Nba

ο wade δεν χαριζεται ουτε σε παιδακια

το πρωτάθλημα αρχίζει…

*κλαίω με μερικά κεφάλια…

Πολυ γελιο το βιντεακι.

Χαχαχαχα το βίντεο είναι απίθανο!
Θέλω πρωτάθλημα με το L.A. και Φιλ Τζάκσον να κάλει time-out τελευταίο 12λεπτο του τελευταίου τελικού με τους Heat και να τους μοιράζει βιβλία!Και φυσικά το “βλέμμα της αγελάδας”!!

Και Αρτέστ να παίρνει το τελευταίο σουτ, ενώ στο τάιμ άουτ έχει κατεβάσει μισό Χένεσυ…

:lol3::lol3::lol3:

χαχαχαχα κεφαλαρες που τους κανανε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_UAFS5PGawg&feature=player_embedded#!

:lol::lol:

πωπωπω διαφορα! καλα ο σακ νομιζω φοραει 62…

χαχα…η μουσική απο πίσω μου άρεσε…

Κυλιεμαι, :lol2::lol3: σαν παπουτσωμενος γατος ειναι…

Μιας και μένει σχεδόν μια βδομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος, ας κάνω μια παρουσίαση των ομάδων…

Κατά γενική ομολογία οι ομάδες που θα κοντραριστούν είναι οι Λέικερς και οι Χητ. Για μένα οι Λέηκερς έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα γιατί έχουν πιο “βαθύ” πάγκο, καλύτερο πλέι-μέηκερ και φροντ-λάιν και σε περίπτωση που χτυπήσει ένας από τους τρεις των Χιτ, αμέσως γίνονται μια απλά καλή ομάδα…

Σε δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας θα βάλω Boston που σίγουρα θα κάνουν ψιλομέτρια κανονική περίοδο, αλλά στα πλέυ-οφ σίγουρα θα ανεβάσουν πολλές ταχύτητες, όπως πέρισυ και αν και δεν τους φαίνεται, για μένα έχουν τα φόντα να χτυπήσουν Ορλάντο και Μαϊάμι. Λάθος τους για μένα που πήραν Ζερμέιν Ο’Νιλ.
Οκλαχόμα: Πέρισυ ζόρισαν τους Λέηκερς έχοντας τη νεανικότερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Πλέον με αυτόν το χρόνο εμπειρίας στις πλάτες τους και έναν Ντουράντ που πάει φουλ για MVP θα είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες ομάδες.
Ορλάντο: ϊδια συνταγή με τα προηγούμενα χρόνια, θα έχουν ελπίδες για κάτι καλό, αν εκμεταλευτούν επιθετικά το θηρίο.
Σικάγο:Ρόουζ-Μπούζερ-Νόα είναι τριάδα φωτιά και δείχνουν πολύ ισορροπημένοι σαν ομάδα. Να δούμε και τι θα κάνει ο Θιμποντό από τον πάγκο (Το μυαλό πίσω από την περσινή άμυνα των Σέλτικς)
Ντάλλας: Ξέρουμε ότι ο Ντιρκ θα έχει σούπερ σεζόν. Αν βοηθήσουν και οι υπόλοιποι κάτι μπορεί να γίνει (αν και δεν το βλέπω πιθανό για να είμαι ειλικρινής)

Πιο κάτω θα βάλω Νικς: Ενισχύθηκαν πολύ και αν καταφέρουν να πάρουν τον Καρμέλο πάνε κι αυτοί για ψηλά.
Γιούτα: Πολύ καλή η μεταγραφή του Τζέφερσον και πάντα παρουσιάζουν σοβαρό σύνολο.
Σαν Αντόνιο: Ίδια συνταγή με τα προηγούμενα χρόνια, λογικά θα περάσουν και τον πρώτο γύρο, αλλά δε νομίζω ότι είναι για παραπάνω…

