-working, loyal, and driven staff over here at your hometown Cavaliers have not betrayed you nor NEVER will betray you.
There is so much more to tell you about the events of the recent past and our more than exciting future. Over the next several days and weeks, we will be communicating much of that to you.
You simply don’t deserve this kind of cowardly betrayal.
You have given so much and deserve so much more.
In the meantime, I want to make one statement to you tonight:
“I PERSONALLY GUARANTEE THAT THE CLEVELAND CAVALIERS WILL WIN AN NBA CHAMPIONSHIP BEFORE THE SELF-TITLED FORMER ?KING? WINS ONE”
You can take it to the bank.
If you thought we were motivated before tonight to bring the hardware to Cleveland, I can tell you that this shameful display of selfishness and betrayal by one of our very own has shifted our “motivation” to previously unknown and previously never experienced levels.
Some people think they should go to heaven but NOT have to die to get there.
Sorry, but that’s simply not how it works.
This shocking act of disloyalty from our home grown “chosen one” sends the exact opposite lesson of what we would want our children to learn. And “who” we would want them to grow-up to become.
But the good news is that this heartless and callous action can only serve as the antidote to the so-called “curse” on Cleveland, Ohio.
The self-declared former “King” will be taking the “curse” with him down south. And until he does “right” by Cleveland and Ohio, James (and the town where he plays) will unfortunately own this dreaded spell and bad karma.
Just watch.
Sleep well, Cleveland.
Tomorrow is a new and much brighter day…
I PROMISE you that our energy, focus, capital, knowledge and experience will be directed at one thing and one thing only:
DELIVERING YOU the championship you have long deserved and is long overdue…
Dan Gilbert
Majority Owner
Cleveland Cavaliers
Ο ιδιοκτήτης των Cleveland δείχνει λίγο πικραμένος…
Να του στείλουμε βίντεο από ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ/ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στις αρχές των nineties να πάρει ιδέες.
“Εκεί που έφτυνες τώρα τους γλύφεις κι αυτούς που σε λάτρεψαν τώρα τους φτύνεις” δεν έγραφε ένα πανό για τον Φασούλα;
Υπάρχουν πολλές σκέψεις στο μυαλό μου τώρα όπως και σε εσάς.
Απλά να πω ότι τελικά ο James προτίμησε τα πρωταθλήματα που πιθανόν θα έρθουν.
Έχασε για εμένα την ευκαιρία να γίνει ο καλύτερος καθώς προσαρμόστηκε.
Για μένα οι συγκρίσεις με τον MJ σταματούν εδώ.
Ο τύπος θέλει πρωτάθλημα σαν τρελός και φάνηκε.
Πάει κάπου που θα είναι δεύτερο βιολί. Ενώ αν πήγαινε Chicago θα ήταν αυτός που θα έπρεπε να κουβαλάει την ομάδα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και δείχνει να μην αντέχει αυτό το βάρος. Κρίμα. Είχε την επιλογή να μείνει πιστός στον τόπο του (Cavs), να πάρει πρωταθλήματα αραχτός (Heat), να πάρει πρωταθλήματα σαν πρώτο βιολί (Chicago) ή να γίνει ΘΕΟΣ με ένα πρωτάθλημα (Knicks). Επέλεξε τον πλέον εύκολο δρόμο… Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν γύρω σου έχεις άτομα που δεν πρόκειται να πουν τίποτα κακό…
Δεν μπορώ να πω ότι δεν καταλαβαίνω τους κατοίκους του Cleveland να αισθάνονται τόσο προδομένοι.
Εντάξει απλά ζύγισε την κατάσταση,είδε τα πράγματα και κατάλαβε ότι εφόσον θέλει πρωτάθλημα,η ομάδα που μπορεί να του ικανοποιήσει αυτήν την επιθυμία είναι οι Heat.
Προσωπικά θα ήθελα να μείνει Κλίβελαντ και να προσπαθήσει.Τουλάχιστον μέχρι τα 30 και μετά ας έφευγε.Να σημειώσουμε εδώ όμως ότι και εκεί στο Κλίβελαντ κάνανε βλακείες.Το έριξαν στο ρομάντζο αντί να δείξουν ότι όντως τον θέλουν για πρωτάθλημα.Πήραν τον Σακίλ για 5 πέρσι.Δεν πας έτσι για πρωτάθλημα.
Όπως και να έχει αφού θέλει πρωτάθλημα έπραξε ορθά.Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πολύ μικρός για κάτι τέτοιο πάντως.Για μένα πλέον δεν είναι παίκτης που θα συγκριθεί με Τζόρνταν,ούτε καν με τον Κόμπι.
