Nba

Βλεπει κανενας συνηθης υποπτος?

Απο τα πιο σημαντικα ματς της σεζον, ισως να καθορισει ολοκληρη την Δυση οσον αφορα τις θεσεις, και φυσικα και τα ζευγαρωματα στον πρωτο (και οχι μονο) γυρο.

Warriors ασφυκτικη αμυνα μετα απο ενα νωθρο ξεκινημα, και ειναι μπροστα με 12 ποντους, παρα την ξεδιαντροπη προστασια των Lakers απο τα κορακια.

Ποτζέμσκαρος ρε!

1 Like

Νταξει δε θα τα βαλει στο δευτερο οπως στο πρωτο που ειχε 6/7 τριποντα και 22 ποντους.

Εκνευριστικο το δευτερο ημιχρονο ηδη. Αναμενουμε το comeback των Lakers φυσικα, ελπιζω να αντεξουν οι Warriors και να το κλεψουν το ματσακι. Ή εστω να τραυματισει ο Γκρην τον Λεμπρον να εχουμε τρελα βιντεο και κουτσομπολια μετα.

Νωριτερα ο Γιανναρος εκανε 35 - 17 - 20 (!). Πρωτη φορα στην ιστορια του ΝΒΑ αυτος ο συνδυασμος αριθμων, και κατα την γνωμη μου εξισου εντυπωσιακο με το 31-21-20 του Γιοκιτς πριν κανα μηνα.

Κλοπή θα ναι από LAL ρε συ
Βλέπουμε, ακόμα δλδ, την κανονικότητα του ματς

1 Like

Εννοω να το κλεψουν απο αυτο που θελει η Λιγκα :stuck_out_tongue:
Αστειευομαι φυσικα, αλλα οχι και 100%.

Α ρε σιχαμα Ντονσιτς.

Τρoμερoς Γιαννης σημερα

Διαβάζω την παρακάτω είδηση και σκέφτομαι “'άντε πάλι ο θεατρίνος”. Μετά λέω να δώσω μια ευκαιρία να δω το βίντεο:

Οκ επιβεβαιώθηκα… χτύπησε στο χέρι και κρατούσε την κοιλιά του μετά :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

Ο Σέρβος λατρείας έχει μπει κ@βλωμένος με τους GSW, τους πάει ΠΚΕ.
Έβγαλε και μια άρρωστη ασίστ.
Σπάσε τα κοντέρ σήμερα γίγαντα.

1 Like

Ένα ματς έκατσα να δω λάηβ σε καλή ώρα και με την ησυχία μου και το LA πετάει βότσαλα στη θάλασσα ενώ οι OKCήδες χάνουνε τα λέη απ.

18 στα 32 τριποντα απεναντι σε μια απο τις καλυτερες αμυνες της λιγκας ειναι αστειο.

Δεν εχω δει ουτε δευτερολεπτο ουτε προκειται, αλλα δεν εκπλησσομαι που η μαθηματικα πρωτη ομαδα στην Δυση δεν εχει και ιδιαιτερο κινητρο να κυνηγησει αυτο το ματς. Ελπιζω τουλαχιστον να χασουν το μεθαυριανο ματς στην Οκλαχομα οι Lakers, μπας και γινει καμια καλη και πεσουν κανα 2 θεσουλες. Βεβαια πρεπει να χασουν και απο τους Rockets μετα.

Easy game easy life για το μαυρο αλογο απο το LA.

Για παμε. Χαμος σημερα. Στην Δυση παντα.

Στην Ανατολη ειναι ολα πλεον ξεκαθαρα. Δινω 0% πιθανοτητα σε Cavs, Celtics, Knicks να αλλαξουν θεσεις, και το μονο ενδιαφερον ειναι πως θα πλασαριστουν οι ομαδες στις θεσεις 4-5-6. Θεωρω τις ομαδες στο 7-8 ηδη αποκλεισμενες απο τον πρωτο γυρο :stuck_out_tongue:

• Ρεαλιστικα οι Lakers δεν πεφτουν μεχρι το 8, ας μην γελιομαστε. Πρεπει να χασουν τουλαχιστον 3 απο τα 4 ματς που τους απομενουν.

• Οι φορμαρισμενοι Rockets πρεπει να αυτοκτονησουν για να χασουν το 2 απο την αλλη. Οταν οι διαιτητες τους χαριζουν ματς μεσα στο San Francisco, πολυ αμφιβαλλω οτι θα γινει κατι τετοιο.

• Οι Nuggets απελυσαν τον Malone επειδη ξερω γω η ομαδα εκανε 4 σερι ηττες, οταν ο τυπος τους εδωσε το μοναδικο πρωταθλημα της ιστοριας τους. Καρμπον φαση με την απολυση Budenholzer απο τους Bucks λεω εγω. Καποιες ομαδες, ειναι απλα ηλιθιες. Δεν αποκλειω το να πεσουν κι αλλες θεσεις απο το νουμερο 4 στο οποιο βρισκονται.

