Nba

κανονικά ναι, γιατι είμαι και αγαπουλης…αλλά αυτό έπρεπε να το κάνεις εσύ.! άκου εκεί [B][I]αντιπαθητικο νοβιντσκι![/I][/B]:!:

[B]edit[/B]…πεθαίνω…

Αφου μου την σπαει μωρε.Φατσικα μου την δινει.Δεν ξερω.Καλος ειναι αλλα τον αντιπαθο.Ο βρωμογερος

[SPOILER]Εγκεφαλικο ε;:lol:[/SPOILER]

Συμφωνώ με crimson κάποιος να ετοιμάσει την πίσσα φέρνω τα πούπουλα. :stuck_out_tongue:

Είδα χθες τον αγώνα. Οι Bulls έχουν καλύτερη ομάδα, καλύτερο πάγκο και παίζουν καλύτερα για τουλάχιστον 3 δεκάλεπτα σε όλη την σειρά. Αν στο τελευταίο δεκαλεπτο κάθε αγώνα αφήναν έξω την αστειότητα που λέγεται Rose ίσως τώρα να βρίσκονταν στους τελικούς.

Σοβαρά όμως στο τέλος ΚΑΙ χθες αυτός ήταν που κρέμασε (και πάλι) την ομάδα. Δεν ξέρω πως διάολο βγήκε MVP στην κανονική διάρκεια αλλά σε αυτή την σειρά ήταν τραγικός και έδειξε πως έχει πολύυυυ δρόμο μπροστά του για να γίνει μεγάλος παίκτης. Το Miami και χθες έπαιζε με 3 παίκτες μόνο. Αλλά Lebron και Wade στην τέταρτη περίοδο έβαλαν μερικά τεράστια σουτ και έδειξαν στον μικρό Rose τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης. Ειδικά ο Wade θα έλεγα ταπείνωσε τον μικρούλη Rose στην τέταρτη περίοδο στην επίθεση με κάποια πολύ μεγάλα καλάθια (τον μαρκαρε ο Rose).
Οι Heat πάντως τον είχαν πάρει χαμπάρι τον Rose και σε όσους αγωνες είδα έβαζαν πάνω του στο 4ο δεκάλεπτο τον Lebron ο οποίος τον κατάπινε αμυντικά (προφανώς δεν τον έβαζαν πάνω του από την αρχή για να μην τον κουράσουν και χρεωθεί με φάουλ).

Δεν νομίζω πάντως πως οι Heat έχουν τύχη απέναντι στους Dallas. Είναι φανερό πως σε καλά προσαρμοσμένες άμυνες πάνω στους 3 αστέρες (όπως έκαναν πολύ καλά οι Bulls στην μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων) έχουν major problem. Εκτός αυτού οι Dallas έχουν πολύ καλύτερους σουτέρ και κανέναν παίκτη που να θέλει να γίνει Jordan.

Το ψυχολογικο βαρος εχει πεσει παντως πανω σε Nowitzki και James τωρα με μια διαφορα ομως.

Αν ο Nowitzki το χασει, δυσκολα θα τον πει καποιος “loser” και θα τον στησει στον τοιχο. Ειναι ο καλυτερος μη Αμερικανος μπασκετμπολιστας ever, κατα συνεπεια ο καλυτερος ξενος που εχει παιξει στο ΝΒΑ και ο μονος ξενος στο ΝΒΑ που έχει αλλαξει την ιστορια μιας ομαδας και εχει γινει ο απολυτος star της. (οκ, ισως αδικω τον Olajuwon με τα προαναφερθεντα:-k). Παντου και παντα θα εχει συμπαθειες (εκτος απο τον billrocki:lol:).

Ο James απο την αλλη ειναι ο καλυτερος παιχτης αυτη τη στιγμη στον κοσμο, αλλα αν δεν το παρει, τον περιμενει στη “γωνια” πολυς κοσμος (για την ακριβεια, οποιοσδηποτε δεν υποστηριζει Miami) για να τον χλευασει, για την ευκολη επιλογη να παει στους Heat ωστε να διεκδικησει το πρωταθλημα με τους καλυτερους δυνατους ορους. Ενω ο Nowitzki παρεμεινε στο Dallas το περασμενο καλοκαιρι, ενω θα μπορουσε θεωρητικα να παει οπουδηποτε ως free agent

Tη γνωμη μου για τη δυναμικοτητα των ομαδων την εχω αναφερει παραπανω και το οτι θεωρω το Dallas καλυτερο δεν συνεπαγεται οτι ειμαι και πολυ αισιοδοξος για τους τελικους

Οχι περα απο την πλακα αναγνωριζω την τεραστια αξια του ως παικτη.Απλα δεν μου παει!

Mπα και για τον Νοβίτσκι είναι πολύ κρίσιμο το θέμα του τελικού,καθώς θα είναι το ίδιο ζευγάρι,μόνο που τότε του το είχε πάει ο Wade.

