Εγω παντως ειμαι με τους ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ 
Παρα πολυ καλη ομαδα το Miami, και μπορει να μην εχει την ομαδικοτητα των κατα γενικη ομολογια 2 πληρεστερων ομαδων φετος στο ΝΒΑ (Boston, Chicago), αλλα περαν των τριων υπερπαικτων, εχει μια αρμαδα απο απλα καλους παικτες που μπορουν ομως να ριχνουν τριποντα. Οταν εχεις μεσα στη ρακετα τους Chris Bosh, Lebron James, Dwayne Wade, βαζεις και 2 τριποντακηδες καπου να βολοδερνουν στη γραμμη και δε χρειαζεται να εχεις και ιδιαιτερο σχεδιο. Μπορει να μην ειναι το “προτυπο” μπασκετ που εχουν πολλοι στο μυαλο τους, αλλα εφοσον κερδιζουν τα παιχνιδια, ποιος εχει το δικαιωμα να το πει? Το σημειο κλειδι οσον αφορα το Miami ειναι οτι στην κανονικη περιοδο, τα μονα παιχνιδια που κερδισε με αντιπαλο μια εκ των 5 υπολοιπων φαβορι για τιτλο (Los Angeles, San Antonio, Dallas, Chicago, Boston) κερδισε ΜΟΝΟ το Los Angeles, και εγω πιστευω οτι οταν ερθουν τα δυσκολα (μολις ηρθαν… ημιτελικοι περιφερειας με Βοστωνη απο Δευτερα) δε θα ανταπεξελθουν.
Κατα τα αλλα, στην Ανατολη ξεμπερδεψαν ευκολα Chicago, Miami, Boston, ενω σημερα μολις ξεμπερδεψε και η Atlanta απο το Orlando, το οποιο ηταν εκπληξη.
Στη Δυση τα βρηκαν πιο σκουρα ολοι, η μονη που καθαρισε ηταν η Oklahoma με 4-1. Το Los Angeles τελικα υπεταξε με 4-2 τους αξιομαχους Hornets ενω αυτη τη στιγμη παιζει το Portland με το Dallas, που κι αυτο τα βρισκει δυσκολα… μπορει να παει και στα 7 παιχνιδια η σειρα και εκει ολα γινονται, ειναι 3-2 προς το παρον. Τελος, το San Antonio βρεθηκε 1.7 δευτερολεπτα μακρια απο τον αποκλεισμο χθες, αφου εχανε απο το Memphis και παραλιγο να γινει το 4-1. Αυριο παιζουν στο Memphis, δεν αποκλειεται να γινει τεραστια εκπληξη και να κερδισει η ομαδα με seed (8) την ομαδα με seed (1), πολυ σπανιο αυτο.
Εννοειται ειμαστε με Chicago και Derrick Rose ο οποιος εχει κανει τα παντα φετος. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης. Δευτερη συμπαθεια μου το Dallas λογω Nowitzki, πρεπει να παρει ενα τιτλο ρε γμτ. Να εχει ο σιχαμενος Gasol δυο δαχτυλιδια κι αυτος κανενα… να ναι καλα ο Kobe δηλαδη.
Αμ πώς;;;Την είχε την ευκαιρία του αλλά…
[B]1)[/B] Ναι οκ έχουν τα αποτελέσματα αλλά δεν μπορώ αυτές τις “ομάδες” με τίποτα. Η τελευταία φορά που είδα στην τηλεόραση play off και τελικούς ήταν με τον LeBron στους Cleveland. Ο θάνατος του μπάσκετ όμως. Μου άρεσε που θαυμαζαν και τους αριθμούς του τότε trible double ανα 2 ματς έκανε, ε πως να μην κάνει αφού τα συστήματα της ομάδας ήταν το εξής ένα. Δίνουμε την μπάλα στον Lebron, αυτός κάνει drive και είτε πετάει την μπάλα καπου έξω είτε τελειώνει την φάση. Κομπάρσοι όλοι οι υπόλοιποι. Πήγαν στους τελικούς με μια σοβαρή ΟΜΑΔΑ όπως οι San Antonio και έφαγαν μια σκούπα στο κεφάλι.
[B]2)[/B] Εδώ είσαι λίγο άδικος με τον Gasol θαρρώ. Από όλους τους Ισπανούς παίκτες είναι ο λιγότερο αντιπαθής και από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο Kobe πάντα χρειαζόταν έναν καλό σεντερ δίπλα του. Τους τίλους τους έχει πάρει με Shaq και Gasol δίπλα του. Μην ξεχνάς πως χωρίς τον “Ισπανό φίλο μου” όπως το αποκάλεσε ο Kobe στην παραλαβή του βραβείου MVP των τελικών πέρυσι (βραβείο που δεν άξιζε κατα γενική ομολογία) τίτλο οι Lakers δεν θα έβλεπαν. Για τον Ντρικ συμφωνώ είναι άδικο. Αλλά εδώ δεν έχει πάρει τίτλο ο μεγάλος Karl Malone με τον John Stocton στην Γιουτα όπως και Charles Barkley στον Ντρικ κολλάς; 
Nαι τους πήρε ο Κόμπι τους τίτλους με Σακ και Γκασόλ δίπλα του αλλά μην τους συγχέουμε κιόλας.Κανονικά ούτε στην ίδια πρόταση δεν πρέπει να μπαίνουν.Ο ένας ήταν ο Θεός ο ίδιος και ο άλλος είναι και λίγο Τιτίκα Στασινοπούλου,βέβαια με το Ορλάντο άλλος ήταν η Τιτίκα8)
Εδω που τα λεμε με τον Σακιλ ο Κομπε ηταν το 30-40% της ομαδας, και αλλο τοσο ο Σακιλ, ενω με τον Γκασολ ο Κομπε ειναι ενα 60% τουλαχιστον πιστευω…
Λίγα για τον Gasol ρε αρκουδεηδες…δεν υπαρχουν πολλοι μαχητες σαν αυτον στην ρακετα

Έλα μην ακούω ότι να ναι, ο Γκασόλ είναι μεγάλη παιχτούρα και από τότε που πήγε στους Lakers τους έχει μεταμορφώσει προς το πολύ καλύτερο. Ο Kobe είναι καλός παίκτης και θα ήταν πολύ καλύτερος αν δεν είχε για τόσα χρόνια την ψευδαίσθηση πως είναι ο διάδοχος του Jordan. Ασθένεια από την οποία πάσχει και ο LeBron.
:|:|
Τα έχω ξαναγράψει εδώ πέρα,δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε στα ίδια…
Πάνε και οι Spurs.Μία αγαπημένη μου ομάδα καθώς τρέφω μεγάλη αδυναμία και τεράστιο θαυμασμό στο καλύτερο 4αρι των τελευταίων 10-12 ετών,τον Τιμ Ντάνκαν.:roll:
Άντε να δούμε τώρα
No mercy for the Spurs,
καιρος να φευγουν απο το προσκηνιο, εκαναν ενα μεγαλο και επιτυχημενο κυκλο
Πλεον εχουμε
[U]Ανατολή[/U]
-
Chicago Bulls
-
Atlanta Hawks
-
Boston Celtics
-
Miami Heat
[U]Δύση[/U]
-
Memphis Grizzlies
-
Oklahoma City Thunder
-
Dallas Mavericks
-
Los Angeles Lakers
Bulls - Hawks προβλεπω 4-3, με βαση αυτα που εδειξαν οι ομαδες στον πρωτο γυρο. Θα ζοριστουν οι Bulls αλλα θα περασουν. Θα εχει φοβερα match-up η σειρα: Horford/Noah, Smith/Boozer, Rose/Hinrich.
Celtics - Heat, δε σηκωνει προγνωστικα. Στη κανονικη σεζον οι Celtics τους πηραν τους Heat, αλλα αλλη φαση εδω. Θα τολμησω να πω Miami με 4-3. Ολη η σειρα των αγωνων παντως θα ειναι η χαρα του καβλαντη μπασκετοφιλου.
Thunder - Grizzlies πιστευω 4-1. Οκ πηραν φορα οι Grizzlies αλλα μεχρι εδω +οτι οι Thunder φετος ειναι ομαδαρα και απο του χρονου, αν ολα πανε ρολοι, θα ειναι και εκ των βασικων διεκδικητων του τιτλου. Η μηπως απο φετος?
Lakers - Mavericks. Σαν αιωνιος και πιστος θαυμαστης του Nowitzki, θελω Dallas, αλλα δυστυχως τις περισσοτερες περιπτωσεις στα δυσκολα η ομαδα κλαταρει. Ας πουμε 4-2 οι Lakers, χωρις να αποκλειω ενα μικρο ενδεχομενο να κανουν την εκπληξη οι Mavericks.
Κάτσε ρε Γιάννη άκαρδε να πούμε,δεν μπορώ να βλέπω τον Ντάνκαν να μην μπορεί πλέον και να χάνει από τον πρώτο γύρο:cry:
Είμαστε συναισθηματικά δεμένοι μαζί του:(
Για τα ζευγάρια πάνω κάτω αυτά που είπες και θέλω οι Κέλτες να ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ τους Χιτ έτσι για να γουστάρουμε8)
Ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει αλλά εντάξει:D
Πάντως σκέφτομαι ότι τους Lakers του συμφέρει και λίγο αυτή η εξέλιξη καθώς όπως και να το κάνουμε οι Spurs έχουν το know how για να κερδίζουν τελικούς περιφέρειας,η Οκλαχόμα ή το Μέμφις δεν νομίζω.Υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να περάσει το Ντάλας βέβαια αλλά…
Οτι και να πουμε για τον Duncan ειναι λιγο. Ολοκληρος “Ναυαρχος” τοσα χρονια στους Spurs και επρεπε να ερθει το παιδι - θαυμα για να δει τιτλο στην καριερα του. Ασχετως με την κανονικη περιοδο των Spurs, φετος δεν τους ειχα για πρωταθλημα με τπτ. Για να ειμαι ειλικρινης εκπληξη μου προκαλεσε το 61-21, αλλα δεν τους περιμενα να φευγουν απο πρωτο γυρο.
ΥΓ Τον Duncan τον ειχε λυπηθει η ψυχη μου, δλδ ειχα νευριασει, οταν τον εβλεπα απο κοντα στους Ολυμπιακους Αγωνες του 2004. Βαριοταν τη ζωη του η φοβοταν μην τραυματιστει και τον εκανε γιο-γιο ο Σαντιαγκο και ο Λαζαρος Παπαδοπουλος
Για οσους δν το χουνε δει,τσεκαρετε και τη σελιδα του sport24 για το ΝΒΑ.Ειναι σε συνεργασια με το nba.com και εχουν κανει καλη δουλεια.
Το αυτό. Καμία σύγκριση η αξία του Kobe με του Ισπανού. Καλός ο δεύτερος, από τους καλύτερους ψηλούς του πρωταθλήματος, αλλά χωρίς τον Kobe οι Lakers τώρα θα ήταν μια ομάδα του πρώτου, άντε δεύτερου γύρου.
Ο χθεσινός αγώνας ήταν απίστευτος και ειδικά ο Randolph έδωσε ρεσιτάλ. Από τις σειρές που θα ακολουθήσουν τώρα μονάχα το Bulls - Hawks με αφήνει αδιάφορο. Προσωπικά θα ήθελα να περάσουν Lakers-Thunder (αν και συμπαθώ το Memphis, έχω μεγάλη περιέργεια να δω που μπορούν να φτάσουν οι κεραυνοί) -Heat (πέρα από το ότι αντιπαθώ την Βοστόνη, θέλω να δω τον LeBron και τον Wade να συνεχίζουν μέχρι τέλους και να έχουμε τελικούς Lakers-Heat).
Το Chicago παιζοντας μονο ενα 60-70% απο αυτο που μπορει (οπως εδειξε στην κανονικη σεζον), κερδισε τους Indiana με 4-1, ενω στην Ατλαντα εχει ριξει δυο 30αρες φετος. Δεν το βλεπω να πηγαινει σε εβδομο παιχνιδι, ουτε καν σε εκτο, αλλα μπορει να υπερβαλλω επειδη τους υποστηριζω… [B]4-1[/B] θα πω.
Βοστωνη τα τελευταια 4 χρονια στα playoffs δειχνει ποσο τεραστια ομαδα ειναι, ακομα κι αν παραπαιει κατα διαστηματα στην κανονικη σεζον. Το Miami ειναι ομαδα που σκοτωνει ολους τους μικρους, αλλα εχει προβληματα με τους μεγαλους. Θα πω [B]4-3[/B] υπερ Βοστωνης.
Oklahoma - Memphis θα πω [B]4-2[/B]. Το Memphis δεν κερδιζει μεσα στην Οκλαχομα, ενω μπορει να χασει και στην εδρα του…
Los Angeles - Dallas δε χωρανε προγνωστικα, αλλα οσο κι αν αντιπαθω Lakers, τους βλεπω να περνανε με [B]4-2[/B].
Για τον Ράντολφ έχεις μεγάλο δίκιο,έκανε μεγάλα πράγματα προχθές.
Από την σειρά Μέμφις-Οκλαχόμα,θεωρώ πως θα περάσει η Οκλαχόμα και δεν σου κρύβω ότι διατηρώ την ίδια περιέργεια με εσένα,στο που μπορούν να φτάσουν δηλαδή,αλλά λογικά μπροστά στους Lakers,και ειδικά σε τελικό περιφέρειας θα σταματήσουν.Εκτός αν γίνουν άλλα πράγματα.
Στην Ανατολή είμαι με τους Ταύρους και πιστεύω ότι θα περάσουν είτε στα 5,είτε στα 6 ματς.
Στο έτερο ματς της περιφέρειας δεν μπορώ να κάνω ασφαλή πρόβλεψη μιας και φέτος με αυτά και με εκείνα δεν έχω παρακολουθήσει πολύ ΝΒΑ στην regular season.Θέλω να δω λίγο πως θα πάνε τα ματς απ αύριο στο πρώτο ματς και μετά θα κρίνω8)
Τώρα στο άλλο με τους Lakers,όταν θα καταλάβουμε ποιος είναι ο Κόμπε τότε θα μπορέσουμε να κρίνουμε και σωστά.Η λογική “είναι μια τρίχα από τα τέτοια του Jordan και δίχως τον Σακ δεν κάνει τίποτα”,πέρα του ότι είναι γελοία από μόνη της,πλέον δεν έχει και τόσο μεγάλο αντίκρυσμα.
Η ηδονή του να ξεφτιλίζεται το San Antonio είναι ένα συναίσθημα απερίγραπτο με λέξεις.
[SPOILER]ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ, ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΟ[/SPOILER]
Είστε όλοι άμπαλοι… για τους Spurs
ελα ο Νοβίτσκι νικη μέσα στο Staples Center 96-94 .!!
βλέπω να εχει ψωμί το ζευγάρι…να μην πω οτι βλέπω πικρό ψωμί…