Nba

Γελαω με το πως χαθηκε το σουτ του Μπρανσον. Ειχε σχεδον ηδη μπει η μπαλα :smiling_face_with_tear:

'Οταν έφυγε από τα χέρια η μπάλα ήμουν σίγουρος πως θα μπει με την καμπύλη.
Όχι.
Ένας συνδυασμός κρίμα & χαζομάρας είναι η ήττα αυτή.

Ειδικά όταν έχεις φάει αμέτρητα καλάθια στα 7’’ - 8’’ έπειτα από δικό σου σκοράρισμα.

1 Like

Δεν ξερω ααν σας το εχω πει, αλλα τον Μπρουκ τον Λοπεζ τον αγαπω εδω και πανω απο δεκαετια.
Τον εχω δει και 3 φορες live οταν επαιζε στους Nets. Splash Mountain :green_heart: :white_heart: Η απουσια του την σεζον 2021-2022 ειναι πολυ βασικος λογος που οι Bucks δεν πηγαν για repeat νομιζω.

Γιαννης παει για 50αρα.

2 Likes

Άμα χάσουν το παιχνίδι οι Μπακς από αυτό το 3μπαλο θα ναι κρίμα.

1 Like

Κρυο αιμα και εξαιρετικο σουτ, καθαρο, κανενα κριμα.
Το κριμα ισως λογω του οτι φαινοταν να ληγει ο χρονος, και ηταν τοσο κοντα.
Απο την αλλη παραλιγο να κλεψουν το ματς λογω δυο συνεχομενων μαλακιων του Κανιγχαμ.

Απο την αλλη, γιατι δεν σουταρεις ρε Πατ Κονατον στην τελευταια επιθεση?
Καλυτερος ειναι ο Τεησον Πρινς απο σενα? Ρητορικη ερωτηση, προφανως και οχι.

Μα καλα, πως σφυριξαν φαουλ στον Γιαννη?! Ελπιζω να γινει overturn και να παει παραταση.

Πήγε πολύ κλασμένος ο μαν στις βολές
Θα αισθανόταν τύψεις μάλλον :rofl:

1 Like

Ρουκι, τον λυπηθηκα τον φουκαρα. Και εδω που τα λεμε το φαουλ που σφυριξαν υπερ του Γιαννη οταν επεσε σαν τρενο πανω στον Κανιγχαμ ηταν μαλλον επιθετικο φαουλ. Τεσπα, παραταση και θα γινει χαμος. Ρε του καημενο τον ρουκι, δε θα κοιμηθει σημερα αν χασουν τα Πιστονια.

Κλαιω ρε, τριποντο απο τα 8.5 μετρα απο Splash Mountain και κερασακι τριποντο απο Γιανναρα

2 Likes

Γιαννης και Γουέμπι ειδα βάλανε μαζι 110 πόντους σχεδον. Πρεπει να κοιμήθηκες καλα @QuintomScenario.:stuck_out_tongue:

2 Likes

200αρα το Κκίβελαντ σήμερα;

1 Like

Σαπισα στον υπνο, δεν την παλευω καθημερινες πλεον :disappointed:

Για παμε σημερα, NBA CUP - Day 2

Lakers @ Spurs αυτην την στιγμη, και ο ΛεΦλοπ εκανε τρελο θεατρο ως ο καραγκιοζης που ειναι. Το αποτελεσμα να χασουν το challenge τους οι Spurs, αν και τα 130 κιλα επεσαν στο πατωμα λες και ηταν φτερο. Δεν πειραζει, εμπιστευομαι Wemby (οχι και παρα πολυ αλλα λεμε τωρα). Μαλλον θα κατσω να δω αλλο ματς, την σιχαινομαι την αρμαδα με τα κιτρινα. Απο το +12 στο -10 οι Spurs μεσα σε μιση περιοδο, εξωφρενικο choke.

Προβλεψεις με bold, ετσι χωρις λογο.