Θέλω όσο τίποτα να το πάρει το Ντάλας,και θέλω όσο τίποτα να δω τα μούτρα του Λεμπρόν σακατεμένα.Έχει κάνει πολλά αυτό το ψώνιο,θα τα γράψω άλλη φορά

[B]Μετά τη φυγή του Φιλ Τζάκσον, οι Λέικερς προσέλαβαν τον Μάικ Μπράουν στην τεχνική ηγεσία και αυτός έκανε πρόταση στον Μεσίνα να αναλάβει πρώτος βοηθός του με ειδίκευση την άμυνα.[/B] :!:

Ο Ιταλός κόουτς μετά την παραίτηση του από τη Ρεάλ έχει δεχθεί διάφορες κρούσεις, αλλά αυτή είναι σίγουρα η πιο θελκτική. Ο Μάικ Μπράουν παρακολούθησε για δυο συνεχόμενες σεζόν (2007-08) την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπό τις οδηγίες του Ετόρε Μεσίνα και είχε εντυπωσιαστεί κυρίως από τον τρόπο παιχνιδιού που εφάρμοζε ο Μεσίνα στην άμυνα. Για αυτό και θέλει να του δώσει το χρίσμα του πρώτου βοηθού του με κύρια αρμοδιότητα του την προετοιμασία των «λιμνάνθρωπων» στην άμυνα.

Μετά την πρόσληψη του λοιπόν, στους Λος Άντζελες Λέικερς εισηγήθηκε την πρόσληψη του Μεσίνα στο πλευρό του. Πολλοί μάλιστα θυμήθηκαν τη δημόσια τοποθέτηση του τον Σεπτέμβρη του 2008, όταν είχε πει για τον «Έκτορα» πως «πάνω από όλα είναι φίλος μου. Τον σέβομαι εντός και εκτός παρκέ. Εχω μάθει πολλά βλέποντας τις προπονήσεις του και συζητώντας για μπάσκετ μαζί του. Είναι εκπληκτικός κόουτς».

Dead, αν και τα λες πολυ σωστα για την ομαδα των Bulls και τον παγκο του, μεταξυ μας, μαλλον δεν ειδες καθολου κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος ή ακομα και τους πρωτους δυο γυρους για να τα λες αυτα για τον Rose. Μιλαμε για ενα παικτη που κρατησε ολη την ομαδα ζωντανη για 2 μηνες που ελειπε ο Boozer, κατι το οποιο μπορεις να το τσεκαρεις και μονος σου δηλαδη απο τους μεσους ορους που ειχε σε ποντους, ασιστ και ριμπαουντ. Αν εβλεπες ολη τη χρονια, θα σου ηταν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην βγει MVP ο Rose, εκανε πραματα και θαματα σε καθε αγωνα. Mιλαμε για τον παικτη που πηγε την ομαδα στην πρωτη θεση της κανονικης διαρκειας ε. Επισης, ειναι η τριτη του χρονια στο ΝΒΑ και ειναι μολις 24 χρονων ε.

Στη σειρα αγωνων με τους Heat, ειναι η αληθεια πως κρεμασε την ομαδα, και δεν ηταν ο Rose που εχουμε συνηθισει. Πηρε παρα πολλες προσπαθειες, εκανε περισσοτερα λαθη παρα ασιστ και δεν εβαλε και τα κρισιμα σουτ.

Μηπως ομως ο Λεμπρον ο Winless δεν ηταν το ιδιο στους Cleveland? Σε καθε σειρα κρισιμων αγωνων τα εκανε σκατα (ασχετα που οι Cavaliers δεν ειχαν ουτως ή αλλως το βαθος που εχουν οι Bulls).

Αυτο που γραφεις και εχω υπογραμμισει το ξερεις οτι δεν ευσταθει καθολου ε? Σκεψου να ειχε κι ο Rose δυο συμπαικτες του επιπεδου των Lebron, Wade, Chris Bosh, και μετα κανε τη συγκριση για το ποιος θα εκανε τον αλλον να φαινεται μικρος.

Μακριά από μένα κάθε είδους υπεράσπιση προς τον Λεμπρόν,αλλά ήταν φορές που ήταν απελπιστικά μόνος του στο Cleveland,μία ομάδα με κόμπλεξ κατωτερότητας.
Συμφωνώ στο ότι ο Rose είναι μικρός ακόμα,και παρόλο που δεν παίζουν καλά οι Χιτ,ας μην ξεχνάμε ότι έχουν και δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Λοιπον ειτε το θελετε ειτε οχι ο Τζειμς ειναι ισως ο πιο φορμαρισμενος παικτης του ΝΒΑ και ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες των τελευταιων ετων!Κανει πραγματα απιθανα και παιρνει μια ομαδα μονος του!Μπορει να ειναι αντιπαθητικος αλλα ειναι τεραστιος!
Ο Τζειμς το ενα,ο Τζειμς το αλλο.Α το διαλο πια:p

Δεν μιλάω,δεν μιλάω,δεν μιλάω:roll:

Good for you maaaan:p

Εντάξει δεν έχω δει καθόλου κανονική περίοδο είναι η αλήθεια αλλά έτσι και αλλιώς στα play off φαίνονται οι μεγάλοι παίκτες.

