Μάρεϊ επέστρεψε στην προ τραυματισμού φάση του. Πολύ καλός σήμερα
Ναι μαλλον χαθηκε αυτο το ματσακι εκτος κανει τα τρελα του ο Στεφ ή ο Κλει, αλλα πολυ καλο σημαδι για τους Warriors το οτι παιζουν στα ισα εκτος εδρας τους πρωταθλητες, που παραμενουν η πιο ισχυρη ομαδα στην Δυση.
Κλέι τον έπαιξα αντερακι. Σπάνια μου κάθεται το αντερ. Αλλά έχασα ραντλ για έναν έτσι κ αλλιώς
Klay Thompson τον εσβησε σημερα ο MPJ, εφαγε δυο εντελως ατιμωτικα ταπιδια
Παντως αν συνεχισουν να παιζουν ετσι οι Podjiemski και Trayce Davis ολη την σεζον, οι Warriors εχουν δυο τεραστια κερδη απο το αθλιο ξεκινημα στην σεζον. Αυτοι οι δυο μαλλον ειναι στους 5-6 καλυτερους ρουκι της σεζον προς το παρον.
18/18 βολες ο Jokic εχει καταντησει λιγο ανεκδοτο
Ισχύει αλλά το λες και εντυπωσιακό στατιστικό για σέντερ το 100% ευστοχίας.
Τεσπά δυστυχώς χάνω την τσαπου του λεμπρον γιατί έχω Χρήστους και πήγα για ουισκακια. Ίσως επιστρέψω για Ντονσιτς
Έβγαλε χθες στατιστικό ότι ο Λούκα είναι 2ος στην ιστορία του ΝΒΑ σε μέσο όρο πόντων ανά αγώνα απέναντι στους Suns με 27.8 ανά αγώνα, πίσω μόνο από τον GOAT που έχει 34.7 ή κάτι τέτοιο. Με την 50αρα χθες αυτό το 27.8 θα ανέβηκε λίγο Όποτε παίζει με τους Suns οργιάζει ο τύπος. Είχε και 14 ασίστ
Μέρα την κλήρωση του προολυμπιακού που πέσαμε με Σλοβενία ο πάντα αμερόληπτος και καθόλου κομπλεξικος δημοσιογράφος του gazetta Κ.Παπαδογιάννης έγραψε αυτό το διαμάντι
Φαστ φόργουορντ στο σήμερα και στο ματς των Μάβερικς που ο Λούκα έχει 29-3-3 στο ημίχρονο με Cavs ενώ προέρχεται από 50αρα.
Ζήτω τα κεμπάπ και φιλάκια και περαστικά στον Κ. Παπαδογιάννη
Ο Ντονσιτς ειναι ο παικτης που εφτασε τους 10000 ποντους στο ΝΒΑ πιο γρηγορα απο καθε αλλον εκτος απο τον Τζορνταν, τον Καριμ, και μερικους ακομα θρυλους του ΝΒΑ απο τις πρααγματικα παλιες εποχες. Κλεινει τα 25 σε δυο μηνες, και αν συνεχισει να σκοραρει στον ιδιο ρυθμο, ισως σε 12-13 χρονια να ξεπερασει το ρεκορ του ΛεΦλοπ οσον αφορα τους συνολικους ποντους. Ας τρωει οσα σουβλακια θελει.
Ετσι ακριβως! Ατοφιο μπασκετικο ταλεντο ο Λουκα και μπορει να φαει οσα κεμπαπ και ντονερ γουσταρει. Κλασσικος συστημικος μπασκετικος ξερολας ο Παπαδογιαννης! Απο τις χειροτερες φαρες οι ελληνες μπασκετικοι δημοσιογραφοι.
Εντάξει υπερβάλει εδώ ο Παπαδογιάννης για να υποστηρίξει την άποψη του.
Ότι ο Ντονσιτς δεν δουλεύει οσο θα μπορούσε είναι αλήθεια.
Όπως αλήθεια είναι ότι ξέρει περισσότερο μπάσκετ από ότι οι Λεμπρον - Giannis μαζί.
Για να το πω πιο απλά αν το κορμί του ακολουθούσε το ταλέντο του (χωρίς να είναι λαπάς όπως περναει από τα αρδακια) θα ήταν απίστευτος.
Εμένα πάντως μ’ αρέσει που τους γλεντάει χωρίς να είναι ο τοπ αθλητής.
Είναι φάση 90s Yugoslavia, γουστάρω.
Ναι κι εμένα μου αρέσει αυτό. Είναι Φάνης Χριστοδούλου φάση.
Μηπως υπερβαλετε λιγακι για το κορμι του Doncic, λεω γω τωρα?
Σουπερ γυμνασμενος ειναι ο τυπος, απλα δεν εχει τα μουσκουλα αλλων.
Δεν υπαρχει επαγγελματιας παικτης ΝΒΑ στην παρουσα φαση που να μην σκιζεται στο γυμναστηριο και στην εξασκηση, αλλοι λιγοτερο, αλλοι περισσοτερο.
Ας κοψουμε λιγο κατι κι απο δω ε
Δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ 100% με τη γραμμική σκέψη ο Λούκα δουλεύει το σώμα του → ο Λούκα γίνεται αυτόματα καλύτερος.
Αλλάζοντας το σώμα του (και συγκεκριμένα βάζοντας μύες, υποθέτω αυτό είναι το point) σημαίνει ότι θα αλλάξει και η μηχανική στο σουτ και στις κινήσεις του γενικότερα, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο Γιάννης, για όποιον θυμάται, πριν γίνει πραγματικό gym freak είχε πολύ καλύτερο release, το θυσίασε όμως γιατί κρίθηκε -σωστά- πως δουλεύοντας με συγκεκριμένο τρόπο το μυικό του σύστημα θα γίνει κυριαρχικός.
Καθαρά μπασκετικά ο Λούκα είναι ακριβώς εκεί που πρέπει. Αν πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνει κάτι, όσο τον έχω δει, είναι να μην προσπαθεί να κερδίσει μόνος του -που βέβαια εξαρτάται και από το ρόστερ γύρω του, εδώ που τα λέμε.
Πάνω στην κουβέντα που ανοίξατε, έχω αναρωτηθεί πως θα διαχειριστούν τον Wembanyama. Ελπίζω να μην τον φουσκώσουν…
Ο Ντονσιτς δεν μπορει να ειναι λαπας και να κανει ντραηβ απορροφωντας τον κραδασμο αναμεσα σε θηρια παντως, απλα δεν γινεται.