Χμμ… Δεν έχω δει καθόλου πεισερς φετος με συνέπεια να έχω στο νού μου τους περσινούς , γι αυτό το
1,55 μου φάνηκε δώρο. Οσο και να βελτιώθηκαν όμως δε νομίζω να φτάσαν τους Σελτικς που για μένα είναι φαβορί για τελικό… θα δείξει
Σε σειρα 7 αγωνων θα σου ελεγα οτι πιστευω σε προκριση Σελτικς κατα 90%. Αυτο ομως ειναι ενας αγωνας win or go home, ο οποιος ειναι στην εδρα της Ιντιανα, που ειναι πολυ φορμαρισμενη ομαδα αυτην την στιγμη, με εναν απο τους 5 καλυτερους παικτες του ΝΒΑ αυτην την στιγμη. Θα δουμε
Ποτέ δεν έγιναν ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο με τον Κιντ. Νομίζω βάζεις χαμηλά τον πήχη. Στον πρώτο γύρο των play off και δίχως πλεονέκτημα έφτασαν λίγες φορές κι αυτό γιατί ο Γιάννης κυριαρχούσε σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες. Τελευταία χρονιά του Κιντ η πεντάδα του ήταν κατά 4/5 η ίδια με του Μπουντελχόζερ, μόνο που ο Μπουντελχόζερ αναβίωσε την καριέρα του τότε free agent και δίχως ομάδα Brook Lopez (γιατί ξέρει μπάσκετ). Ο Kidd έκανε γύρω στο 50% νίκες και έχασε στον πρώτο γύρο δίχως πλεονέκτημα έδρας. Οι Bucks με Μπουντελχόζερ είχαν το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ εκείνη τη χρονιά, τον Γιάννη MVP και 2 παίκτες στην All Defensive Team (Γιάννη και Μπλέντσο). Αβυσαλλέα διαφορά στους 2 προπονητές. Ο Kidd παίζει ξεπερασμένο μπάσκετ δίχως κίνηση και τελείως διακριτούς ρόλους με τη μπάλα στα χέρια λίγων και κάκιστη άμυνα, ενώ ο Μπουντελχόζερ έπαιζε μοντέρνο μπάσκετ με transition, άμυνα σοβαρή, spacing και δίχως κόμπλεξ. Ο Kidd είναι κάκιστος προπονητής. Και παίζει η χρονιά του με τους Nets να ήταν η μόνη αξιοπρεπής χρονιά του.
Στους Bucks βοήθησε περισσότερο στο να κάνει τον Γιάννη τον παίκτη που είναι τώρα και κυριαρχεί σε τόσες κατηγορίες παρά στο να κάνει τους Bucks ομάδα. Οι Bucks έπρεπε να τον είχαν διώξει 1-2 χρόνια νωρίτερα αλλά δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν τον Γιάννη που τον ήθελαν να ανανεώσει.
Πάει σε χαμήλο σκορ το οποίο ευνοεί τους Σελτικς , επίσης μακκονελ ελεεινός.
Για top tier oμαδες μιλώντας υπάρχει μεγαλύτερoς ύπνoς πρoπoνητης απ τoν Μαζoυλα;
Εγραψες αυτο στο ημιχρονο, και στο δευτερο οδηγησε στην ανατροπη
Παρα πολυ ωραιο παιχνιδι, εχει 100% ατμοσφαιρα playoffs.
Δεν εννοουσα οτι εγιναν διεκδικητες οσο ηταν εκει ο Κιντ, αλλα οτι βοηθησε παρα πολυ ο ιδιος στην μετατροπη τους απο ομαδα κομπαρσο σε ομαδα πρωταγωνιστρια.
Α δηλαδη ο Μπαντενχολζερ ειχε την ιδια ομαδα με τον Κιντ αλλα με εναν παικτη-κλειδι που αποτελει εναν απο τους καλυτερους παικτες των Bucks απο την πρωτη μερα που πατησε το ποδι του στο Μιλγουοκι, δηλαδη εδω και 5 χρονια
44-38 και αποκλειστηκε σε Game 7 απο την Βοστονη, την οποια η superteam των Cavaliers χρειαστηκε επισης 7 παιχνιδια (και την διαιτησια) για να αποκλεισει. Χμμμμ…
Οκ ουτε καν αλλα τελος παντων. Ο Μπαντενχολζερ μπορει να πηρε το πρωταθλημα το 2021, αλλα το 2019 κατερρευσε απεναντι στους Ραπτορς και η ομαδα του απο 2-0 τελικα εχασε 2-4, ενω το 2020 και το 2023 κατερρευσαν απεναντι στους Χητ. Ειναι καλυτερος προπονητης απο τον Κιντ (αλλωστε δεν ειπα ποτε το αντιθετο), αλλα για μενα ειναι τραγικος μηδενισμος να τον βγαζεις αχρηστο τον Κιντ.
Το 2013-2014 οι Bucks τελειωσαν με ρεκορ 15-67, και την επομενη χρονια, δηλαδη την πρωτη του Κιντ στον παγκο τους, τελειωσαν την σεζον με 41-41 και μπηκαν πλεηοφφς. Ο τυπος τους βοηθησε να κανουν 26 νικες παραπανω απο οτι την προηγουμενη σεζον, και δυο χρονια αργοτερα να εχουν winning record (42-40) μετα απο 7 χρονια γεματα losing records. Για συγκριση, ο Budenholzer του οποιου την πρωτη σεζον ανεφερες, εκανε ρεκορ 60-22 το 2018-2019, δηλαδη μια αυξηση 16 νικων σε σχεση με την τελευταια του Κιντ.
Προφανως αυτο απλα δεν ισχυει ουτε κατα διανοια. Τρεις απο τις τεσσερις σεζον του στους Bucks ηταν παραπανω απο αξιοπρεπεις. Μονο μια σεζον ηταν αποτυχημενη.
Τι εβαλε ρε μλκ ο Χαλιμπερτον
Περιεργo αλλα oμoρφo
Την πεταξε σαν καρπουζι την μπαλα…
Νταξει τελος το ματσακι, λυπαμαι για το στοιχημα σου @Owl
Αλλα νομιζω οι Pacers αξιζαν να κερδισουν μετα απο τετοια αποδοση στο δευτερο ημιχρονο.
Celtics σημερα o oρισμoς τoυ παιρνει o καθε παιχτης την μπαλα και κανει oτι τoυ καπνισει. Εχω χασει τo μετρημα πoσα σκoτωμενα σoυτ πηραν
Θα κατσεις μεχρι αγρια χαραματα να δεις και το αλλο?
Εγω παιζει να παω για υπνο τωρα ε, ειμαι κομματια και νιωθω λες και θα ειμαι αρρωστος αυριο…
Θα θελα αλλά είχα μεγάλη μέρα και σβήνω σιγά σιγά . Ελπίζω όταν ξυπνήσω να δω καλά στατς από Σάσα τουλάχιστον. Καλή ξεκούραση
Τι είναι το in-season tournament?
Ας το πούμε κύπελλο με φάιναλ φορ στο Λας Βέγκας και 2 ομάδες από την δύση και 2 απ’ την ανατολή. Οι παίχτες την νικιτριας ομάδας θα πάρουν όλοι ένα μυριο έπαθλο
I stand corrected then
Όλα στο κόκκινο Γιάννη
Θα δει κανενας συνηθης υποπτος Γιανναρο σημερα που ειναι νωρις το ματσακι σχετικα?
Μεσανυχτα Ελλαδας μια χαρα για τα παρταλια που ξενυχτανε καθημερινες @osfp7 @potofgold τυχαια ταγκ
Βεβαιως και θα δoυμε. Ξεχασα oτι παιζoυν τoσo νωρις και δεν εστρωσα δελτιo να χω να κoιταω ρε γμτ