Έ ρε κάτι γλέντια που θα κάνουμε του χρόνου με τον Κόμπε!!Θα λυσσάξει και άμα το πάρει και πάλι…Βιάζομαι!!!
Εν κατακλείδι να πω ότι ο James στα μάτια μου αποδείχτηκε…λίγος.
ΥΓ.Επίσης ότι και να κάνει εκεί ο Wade,που πάντα τον θεωρούσα πολύ καλύτερό του,θα έχει +1 δαχτυλίδι.
Απλά αυτό…
Σου έχω πει εσένα ότι ξέρεις από μπάσκετ;
φτανει το γλειψιμο… . ας κανονισουμε κανα μπασκετακι το επομενο σκ…
Πείτε άμα είναι και ο Floydized θα είναι εκεί να σας διδάξει την τριγωνική επίθεση του Tex Winter8)8)8)
…και θα έχει πάρει και το όπλο του άμα λάχει8)8)
ετσι. οποτε μεσα στο σκ ή την βδομαδα θα ποσταρω στο αναλογο thread
Τώρα, πραγματικά θέλω ο Σόφο να πιάσει στους Κλίπερς…λογικά δεν θά’χουν και κάτι πολύ καλύτερο στην θέση του:):!:
Ε, όσο να’ναι λίγοι παίχτες ζητάνε στα δύο λεπτά αλλαγή λόγω κόπωσης O:) Oh.No.He.Di’n’t
Δεν την περιμενα αυτη την κινηση του Lebron, θεωρουσα πιο πιθανο να μεινει Cleveland ή να παει Chicago… Οντως η αληθεια ειναι οτι επελεξε την ευκολη λυση για να παρει πρωταθλημα, αλλα δεν νομιζω οτι απο αυτο κρινεται ως λιγος… Απλα αν εμενε Cleveland ή πηγαινε Chicago ή N.Y. και επαιρνε πρωταθλημα μονος του θα ηταν πιο ‘‘ηρωας’’… Αλλα αν δεσουν με Wade μπορει να δουμε μαγικα πραγματα και διαστημικο μπασκετ…
Αν πήγαινε Σικάγο θα έπρεπε να μπει στα παπούτσια του Μιχαλάκη.
Αν πήγαινε Νικς θα έπρεπε να έπαιρνε πρωτάθλημα αλλιώς ποιος ο λόγος να φύγει από το Οχάϊο
Τώρα που πήγε Χιτ,έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει πρωτάθλημα.Και σίγουρα όταν έχεις έναν Γουεϊντ δίπλα σου εμπνέει μία σιγουριά.Και τόσο καλά να μην παίξεις σε κάποια ματς θα σε καλύψει αυτός ή ο Μπος.Με την διαφορά ότι ο Wade θα είναι πάντα στο +1 δαχτυλίδι.
Τέλος αν έμενε και προσπαθούσε στο Κλίβελαντ και έπαιρνε πρωτάθλημα θα μιλούσαμε για την απόλυτη δικαίωση.
Αλλά βλέπεις όταν για πρώτη φορά στην καριέρα σου,δέχεσαι κριτική επειδή δεν πήγες τελικούς,αλλά παρόλα αυτά ένα σύστημα σε υποστηρίζει στις μεταγραφικές σου κινήσεις,
όταν πλέον πρέπει να αναλάβεις δράση ,όταν πρέπει να δείξεις ότι μπορείς να γίνεις ο καλύτερος,άλλοι προτιμάνε να φύγουν και να επιδιώξουν να κατακτήσουν πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα,και εύκολα αν θέλετε,μπορούν,και άλλοι όπως ο Τζόρνταν πηδιούνται στην δουλειά και με πείσμα το καταφέρνουν.
Και για να κάνω μία σύγκριση επίκαιρη,όταν τον Κόμπι τον έβριζε για βιασμούς,συμπεριφορές κτλ ο μισός πλανήτης εκείνος κάθισε στο Λος Άντζελες και ας έπαιζε με τον Σμους Πάρκερ.Στο τέλος διακιώθηκε.
Να μην μπλέκουμε τις βούρτσες με τις…
Σιγουρα αυτη του η επιλογη ηταν η ευκολη λυση, αλλα και παλι δεν σημαινει αυτο κατι… Μαλλον δεν ειναι απολυτο οτι σημαινει κατι, μπορει να βελτιωθει και αλλο σαν παικτης μεσα απο την συνεργασια με καλυτερους συμπαικτες… Ο χρονος θα δειξει.
αμα τωρα τα μεγαλυτερα αστερια του εμπιεη θεωρουνται αυτοι οι 3 τοτε δικαιολογημενα με πιανει μελαγχολια που δεν εζησα πολυ τις ενδοξες εποχες του μπασκετ…
τι ηταν αυτο στην παρουσιαση ρε…μιλαμε για την υπερτατη υπεροψια…και καλα…
Έχεις τα δίκια σου.
Αλλά ο Wade είναι όντως από άλλο πλανήτη ε:D
Όποιος βάζει τον Bosh μέσα στους 15 καλύτερους παίχτες του NBA αυτή τη στιγμή για εμένα τον υπερεκτιμά πολύ… Απλά έχει καλούς κολλητούς και οι αμερικάνοι δεν αφήνουν την αλήθεια να χαλάσει μια καλή ιστορία
Είναι τριάδα-φωτιά; Αναμφισβήτητα.
Θα δούμε τρελές φάσεις από αυτούς; Σίγουρα.
Παίζουν Άμυνα; Είπαμε ότι δεν αφήνουμε τα γεγονότα να μας χαλάσουν την ιστορία.
Θα πάρουν το πρωτάθλημα φέτος; Δύσκολα.
Είναι η καλύτερη τριάδα που έχει βρεθεί μαζί σε ομάδα; Για εμένα μέχρι αποδείξεως του εναντίου όχι. Οι Lakers από το 68 έως το 71 είχαν Chamberlain, West, Baylor και είμαι σίγουρος ότι όλοι είχαν τρελαθεί τότε… Πώς τα πήγε αυτή η τριάδα; Για να πάρουν πρωτάθλημα έπρεπε να αποσυρθεί (αρχιδάτα) ο Baylor
Η απόφαση του Lebron δεν επηρεάζει την άποψή μου για αυτόν ως παίχτη. Πλέον μπορεί να τον δούμε να κάνει σεζόν με triple-double και ειδικά στα rebounds, αν οι Miami θέλουν να κάνουν κάτι, θα κατεβάζει περισσότερα κι από τον Bosh.
Επειδή όμως όταν πάμε να μιλήσουμε για τον “καλύτερο” μπαίνουν και παράγοντες όπως ο χαρακτήρας, η ανταγωνιστικότητα και μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα ποιόν θα ήθελες στην ομάδα σου λέγονται αλλιώς και ballz. Ο LBJ κατάφερε να τα ισοπεδώσει σε δύο μήνες.
Ο τρόπος που έχασε στο game 6 από τη Βοστώνη μου έδειξε ότι δεν έχει ακόμα τα κότσια να κοιτάξει τον Kobe στα μάτια.
Το γεγονός ότι πήγε να παίξει με τον Wade αντί να θέλει να τον ισοπεδώσει και να πάρει πρωτάθλημα μου δείχνει ότι δεν είναι τόσο ανταγωνιστικός.
Ο τρόπος που έφυγε από το Cleveland (1-hour special στο Espn) μου έδειξε ότι δεν έχει καθόλου σεβασμό προς τους γειτονές του που τον λάτρεψαν και είχαν βάλει όλες τις ελπίδες τους για αθλητική ανάταση της πόλης τους πάνω του.
Δεν λέω ότι πήρε άσχημη απόφαση. Στην τελική κι εγώ αν είχα την ευκαιρία να παίζω μπασκετ με τα φιλαράκια μου, θα ήθελα να το κάνω σε μια πόλη που να μπορώ να βγαίνω κάθε βράδυ και να τα σπάω. Αλλά αυτος είναι ο εύκολος δρόμος. Ο Ηρακλής έκανε 12 άθλους κι έγινε ημίθεος. Ο LeBron μόλις έχασε το εισητήριο για την αθανασία…
Aπλα το παιδι εδειξε οτι δε θελει καν να μπει στον κοπο για να κερδισει μια θεση στην ιστορια.
Προβλημα του …πλεον αντι-Heat. 8)
ΥΓ.: Οποιος ξαναπει κακο λογο για το Smush Parker, να του καει το πισι. :x
Έχουμε και λέμε… Από Boston έφυγε ο Tony Allen και πήραν Jermaine O’neal. Σα να λέμε ότι γιατρεύεσαι από γρίππη και σε βρίσκει ο καρκίνος. Το Dallas πήρε Tyson Chandler, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά από Dampier κλάσεις ανώτερος. Το Miami πήρε Ilgausκas οπότε αυτή την στιγμή έχουν big 3, Chalmers, Zydrunas και Haslem. Οι NJ Nets πήραν δύο ρολίστες, Farmar και Petro. Οι lakers κράτησαν Fisher.