Pistons @ Raptors
76ers @ Magic
Heat @ Pacers
Nets @ Knicks
Bulls @ Cavaliers
Lakers @ Spurs
Wizards @ Hawks
Suns @ Thunder
Nuggets @ Pelicans
Clippers @ Rockets
Wolves @ Kings
Grizzlies @ Warriors

2 Likes

Έχω 5/5 και θα μου το χαλάσει ο Ντέιβις με το ματς καριέρας του, και ο ΛεΦλοπ που αποφάσισε να κάνει stat padding με triple double αυτήν την σεζόν. Κάνε κάτι ρε Γουέμπυ.

Τι ματς βλέπετε εσείς? Εγώ είδα Νιξ και λίγο Πίστονς.

Μετά λέω να τσεκαρω τέλος Ντένβερ - Πελικανς και Στεφ.

ΥΓ. Τελικά ίσως και να μην τους έχω τους Νιξ.

Είναι σοβαρός υποψήφιος για mvp ο φρύδιας νομίζω.
Και ο Καστλ από SA, πάει για ρούκι χρονιάς.
Ότι και να βλέπαμε, τώρα έχει Στεφ.

1 Like

Συμφωνώ. Εκτός αν ο Τζέι Τζέι τον έχει σε κάθε ματς για 35 λεπτά και με το ιστορικό του ο ψηλός χτυπήσει ξανά κάνα γόνατο ή κάναν αστράγαλο. Τεσπά, το χάσαμε το ματσάκι αλλά έχω ήδη πιάσει 5 μαζί με την Ατλάντα. Βάζω Στεφ τώρα κι εγώ.

Δεν ειδα κατι μεχρι τωρα. Συνδεoμαι και εγω με Στεφ.

1 Like

Τι ωραίο μπάσκετ που παίζουν οι καργιόληδες.
Να κόψουν και τις παπαριές όταν ξεφεύγουν με 20+ πόντους κι όλα καλά.

2 Likes

Θα ακουστουν ως δικαιολογιες, και δε με νοιαζει, ΑΛΛΑ:

• Δεν ηξερα οτι δε θα παιξει ο Jokic σημερα. Θα ειχα βαλει Πελεκανους.
  • Μα τη μπαναγια νομιζα οτι ειχα επιλεξει Ροκετς και χαρηκα οταν ειδα το σκορ :sweat_smile:

:rofl:

1 Like

Κλαιω με τον Καναδο των Grizzlies που ειναι 2.24. Ο φουκαρας εβαλε με τη μια ζωνη για την μεση οταν εκατσε στον παγκο. Και ειναι 22 χρονων μολις, ο πιο ψηλος παικτης στο ΝΒΑ λεει.

Οι Warriors ειχαν 11 ασιστ στην πρωτη περιοδο, πανεμορφο μπασκετ. Ο Στεφ εριξε μονο ενα σουτ.

Επιασα και Knicks, που παραλιγο να αυτοκτονησουν παλι.

2 Likes

Σκληρό φινάλε.
Αντρίκιο.

1 Like

Brandin Podziemski στις τοπ 10 πασες ολης της σεζον ηδη απο τωρα.

Η ψυχη μου και το γονατο μου πονεσε με το slo mo replay στο γονατο του Lindy Waters III ετσι οπως προσγειωθηκε. Χτυπησα το γονατο μου με πανομοιοτυπο τροπο τον Ιανουαριο του 2024, και ακομα δεν μπορω να παιξω ποδοσφαιρο, παρα μονο ως τερματοφυλακας κι εκει οχι πληρως. Ελπιζω να ειναι καλα το παλικαρι, πολυ συμπαθης παικτης και τρελο ταπιδι σε εκεινη την φαση.

Και η ταπα στους Nets στην τελευταια φαση επος ηταν, κι αυτη για τοπ 10 φασεις σημερα λογικα.

1 Like