Δεν έχω δει λεπτό από τους Bucks φέτος. Αλλά πέρσι μου θύμιζαν το πείραμα με τα ποντίκια που δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν να τρώνε και έτσι πεθαίνουν από το φαγητό. Στο μυαλό μου κάτι παρόμοιο συνεχίζει φέτος.
Πέρσι δεν ήξεραν να σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στον Γιάννη. Ταΐζεται ασταμάτητα ο Γιάννης με την μπάλα, ατροφεί η υπόλοιπη ομάδα και ο Γιάννης εξουθενώνει τον εαυτό του με ότι συνεπάγεται (τραυματισμοί, χαμένες βολές, κλπ). Ο Λίλαρντ δεν αποκλείω να έχει μετανιώσει που πήγε εκεί.
Θα κάνουν λίγες σερι νίκες πιστεύω όταν λίγο φορμαριστούν αλλά ανάθεμα κι αν είναι μπάσκετ αυτό που έπαιζαν πέρυσι. Μακριά δε φτάνεις έτσι.
Δεν έχουν λύσεις καθόλου. Lillard δεν έγινε ποτέ μέρος της ομάδας. Όσο έχω δει και πέρυσι και φέτος δεν ταιριάζει καθόλου, ούτε με τον Γιάννη ούτε με κανέναν. Δεν ξέρω αν θέλει καν να βρίσκεται εκεί. Χθες όσο είδα (δεν βλεπόταν το ματς γενικά) μου φάνηκε εντελώς αδιάφορος.
Από τον Γιάννη περνάνε όλα επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση. Middleton έχει χαθεί πλέον με τους τραυματισμούς, Lillard δεν μπορεί να συνεργαστεί με Γιάννη και απλά εκβιάζει κάθε σουτ που παίρνει, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές σούταρε πάνω σε άμυνα με σπάσιμο μέσης τρίποντο από 7-8 μέτρα επειδή… έτσι.
Το πράγμα γίνεται συνεχώς χειρότερο και δεν νομίζω πως είναι μόνο θέμα απόδοσης αλλά πλέον διάθεσης. Lillard δεν θέλει να παίζει στους Bucks, νομίζω πως είναι ολοφάνερο πια αυτό και ο Doc Rivers δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν.
Οι Μπακς πληρώνουν 50% ότι είναι το Κιλκίς της Αμερικής και 50% ότι έχουν τραγικό management τα τελευταία χρόνια. Το ένα οδηγεί στο άλλο. Αφενός είναι δύσκολο να προσελκύσουν παίχτες στο Μιλγουόκι αλλά αφετέρου είναι τραγικές οι επιλογές αλλά και τα συμβόλαια που δίνουν σε μετριότητες και παλαίμαχους με κερασάκι την πρόσληψη του αρνητή πρωταθλητισμού Ρίβερς.
Ο Γιάννης καλά θα κάνει και θα ζητήσει ανταλλαγή αν θέλει δεν καταλαβαίνω που κολλάνε μερικοί. Ήδη τους έχει δώσει πάρα πολλά και ήδη έχει τιμήσει την φανέλα. Άντε γιατί κούρασαν και οι μαλακιες των Μπακς κάθε χρόνο με την εθνική.
Σημερα οι Ραπτορς ειχαν 20 περισσοτερα σουτ απο τους Lakers, περισσοτερα rebounds, περισσοτερες ασιστ, μια περισσοτερη ταπα, και μολις ενα παραπανω λαθος. Σε καποια φαση εχαναν με 26 ποντους, και καταφεραν να το μειωσουν στους 6 ποντους σε 3-4 περιστασεις.
Σφυριχτηκαν ομως συνολικα και 29 (!) φαουλ κατα των Ραπτορς, 22 εκ των οποιων μαλιστα με καποιον μαγικο τροπο ηταν φαουλ σε προσπαθεια για σουτ, που οδηγησαν σε 41 συνολικα ελευθερες βολες για τους Lakers. Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα ε.
Η τεράστια διαφορά που πήραν από νωρίς δεν είχε να κάνει με τα φάουλ. Και όσα είδα, ήταν. Προσπάθησαν δυνατά πάντως να χάσουν το +26.
Δεν ήθελε και πολύ.
Εμπιστεύομαι.
Γκομπέρ & Ουέστμπρουκ πάντως χαρίζουν όμορφες στιγμές αμπαλοσύνης.
Το βλέπω και σκέφτομαι σε ποια ομάδα θα ταίριαζε καλύτερα ο Γιάννης αν φύγει και για πρωταθλητισμό.
Τρομπάρε στο τέλος το Ντένβερ, αλλά μπήκαν και μεγάλα σουτ από Μινεσότα.
Νομίζω OKC θα πήγαινε του Γιάννη, αρκεί να έμενε η παιχτούρα μαζί του. Φαίνεται πως έχει μαζέψει ταλαντούχα πιτσιρίκια. Για την εκεί αγορά δεν έχω ιδέα, ούτε αν είναι η Φλώρινα της Αμερικής.
Εκαναν τρελο choke, ειναι αληθεια, αλλα μπορει να πει κανεις οτι και οι Wolves εκαναν το ιδιο στα προηγουμενα 5 λεπτα, αφου εχασαν πλεονεκτημα 12 ποντων για πλακα.
Τους εκατσαν και τρια μεγαλα σουτ (τριποντα) στην σειρα, δεν θελει και πολυ.
Κλαιω με Jokic που ηξερε το play καλυτερα κι απο τους ιδιους τους Wolves.
Οι Warriors πρεπει να γινουν αντικειμενο μελετης ισως. Κερδιζαν με 31 ποντους μεσα στο Χιουστον, και αυτην την στιγμη ειναι μπροστα με 1 ποντο, με 7:52 να απομενουν στο παιχνιδι. Και ειναι πολυ πιθανον να χασουν. Εχουν χασει και 14 βολες.