Ο Lebron στα 24 του όταν ήταν στο Cleveland έχει να δείξει και έναν τελικό. Βασικά σε μια ανάλογη σειρά στα ημιτελικά εναντίον των Detroit Pistons είχε κάνει πραγματικά όργια με μια ομάδα πολύ χειρότερη από τους φετινούς Bulls (δηλαδή έλεος οι Cleveland είχαν βασικό σέντερ τότε τον… Ilgaouskas) και οδήγησε τους Cavaliers στο τελικό με Spurs (όπου οι Τεξανοί πήραν την σκούπα). Οι Bulls είναι καλή ομάδα, καλύτερη από τους cavs εκείνης της σεζόν και καλύτερης από το φετινό Maimi που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε 3 παίκτες. O Rose έχει πολλά να διορθώσει.

Ο Wade πριν το 4ο δεκάλεπτο είχε 9 πόντους 9 λάθη. Ήταν εκτός τόπου και χρόνου και ο Rose τον ανέστησε.

Πφφ ο Λεμπρόν είναι ένα τέρας της φύσης,τα έχουμε πει αυτά,αλλά ας μην βρίσκουμε αφορμές να την λέμε στον Rose,επειδή πιστεύω όλοι θυμόμαστε τι έπαθε με τους μη-αθλητικούς Spurs στους τελικούς.Απλά του έκοψαν διαδρόμους και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Ο Rose έχει ακόμα μπροστά του και έχει έναν καλό προπονητή από πίσω του

Ο rose ειναι παικταρας.Αλλα αυτο δεν σημαινει δεν πως σκοτωσε τους ταυρους χτες.11 ποντους μπροστα στο 3λεπτο ρε πουστη![-X

Βασικά χθες ο Rose με νευρίασε απίστευτα. Έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να χάσουν οι Bulls. Δεν τους πάω καθόλου τους Miami βασικά ήθελα να περάσουν οι Bulls και το μετά το χθεσινό μούτζωνα με χέρια και πόδια.

Συμφωνω και με τους δυο αποπανω για το τι εκανε και κυριως τι ΔΕΝ εκανε ο Rose στη σειρα με τους Miami. Για το αν ειναι τεραστιος παικτης διαφωνω καθετα και πιστευω θα το δειξει στο μελλον και με το παραπανω. Κι ο Λεμπρον ΛΟΥΖΕΡ ηταν ολα αυτα τα χρονια, θα ηταν πολυ ασφαλες το συμπερασμα να τον βγαλουμε μικρο παικτη, αλλα δεν ειναι ετσι, και σε οσους εκραζαν Λεμπρον παντα αντιδρουσα. Αυτο δε σημαινει οτι δεν τον βριζω τωρα που μας απεκλεισε το αρχιδι :stuck_out_tongue:

Παντως σαν μπασκετμπολιστας μαρεσει 10 φορες παραπανω ο Wade.

Ο Wade για εμένα ξέρει πολύ περισσότερο τα “βασικά” από τον James,εδώ ο άλλος όταν παίρνει clutch shots πάει για…νικητήριο μπάσιμο(ο κορυφαίος όλων και καλά:lol::lol:).

Προσωπικά δεν τον γούσταρα παλιότερα επειδή ήταν το πρώτο παράδειγμα Ευρωπαϊου που θεωρούνταν καλύτερος των Αμερικανών της θέσης του και για αυτό τον χρησιμοποιούσε αρκετός κόσμος σε συζητήσεις για να δείξουν ότι [I]έχει πέσει το NBA[/I]. #-o Είχε και αρκετές σερί αποτυχίες στα playoff που έκανε λίγο περίεργη τη λατρεία που του έχει αρκετός κόσμος.

Παρόλο που πλέον δεν αντιπαθώ τον μεγάλο Γερμανό, υποστηρίζω Heat στους τελικούς, καθαρά και μόνο λόγω του LeBron. Το χρωστάει τόσο στον εαυτό του όσο και στους haters το φετινό τίτλο. Ελπίζω μάλιστα και σε μεγάλες εμφανίσεις που αρμόζουν σε αυτό το σπουδαίο αθλητή. :slight_smile:

Περί Rose: μιλάμε για αθλητή 22-23 ετών. Και μόνο που οδήγησε την ομάδα του μέχρι τους τελικούς ανατολής είναι σπουδαία επιτυχία, οπότε όσο άσχημα και να έπαιξε δεν του αξίζει η κριτική που δέχεται.

Σώπα καημένε! Κι εμείς καρφώναμε Α’λυκείου με tomahawk, πώς κάνεις έτσι; :lol::lol::lol: