Ειδα ειδα. Τρελοκομείο αυτη η ομαδα φετος.
Έλα ρε Τορόντο
Κάνε το σερί του γάβρου στην Παρί κι εσύ στη ΝΥ
Μπορείς.
NBA CUP QUARTER FINALS - DAY 1
Bucks VS Magic
Thunder VS Mavericks
Ξεκινάμε σήμερα λοιπόν για τα προημιτελικά του NBA Cup. Μετά τον τραυματισμό του Βάγκνερ δεν περιμένω από το Ορλάντο να διατηρήσει την φανταστική απόδοση που έχει τελευταία, πόσο μάλλον σε εκτός έδρας ματς απέναντι στον Γιάννη που το μάτι του γυαλίζει τελευταία. Βλέπω Μιλγουόκι σήμερα, εύκολα ή δύσκολα.
Στο δυτικό ματσάκι τα πράγματα είναι αρκετά πιο δύσκολα. Θεωρητικά η Οκλαχόμα κάνει ακόμα πιο στιβαρή και εντυπωσιακή χρονιά από πέρυσι, αλλά όπως είδαμε στα playoffs η εμπειρία των Luka & Kyrie μέτρησε περισσότερο απέναντι σε μια νεανική ομάδα. Οι Θάντερ έχουν 7 νίκες σε 8 ματς, ενώ οι Μάβερικς έχουν 7 νίκες σερί (!) Θα πω Οκλαχόμα.
Δεν νομίζω να χάσουν οι Bucks θα το καθαρίσει ο Γιάννης. Το αλλο δεν ξερω είναι 50-50. Θα πω Μαβερικς για να σου πάω κοντρα .
https://x.com/TheDunkCentral/status/1866483934407565799
Πάμε για trade του Jimmy Butler. Ο ίδιος λέει θέλει Houston, Dallas η Warriors.
Ματσαρα γινεται. Ισως να κριθει στο πολυ τελος. Πολυ δυνατοι οι Ματζικ.
Ναι μολις είδα το σκορ. Πανω στην ωρα τελείωσα για να συνδεθω
Ας προσεχες
2 ποντους με 1/9 σουτ ο Luka στις πρωτες τρεις περιοδους, μετα εμφανιστηκε.
SGA τα ισοπεδωσε ολα. Τεραστια παιχτουρα, και συμπαθεστατος.
Ε όπως λεει και ο Lemmy you win some, lose some.
Δεν μου αρέσει μέχρι τωρα ο φετινός Ντονσιτς δεν έχει μπει καλα. Τα 3 πουλέν μου αυτη τη στιγμή ειναι 1)Τζοκερ 2)Γιαννης 3)SGA. Το λες και την άτυπη πρόβλεψη μου για τον mvp.
NBA CUP QUARTER FINALS - DAY 2
Knicks VS Hawks
Rockets VS Warriors
Στο ανατολικο ματσακι θεωρητικα οι Knicks ειναι το φαβορι, αλλα (Α) οι Hawks ειναι πιο φορμαρισμενοι απο οτι δειχνει το 6-4 στα τελευταια δεκα ματς τους, και (Β) οι Knicks ειναι παντοτε οι Knicks, κι ας εχουν ομαδα με παρα πολλες και πολυ καλες μοναδες φετος. Αφηνω μια πισινη στο να κλεψει το ματσακι ο Ice Trae που γουσταρει παρα πολυ εχθρικα περιβαλλοντα, αλλα εν τελει θα προβλεψω νικη της ομαδας της “πολης μου” (γελαει ο κοσμος). Πιστευω σε ΚΑΤ, που τωρα τελευταια δειχνει και με το παραπανω γιατι στο trade του καλοκαιριου μεταξυ Μινεσοτα και Νεας Υορκης οι δευτεροι βγηκαν πολυ πιο κερδισμενοι.
Στην Δυση δε μου κανει καρδια να προβλεψω νικη Rockets, αν και μετα το στραπατσο των Warriors απεναντι σε Nuggets και την απωλεια του 1ου seed στο NBA CUP, παραμενουν το φαβορι. Θα παω με το outsider λοιπον, και θα προβλεψω legendary εμφανιση απο Steph Curry, ελπιζοντας πως οι 3 μερες ξεκουρασης απο το βραδυ της Κυριακης εως σημερα θα οδηγησουν σε καλη αποδοση της ομαδας.
Yeap, είναι σε τρελή φόρμα ο ΚΑΤ
Το άλλο τώρα δεν χωράει προγνωστικά. Ξεκινάει από 50-50. Λογικά θα γίνει ντέρμπι και δεν το ακουμπάω, χα.
Παλι καλα που το ειχες σιγουρακι το πρωτο!
Αφού ξεχνάνε να γυρίσουν άμυνα.
Σα να βαριούνται τα παλικάρια.
Μάλλον legendary παπαριά έκανε στο τέλος ο κυρ Στέφανος
NBA CUP SEMIFINALS
Bucks και Οκλαχομα βλεπω σημερα, εσεις τι λετε? Νωρις το πρωτο ματσακι, ξεκιναει συντομα. Η Ατλαντα σιγουρα μπορει την “εκπληξη”, δεν ειναι κανα μεγαθηριο οι Bucks. Οι Ροκετς απο την αλλη, νικη μονο αν τους παιξει 80-20 η διαιτησια, οπως δηλαδη απεναντι σε Warriors.
ΥΓ1. Νικη Μπακς τελικα. Καλη φαση ο Γιαννης στον τελικο.
ΥΓ2. Ο Dennis Schroder στους Warriors. Ε γαμω τη μπαναγια
Θαντερ-Μπακς αρα; Δυνατo
Συγκλονιστική άμυνα από GSW
Πάνε για 80 πόντους στο ημίχρονο.
81-74 το ημιχρονο, δεν το λες και τιμητικο ουτε για το Νταλας