• Οι Warriors παρα την κλοπη με το Houston, μπορουν να κανουν 4/4 νικες στα εναπομειναντα ματς και να εχουν πλεονεκτημα εδρας στον πρωτο γυρο. Ρεαλιστικα δεν φτανουν πλεον τους Lakers, αλλα ταυτοχρονα αν χασουν στον τελευταιο αγωνα απο τους Clippers μπορει να πεσουν και στα play-in.

• Wolves, Grizzlies, Clippers τους βαζω στον ιδιο αστερισκο, γιατι δεν μπορω να κανω την παραμικρη προβλεψη. Το Memphis παιζει με Μινεσοτα και Ντενβερ, αρα μπορει να πεσει στις πιο χαμηλες θεσεις απο την κολαση που γινεται στο 3-8. Οι Wolves εχουν το πιο ευκολο προγραμμα με εξαιρεση το σημερινο ματς απεναντι στους Bucks. Οι Clippers εχουν Houston και Golden State, αρα αβυσσος κι εκει.

1 Like

Κλασικά στην δύση γίνεται ο κακος χαμός. Τις τελευταίες μέρες έχουμε Γιοκοτς να κανει όργια αλλα να μην κερδίζουν οι ναγκετς, έχουμε το καλυτερο διάστημα του Στεφ εδω και κάμποσο καιρό, έχουμε μια βαθμολογία αμφίρροπη. Ωραια πραγματα δλδ.

1 Like

Ο SGA κερδισε βολες απεναντι στους Lakers!!!

:sparkler: :sparkler: :sparkler: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :tada: :tada: :tada: :tada:

1 Like

Απιστευτα πραγματα στο Milwaukee. Το σκορ 10:07 πριν το τελος ηταν στο 95-71 για τους Wolves, και ακριβως πεντε λεπτα μετα ειχε γινει 95-94 μετα απο 23-0 σερι για τους Bucks (!)

Ολα τα λεφτα ο Kevin Porter Jr. και φυσικα και ο Γιανναρας, που ειχε triple double για τριτο συνεχομενο παιχνιδι. Ισως να ακουγεται υπερβολικο, αλλα ο τραυματισμος του Lillard μπορει να ηταν και οτι καλυτερο συνεβη στους Bucks τους τελευταιους μηνες… καλως ή κακως, το DNA αυτης της ομαδας οταν κανει πρωταθλητισμο ειναι να τρεχουν τα παντα απο τα χερια του Γιαννη, ο οποιος ειναι απο τους πιο εξυπνους και ταλαντουχους παικτες της ιστοριας, κι ας εχασε 7 βολες σημερα.

Κατα τα αλλα, επισης ματσαρς στην Ιντιαναπολις, στη Νεα Υορκη, στην Οκλαχομα Σιτι, στο Ορλαντο, και γιατι οχι και στο Μπρουκλιν.

1 Like

…και κάποιος πλήρωσε το μάρμαρο γι’ αυτό. Απέλυσαν τον Malone :hushed:

Ε οτι να ναι τωρα. Θύμισε Αλαφούζο και Ιβάν

Δε νομίζω ότι ο κύριος Κρόνκε μπορεί να φτάσει ούτε καν στο μικρό δαχτυλάκι του κυρίου Ιωάννη μας.

3 Likes

Κάποιος έχει πάρει προσωπικά το ματς σήμερα, χαχα

1 Like

Το ανεφερα στο σεντονι μου πιο πανω, χωρις πολλα πολλα σχολια.
Απλα ηλιθιοι οι Nuggets, οπως ηταν ηλιθιοι και οι Bucks με τον Budenholzer.

Να σου πω κατι… μπορει να απεχθανομαι τον φλοππερ, και να εχω μια αντιπαθεια για τον Ντονσιτς οταν βγαζει τον χειροτερο του εαυτο στο παρκε (οταν βριζει χυδαια τον ρουκι της αντιπαλης ομαδας, οταν γκρινιαζει στους διαιτητες 24/7 και διαφορα αλλα), αλλα ξενερωσα την ζωη μου με το βιντεο που εδειξαν στο Νταλας. Ο φουκαρας εβαλε τα κλαματα, και ηταν γνησια θλιψη αυτη που σχηματιστηκε στο προσωπο του. Αλλωστε ξερουμε οτι ηθελε να περασει ολοκληρη την καριερα του στο Νταλας, ειχε μολις κανει επενδυση με τεραστιο σπιτι, και αλλα ομορφα. Του φερθηκαν πολυ σκαρτα, τον λυπηθηκα πραγματικα. Σε καμια δεκαρια χρονια βεβαια θα ειναι στο Λος Αντζελες παμπλουτος και θα λεει “τι καλα που με εκαναν trade, ειμαι σε πολιτισμενη πολη κι οχι στο κωλοτεξας”, αλλα τωρα πρεπει να ειναι μεγαλη ξενερα ακομα και για τον ιδιο. Ευχομαι να βαλει 60 ποντους και να χασουν οι Lakers :stuck_out_tongue:

2 Likes