Nba

1 Like

Παραδόξως ο #1 υποψήφιος να χωθεί μετά, άραξε και γέλαγε (Μπρουκς)

Αυτός για τον οποίο ο (συμπαίκτης του) Μπάρκλεϊ έλεγε ότι ο μόνος τρόπος για να τον κάνεις να φτάσει το στεφάνι είναι να έχεις βάλει πάνω του ένα μπέργκερ; Αυτός που πήγε να κάνει τον αναστενάρη σε γλέντι στην Κρήτη και έκαψε τα πόδια του; Κρίμα ο άνθρωπος, εκτός από τις ιστορίες ήταν και νεότατος άνθρωπος, τι 54 ρε γαμώ :neutral_face:

4 Likes

Όχι ρε φίλε, αναπόσπαστο κομμάτι των παιδικών μου αναμνήσεων ο Miller - καθώς και το Ηράκλειο ΒC εκείνης της περιόδου γενικότερα (Howard Carter, Xαρίσης και σια), του οποίου είχα δει μάλλον όλα τα εντός έδρας για 1-2 χρόνια (καθότι μπαίναμε τζάμπα εμείς οι παίδες, παμπαίδες κτλ που παίζαμε τότε στις ακαδημίες).

Φοβερή παικτούρα (πέραν όλων των υπολοίπων, έβγαζε και κάτι NBAικές ασσίστς που μας ζάλιζαν εμάς τους μικρούς τότε, υποθέτω όμως και τους μεγάλους) αν και έπαιξε σχετικά λίγο overall - οι παλιοί (και δη οι ντόπιοι συνομήλικοι μου) έχουν παρακαταθήκη από εκείνον ιστορίες επί ιστοριών, εντός και εκτός παρκέ…πλην αυτής που αναφέρει ο Παντελής, τον έβλεπα συχνά από κοντά σε ένα μπεργκεράδικο του Μασταμπά, μιας γειτονιάς δίπλα στην δική μου - καθότι ήταν και μάλλον το μόνο genuine μπεργκεράδικο της πόλης τότε (εξαιρώ Goodys) και apparently ήταν και η φάση του για junk.

Κρίμα, πολύ κρίμα, πολλά κιλά γενικά αλλά και πολλά κιλά παίκτης, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΦΗ, για όσους έβλεπαν εκείνα τα χρόνια Α1

6 Likes

ολα τα ματς βλεπαμε τοτε, ηταν απιστευτα καλος για Ηρακλειο τοτε. Παντελη ναι ισχυει αυτο που λες με Μπαρκλει, ηταν πειναλας ο ατιμος.

1 Like

Και το άλλο αλήθεια είναι, είχε χορέψει πάνω σε κάτι κάρβουνα :grin:

Κομματια μετα απο μια απιστευτα κουραστικη εβδομαδα, αυριο ξυπνημα κλασικα στις 6:30, και λεω να βαλω το ματσακι των Warriors που ξεκιναει στις 22:00 τοπικη ωρα και να το δω μεχρι να βαλει ο Στεφ δυο τριποντακια, να φτασει συνολικα τα 4000 στην καριερα του, να ακουσω το πληθος να ζητωκραυγαζει, και να πεσω για υπνο.

Λιγα λεπτα πριν το ημιχρονο και εχει βαλει ενα (1) τριποντο, γιατι οι Kings εχουν το φανταστικο πλανο να μην τον αφησουν να σουταρει τριποντο, ακομα κι αν αυτο σημαινει οτι θα δωσουν ελευθερα σουτ σε ολοκληρη την υπολοιπη ομαδα των Warriors. Το αποτελεσμα? Το σκορ στο 57-34 για τους Warriors, και ο Draymond Green εχει βαλει τρια (3) τριποντα, ο Gary Payton τρια (3), και ο Quinten Post αλλα τρια (3).

Μπραβο ρε Σακραμεντο, αρκει να μην σας τα χωνει ο Καρι ξερω γω.
Να ειμαι κομματια αυριο στη δουλεια παλι δηλαδη.
Τουλαχιστον ειδα ταπα Στεφ Καρι σε Βαλουνσιουνας.

1 Like

Έφυγες.

1 Like

Δε νομιζω οτι θα μπορουσε κανεις να σκεφτει καλυτερο σεναριο απο αυτο που εγινε στο Ντενβερ.

Nuggets να παιζουν χαλια απεναντι σε Lakers χωρις LeBron και Luka, οι δυο λευκοι των Lakers να τα εχουν διαλυσει ολα, εισαι στο 126-126 αφου εχεις χασει προβαδισμα 12 ποντων για πλακα, και μια ακομα φορα ο Jamal Murray σκοτωνει τους Lakers με τριποντο 5" πριν το τελος. But wait. There’s more. Κλεψιμο Westbrook στην απελπιδα προσπαθεια για τυχουσα ισοφαριση, και καρφωμα στο break. That must have felt nice.

1 Like

Εχει καταντήσει αηδία το ξυλο που τρώει ο Γιάννης συνέχεια

1 Like
3 Likes

Έχω σκεφτεί εγώ, αλλά δεν έκατσε…

Να κέρδιζαν οι Lakers.

1 Like

$6.1 billion
:eyes:

1 Like

2 Likes

image

Δεν μπoρω να ψυχoλoγισω την σαιζoν φετoς δυσκoλευoμαι πχ να δωσω cavs η okc πρωταθλητες ενω πανε τρενo. Anyway ιδωμεν

1 Like

Αυτοί οι Bucks είναι ώρες ώρες για λύπηση
Με τα τρίτα των LAL παίζουν, φεύγουν 20 πόντους
Και μαλακίζονται, έτσι γιατί μπορούν
Και θα τους κάνει και ρεκόρ καριέρας ξέρω γω ο υιός Λεμπρόν

Τρελο τακουνακι, ζηλευει το 90% των ποδοσφαιριστων παγκοσμιως.

Το εκανε με 17 ποντους, και τι εγινε?
Παλι 30αρα στο κεφαλι εφαγαν.

Θα την έτρωγαν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο με αυτούς που κατέβηκαν.
Η νοοτροπία των Μπακς είναι το θέμα μου και τα χαζά λάθη που κάνουν, ακόμα κι όταν δεν τους κοστίζουν.
Πριν λίγο, με 20’’ να λήξει ο αγώνας με Σακραμέντο είσαι 5 πόντους μπροστά κι έχεις την επαναφορά.
Ποιος ο λόγος να πάρει τη μπάλα ο Γιάννης; Το φάουλ να σε στείλουν βολές είναι δεδομένο.
Κι αντί να κάνει ο Γιάννης την επαναφορά στον Gary Trend πχ ή σε οποιονδήποτε άλλο, πάει και βάζει 1/2.
Ε μαλακία.

1 Like

Σήμερα κατέβηκαν με πλήρη ομάδα και έφαγαν πάλι 30αρα πάντως :smiling_face_with_tear: Οι Λεηκερς είχαν πει πως Λεμπρον και Χατσιμουρα δεν θα επιστρέψουν ακόμα, αλλά αυτοί έπαιξαν κανονικά. Ηλίθια mind games, ευτυχώς έφαγαν την καρπαζια να ηρεμήσουν.

Τζος Γκιντι απίστευτος, έκανε triple double και είχε και 8 κλεψίματα.

1 Like

Kommatara