34 πoντoυς και 10 ριμπαoυντ στo ημιχρoνo o Εμπιντ (με 12 βoλες βεβαια). Μαλιστα…
Ηρθα και γω να το γραψω. Απιστευτο πραγματικα. Φετος ισως ΟΝΤΩΣ να το αξιζει τελικα το MVP στο τελος της χρονιας, αφου οι επιδοσεις του ειναι τρομακτικες σε καθε επιπεδο. Εχει 35 ποντους ανα παιχνιδι μεσο ορο στην σεζον, ενα εξωφρενικο 89% στις βολες (ποσο μαλλον αν σκεφτει κανεις οτι ειναι Center), και σχεδον 6 ασιστ ανα ματς, δηλαδη 2 περισσοτερες απο οτι περυσι.
Περυσι πιστευω οτι το εκλεψαν απο Γιοκιτς (ή στην χειροτερη απο τον Γιαννη), αλλα φετος νομιζω πως δεν υπαρχει καμια σοβαρη ενσταση στο να το παρει ο Embiid. Λογικα παει για 50αρα σημερα, ειναι ηδη στους 43 λιγα λεπτα απο την εναρξη του δευτερου ημιχρονου.
Κι ο Γουεμπανιαμας παντως καλο παιχνιδι κανει, εχει 26 ποντους στα μεσα της 3ης περιοδου, θα τελειωσει κι αυτος με 35 και βαλε λογικα.
54 ο Εμπιιντ και μενουν 16 λεπτα αγωνα…ισως παμε για πολυ μεγαλο ρεκορ
Ρεκoρ Καριερας 59 εχει παντως
Οσο το ματς ειναι σε αποσταση που χτυπιεται απο τους Spurs και δεν παιρνουν 20 ποντους διαφορα οι Sixers, τοσο πιο πιθανο ειναι να φτασει τους 70 ο Καμερουνεζος
EDIT: νατο και το τριποντο για τους 59
Ειναι η βραδια των αρρωστων στατιστικων μαλλoν σημερα, Τζακσoν στo Μεμφις ειχε 6 κλεψηματα στην 1η περιoδo. Επισης Towns εχει 43 ημιχρoνo
Τον εχω στο fantasy και δεν το ειχα παρει πρεφα
Embiid στους 65 και εμεινε εξω στην 4η περιοδο για τα πρωτα 5.5 λεπτα της ε. Θα μπορουσε ανετα να εχει 70 μεχρι τωρα. Βεβαια σιγουρα θα χρειαστηκε και ξεκουραση για να μπει παλι στο ματς και να βαλει 6 ποντους γρηγορα γρηγορα.
Κλαιω με KAT εχει 8/9 τριποντα και 8/12 βολες ΩΧ τωρα πηρα πρεφα οτι ειναι στο ημιχρονο αυτο το ματς. Μλκ εχει 8 τριποντα στο ημιχρονο?! Και 44 ποντους? Παιζει να παει για το ρεκορ του Klay και να βαλει 15 τριποντα ε. Παιζουν με τους Hornets, που εχουν τραυματια κανα μηνα και βαλε τωρα τον Mark Williams, τον μονο σοβαρο τους σεντερ, κι ετσι κανει οργια απο οτι φαινεται.
Anthony Edwards με 0 ποντους στο ημιχρονο και μολις μια αποπειρα για σουτ ?! Τι γινεται
70 ο Εμπιντ!
50 ο ΚΑΤ!
Triple Double ο Γιανναρας!
τρoμερη βραδια
Θέλουμε Ντοκ Ρίβερς;
Καιρός ήταν. Είχε χάσει τα αποδυτήρια, άμυνα δεν έπαιζαν, έχει ξεπατώσει τον Γιάννη, ήταν και αντιπαθητικός αν τον άκουγες να μιλάει. Μου έβγαζε μια τελείως 80ς ξεπερασμένη τοξική μάτσο συμπεριφορά. Θα χαρώ αν φέρουν Μπούντελχόζερ αν και το χαρτί αυτό μάλλον το έκαψαν.
Τελευταία χρόνια ο Γιάννης έπαιζε 60-65 παιχνίδια στην κανονική περίοδο (~80%). Φέτος έχει παίξει στα 41 από τα 43, παίζει 3 λεπτά παραπάνω κατά μέσο όρο και χρησιμοποιείται συνεχώς στην επίθεση. Τα προηγούμενα χρόνια με τόση συντήρηση και τα γόνατα του πονούσαν όλο τον Αύγουστο. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι καλά ο άνθρωπος το καλοκαίρι.
Δώστε τους το χρυσό από τώρα. Ψάχνουμε τον δεύτερο.
Εμπιντ θα παιξει με USA;
Ναι κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό.
Doc Rivers στους Μπακς.
Θα εχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον τελικά το πρωταθλημα.
Ναι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο θα χάσουνε οι Bucks
Αν ειναι όντως αλήθεια, τότε είναι μεγάλη κρετινια από τον προπονητή, και καλώς τον έδιωξαν.
Όπως έχασαν το 2021?
Μέγας είσαι Λουκα και θαυμαστά τα έργα σου.
Δεν ξέρω πότε το έγραψες το αποπανω και τι είχε κάνει ο Ντονσιτς μέχρι εκείνη την στιγμή πριν μια ώρα, αλλά τελείωσε το ματς πριν λίγα λεπτά με ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ και 25/33 σουτ. Τρελά πράγματα.
Μάλλον είναι εβδομάδα απόδοσης τιμών στον Κόμπε από 4-5 παιχτούρες.
Πέρασε και τους 71 του Μπούκερ. Ουφ!