Θα παλέψουν για τα πλέη-οφ
Κλίπερς: Η επιστροφή του Γκρίφιν και ο Κάμαν με τον Ντέηβις με κάνουν σίγουρο σχεδόν (για τους Κλίπερς μιλάμε, όλα μπορεί να πάνε στραβά) ότι θα παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.
Σακραμέντο: Ταϊρέκε και Κάζινς λογικά είναι αρκετοί για να μπούνε στην ποστ-σίζον.
Πόρτλαντ: Αν επιτέλους ο Όντεν παίξει, θα δούμε ωραία πράγματα, αλλιώς άστο.
Φοίνηξ: Στιβ Νας. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα είναι ωραία να τους βλέπεις αφού με τόσα τριάρια σίγουρα θα παίζουν με κοντό σχήμα και θα τρέχουν.
Μλγουόκι: Αφού τα κατάφεραν πέρισυ, λογικά και φέτος μια χαρά θα τα πάνε.
Γουάσινγκτον: Ο Τζον Γουόλ θυμίζει ΑΙ3, ο Αρένας θα κουβαλάει τα όπλα του, λογικά θα τα καταφέρουν.
Χιούστον: Πολλοί (απλά) καλοί παίχτες. Αν γίνουν σύνολο μπορεί να κάνουν και κάτι.
Ντένβερ: Δεν τους βλέπω για πολλά πράγματα, ο Μέλο θέλει να φύγει και ποτέ δεν είναι καλό ο σουπερσταρ σου να παίζει απογοητευμένος.
Νέα Ορλεάνη: Κρις Πολ.
Γκόλντεν Στέιτ: Η τριάδα Κάρρυ/Έλλις/Λι μπορεί να βάζει 85+ πόντους σε κάθε παιχνίδι. Λογικά θα νικάνε υποδεέστερες ομάδες, αλλά με τις σοβαρές δεν τους βλέπω…
Νιού Τζέρζυ: Χάρις, Λόπεζ και Φέηβορς. (Απλά επειδή θα δω κάμποσα παιχνίδια τους θέλω να ελπίζω ότι θα παλεύουν για κάτι και δεν θα είναι εντελώς σούπες)

Ένα επίπεδο πιο κάτω
Ατλάντα: Μετά την περσινή συντριβή τους από το Ορλάντο, δεν τους βλέπω να επιστρέφουν
Μέμφις: Μέτρια ομάδα
Μινεσσότα: Απλά αναρωτιέμαι τι έχει στο κεφάλι του ο Καν (o GM τους). Μου θυμίζει τον τρελό του χωριού που όταν του δίνουν να επιλέξει ανάμεσα σε 2 σεντς κι ένα 5λεπτο παίρνει τα 2 σεντς γιατί είναι περισσότερα.
Σάρλοτ: τα ίδια με το μέμφις

Από τώρα τσεκάρουν για το ντραφτ
Φιλαντέλφια
Ιντιάνα
Ντητρόιτ
Τορόντο
Κλήβελαντ: Λογικά το χειρότερο ρεκόρ του NBA

Και εγώ περιμένω Lakers φέτος να παίξουν πολύ καλά, ειδικά στα playoff. Για heat καλό είναι να περιμένουμε να δούμε, δεν νομίζω όμως πως αν μείνει εκτός ένας από τους τρείς αστέρες θα μείνουν τόσο πίσω. Οι LeBron-Wade είναι απίστευτοι από μόνοι τους έτσι και αλλιώς. :slight_smile:

Στο Orlando νομίζω πως μάλλον το θηρίο πρέπει λίγο να σοβαρευτεί για να είναι αποτελεσματικό στην επίθεση :roll: συμφωνώ πως η Βοστώνη θα είναι πολύ απειλητική και φέτος, αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να βλάψει ο Jermaine (τον οποίο και δεν πάω). Συμφωνώ για Chicago - Oklahoma (πεθαίνω να τους παρακολουθήσω φέτος) - Dallas.

Αδικείς Utah και San Antonio, κυρίως τους δεύτερους οι οποίοι και έχουν πολύ δυνατό σύνολο. Εμένα προσωπικά με ανησυχούν ως ομάδα. Υπερεκτιμάς τους Knicks, από τους οποίους περιμένω άλλη μια χρονιά να αναγκάσουν τον Spike Lee να χτυπιέται πάνω κάτω :lol:

Αν το Golden State κάνει 30 νίκες θα τραβάω τα μαλλιά μου. Hiouston έχω περιέργεια να τους παρακολουθήσω, συμπαθέστατες ομάδες οι Bobcats - Suns - Hornets. Τέλειο το σχόλιο για την Μινεσσόττα και επιτέλους κάποιος έθεσε το πρόβλημα εκεί ως έχει. Αδικείς πάντως το Portland, έχει παίκτες και αν στείλουν εκτός τον Rudy για κάποιο καλό παίκτη μπορούν να κάνουν ζημιές.

υ.γ. συγνώμη για τα ορθογραφικά, γράφω λίγο βιαστικά το μήνυμα…

Ίσως θα έπρεπε να το χωρίσω σε Δύση-Ανατολή, αλλά το σκεπτικό μου είναι ότι στη Δύση σίγουρα στα πλέη-οφ θα περάσουν Λέικερς, Οκλαχόμα, Ντάλλας, Γιούτα, Σαν Αντόνιο (τυχαία σειρά) και στην Ανατολή σίγουρους βάζω Μαϊάμι, Μποστον, Σικάγο, Νικς, Ορλάντο (επίσης τυχαία σειρά). Τρεις θέσεις σε κάθε περιφέρεια που δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το ποιοι θα περάσουν…

ωραιος ο addist:thumbup: , κατατοπιστικοτατη αναλυση!

περσυ ειδα ολα τα play off ,δν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση αλλα…σιχαινομαι λεικερς:thumbdown: ,γι αυτο και περσυ ημουν με σελτικς φανατικα(αν και γαυρος) και μπορω να πω, πως- αν και αναμενω με αγωνια να τους δω- εχω απο τωρα μια αρνητικη προκαταληψη για Μιαμι ,περισσοτερο εξαιτιαςτου σκηνικου με Λεμπρον - Κλιβελαντ το καλοκαιρι…:thumbdown:

βεβαια αν και θα παρακολουθουμε που και που κανα ματσακι της regular ειναι γνωστο της πασι πως το ΝΒΑ ξεκιναει στα play off ,μεχρι τοτε χαλαρα…

Καλη παρουσιαση ρε ad1stt, στα περισσοτερα συμφωνω.

http://screencrave.com/2010-10-22/photos-lebron-james-kobe-bryant-as-marvel-superheroes/espn-marvel-cover-22-10-10-kc/

εξαιρετική δουλειά!

Πολυ γαματο…:smiley:

αρχισαμε με ηττα απο τους σελτικς 88-80

Σέλτικς: Πιρς 19, Γκαρνέτ 10, Σ. Ο’Νιλ 9, Άλεν 20, Ρόντο 4, Ντέιβις 13, Ζ. Ο’Νιλ 1, Ντάνιελς 8, Ρόμπινσον 4

Χιτ: Τζέιμς 31, Μπος 8, Άντονι 2, Ουέιντ 13, Αρόγιο 3, Τζόουνς 6, Χάσλεμ 8, Χάους 8, Ιλγκάουσκας 1

wade 4/16 εντος παιδιας
bosh 3/11 εντος παιδιας

Και καλά σας έκαναν :stuck_out_tongue:

[B]Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόντα Έλις που σταμάτησε στους [U]46 πόντους[/U] με 17/22 διπ., οι Γουόριορς επιβλήθηκαν τον Ρόκετες με [U]132-128[/U]. Για τους ηττημένους ο Λουίς Σκόλα έδειξε ότι συνεχίζει ζεστός από το Μουντομπάσκετ σκοράροντας [U]36 πόντους, μαζεύοντας 16 ριμπάουντ[/U].[/B]

άρχισε η χαρά του παιδιού…κάθε μέρα μπαίνω στο nba.com να δω τις ανασκοπήσεις και τις φάσεις της ημέρας…
ετσι και την ειχα αυτη την δυνατότητα όταν ήμουν μικρός πιστεύω θα κατουριόμουν κάθε μέρα από την χαρά μου…