Το γκουγκλαρα… αργια ρε μλκ για να κατσετε να δειτε κοσμο να τρεχει με αλογα? Θεωρητικα λεει μπορει να παρει μερος οποιος θελει αρκει να εχει βαρος μεγαλυτερο απο 50 κιλα και να ειναι τουλαχιστον 3 χρονων (!)
Δεν ρωταω αργια ειναι και το δέχομαι χωρις πολλα πολλα.
Βρηκα hot pot και σε θυμήθηκα αλλα δεν έχω δοκιμάσει ακομα. Η τελευταία μου εμπειρία με ασιατικό ηταν ενα χοιρινό με γλυκόξινη σαλτσα που εν τελει είχε γεύση σαν λουκουμάδες και δεν τρελάθηκα. Aπ την αλλη εννοειται έφαγα απο Ναντο και γενικά έχω ψαχτεί πολυ με το κοτόπουλο γιατι μου αρέσει. Με κότα ειναι και το αγαπημένο μου μπεργκερ μεχρι τωρα:
Δεν περίμενα ποτε οτι θα μου αρέσει το παντζάρι σε μπεργκερ αλλα ειναι τιμια επιλογή. Και αρκετα δημοφιλής θα το βρεις και σε κανονικά μπεργκερ με μπιφτέκι…
Εχω δοκιμάσει και μπριζόλα απο ενα αργεντίνικο στο κέντρο και ηταν τρομερή αν και ακριβή νομίζω σε special occasions θα την βγάζω εκεί.
Finally επειδή την Ελλάδα δεν την αλλάζω παω σίγουρα μια φορα καθε 5 μερες στην ελληνική περιοχή του Οκλεϊ για πιτογυρο (εστω αθηναϊκό). Οπου έχω φάει ηταν τουλάχιστον τίμιο απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο δύσκολο ειναι να βρεις χοιρινό γύρο για καποιο λόγο.
Υγ Καγκουρό εις γνώση μου δεν έφαγα αλλα θα δοκιμάσω για την εμπειρία. Προς το παρον παω σε δυτικά μονοπάτια με αμερικανική, ελληνική και ιταλική κουζίνα κυρίως αλλα εχω κανει τις δοκιμες μου σε Μεξικό και μεσοανατολιτικο spicy κεμπαπ. Αυτα προς το παρον
Γενικα στο εξωτερικο… μια εικασια που εχω ειναι για να μπορουν να το φανε και μουσουλμανοι και εβραιοι και τελος παντων ολοι οι ψεκασμενοι που νομιζουν οτι υπαρχει “ιερος σωστος τροπος” να προετοιμασεις το κρεας, και πως το χοιρινο απαγορευεται. Τεσπα θα τα πουμε για Μελβουρνη. Στην Victoria Market να πας! Το παιζω ψαγμενος εντωμεταξυ ενω εχεις ηδη περασει τον τριπλασιο χρονο εκει περα λογικα απο οτι εγω
Τεσπα παμε στα του ΝΒΑ…
Οι Warriors κλασικα με αυτοκτονικες τασεις, αλλα το κρατανε σε ελεγχο το ματσακι προς το παρον.
Οι Bucks εντυπωσιαζουν χωρις τον Γιαννη, εχουν γυρισει το ματς και ειναι στο +2 (!)
Η Βοστωνη στο +22 στο ημιχρονο, ο potofgold δε θα βρει κατι στο ουρανιο τοξο
Lakers εχαναν με 20 ποντους απο Pistons, αλλα στο ημιχρονο ειναι στους 14. Δεν ελπιζω σε νικη Πιστονς ακομα κι ετσι, θα κανουν ηρωα τον φλοππερ στο τελος οπως τον εκαναν στο τελος του πρωτου.
Δεν υπαρχει περιπτωση να δω ουτε δευτερολεπτο στο Β΄ ημιχρονο με τον αντιπαθεστατο.
Αν το γυρισουν οι Wizards και οι Lakers, σπαω οθονη (καλα λεμε τωρα και καμια μαλακια)
Καταλαβαινω οτι ο Kerr εχει rotation 12-13 παικτες, αλλα ρε μαν μου, ασε τους βασικους να κλειδωσουν το ματσακι μεχρι τα 5-6 λεπτα πριν το τελος, και μετα κανε το γαμωροτεησον.
Ειχα καιρο να δω Cade, τον λατρευω αυτον τον παικτη.
Θα ηθελα να παιξει σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο καποια στιγμη.
Παλιας κοπης παικτης, παιζει πολυ ομορφο μπασκετ.
Πω πω τον εστειλε τον Reaves
Εγω βλεπω το τελος στο Μπρουκλιν, ειναι θριλερ.
Αν κρατησουν στην τελευταια φαση οι Nets, θα εχω 4/5.
Τα υπολοιπα ματσακια πανε οπως τα περιμενα, εκτος απο αυτο στο Χιουστον και αυτο στο Σικαγο.
ΚΗΔΕΙΑ στο Μαιαμι. Ειδα τα τελευταια 3 λεπτα.
Τρελο game winner απο Σαμπονις, μετα απο απιστευτο ματς για Ντε Ροζαν.
5/6 και παω για υπνο. Αν πιασω 11-12 θα ειμαι χαρουμενος.
Χανω το Σικαγο λογικα. Η Νεα Υορκη ακομα παιζεται.