Καλά κρασιά αν τραυματίστηκε ο Ντιρκ. Πολύ αστοχία χθες πάντως όπως και όλη η ομάδα. Οι Dallas δεν πήραν βοήθεια από τον πάγκο αντίθετα με τους Heat κάτι που περίμενα να γίνει ανάποδα βασικά ειδικά από την στιγμή που στον πάγκο των Mavs ήταν και ο Terry ο οποίος στο 'β ημίχρονο έμεινε άποντος.
Οι Heat πάντως και σε αυτό το ματς έδειξαν πως στα δύσκολα το έχουν. Και πάλι στην 4η περίοδο έκανα την διαφορά με τους Lebron Wade να κάνουν όργια.
1-0 οι Heat λοιπον. Καθαρισαν Lebron και Wade. Αν τραυματιστηκε ο Dirk κλαφτα Χαραλαμπε, αλλιως θα δουμε μεγαλες μαχες στα υπολοιπα ματς και ειμαι με Mavericks για να το παρει η παικτουρα ο Dirk… Χτες παντως φανηκε οτι ειναι αδιαφιλονικητο φαβορι οι Heat.
Δεν έχω όρεξη για τίποτα,άμα αρχίσει και παίρνει πρωταθλήματα ο Μπρον-Μπρον θα κόψω το ΝΒΑ.
Α1 και Ευρώπη έχει ΠΑΟ,πφφφ τι να δω,για τίποτα τοπικό με κόβω:(
Εγω χθες παντως ειδα πως ακομα και σε πολυ κακη μερα για πολλους παικτες των Νταλας, το ματς ηταν ντερμπυ μεχρι 4 λεπτα πριν το τελος… Θα δειξει, ακομα ευελπιστουμε.
Ποτε δεν συμπαθησα τις εκαστοτε ομαδες στις οποιες επαιζε ο χοντρος, ισως λιγο το Orlando των 90s με Penny Hardaway, αλλα τον ιδιο τον χοντρο δυσκολα να τον αντιπαθησει καποιος. Από τους πιο κυριαρχους μπασκετμπολιστες ever μεχρι το 2006 οπου μετα το πρωταθλημα που πηρε στο Miami αρχισε η φυσιολογικη πτωση
Τον Shaquille τον θυμάμαι από ρούκι ακόμα στο Orlando. Ομολογώ τον πήγα με την μια. Τεράστιος παίκτης και ας τον κατηγορούσαν για το κακό του σουτ. Ήξερε πολύ μπάσκετ και το μοναδικό μου μειονέκτημα όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι βολές. Πρέπει να ήμουν ο μόνος που στους τελικούς με Houston και στην μεγάλη μονομαχία με Χακιμ ήμουν υπερ του χοντρού
Πάντως ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να τον περιορίσει στις καλές του εποχές ήταν ο… Τσέκος :p:lol: θυμάμαι στο παγκόσμιο που είχαμε παίξει τότε μαζί του (και γίναμε η πρώτη ομάδα που δεν έφαγε 100) δεινοπάθησε από τις περισσότερες επαφές και τελείωσε με 3/9 σουτ, πρωτοφανές ποσοστό για Σακιλ τότε.
Σεβασμός έως και συγκίνηση αναλογιζόμενος τι έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος.
Δίχως φανφάρες και λοιπά,εν αντιθέσει με κάποιους άλλους,αποχωρεί από το άθλημα που τον δόξασε και το δόξασε.
Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω,αρκεί να σκεφτούμε ότι ήταν ο άνθρωπος ο οποίος πραγματικά ήταν ασταμάτητος,ήταν ο άνθρωπος που απλά δεν μπορούσες να τον μαρκάρεις και ολόκληρες ομάδες προσαρμόζονταν πάνω του(έως και τρόπους ανακοπής είχαν εφεύρει,όποιος είχε δει Lakers επί three peat θυμόταν τι γινόταν μόλις έπαιρνε την μπάλα ο Σακόσαυρος)
Ο παίκτης με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο λόγω σωματικών,αθλητικών και μπασκετικών προσόντων απλά.-
Έβλεπα το βίντεο του sport fm για τον Shaq και παρατηρούσα το παιχνίδι του. Ούτε καν το είχα προσέξει, αλλά όποτε κάρφωνε ούτε λόγος να ακουμπήσει τα χέρια στο καλάθι, πάντα αμέσως τα μάζευε! Ε, πώς όχι, αφού αλλιώς θα 'φευγε μια μπασκέτα τη φορά; Φανταστείτε λοιπόν πόση σωματική δύναμη είχε αυτή η ντουλάπα…
Τα σέβη μου λοιπόν σε έναν από τους κορυφαίους σέντερ όλων των εποχών.
[B]Ο απολαυστικός Σακίλ Ο’ Νιλ μέσα από το ΤΟΡ 10 των ρήσεών του[/B]
Το μόνο πράγμα που μπορεί να με σταματήσει είναι το σύστημα. Ούτε ένας, δύο ή τρεις δεν είναι αρκετοί για να με σταματήσουν, μόνο το σύστημα. Αυτό ευθύνεται που έπεσαν οι αριθμοί μου, όχι η ηλικία.
Αλλά, έκανα τα πάντα σωστά και κέρδισα τη θέση μου στο παιχνίδι, τίποτα δεν μου χαρίστηκε.
Ο Ντέιβιντ Στερν πρέπει να ρωτήσει τις μητέρες του ΝΒΑ και να τις αφήσει να αποφασίσουν για τον κώδικα ενδυμασίας. Ρώτησα τη μητέρα μου αν μπορώ να φορέσω αλυσίδα στο λαιμό και μου είπε ναι. Επομένως, κάνω πράγματα που οι γονείς εγκρίνουν.
Είμαι ο νούμερο 1 Νίντζα και σκότωσα όλους τους Σογκούν που βρέθηκαν μπροστά μου.
Είχα ένα κακό δωδεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια ανέβηκα. Προς εσάς όλους τους μόνους άνδρες, δεν είναι πως ξεκινάς το ραντεβού, είναι πως το τελειώνετε κύριοι. Πολλοί μπορούν να ξεκινήσουν με λουλούδια και γλυκά, αλλά αν δεν τελειώσετε το ραντεβού, καταλαβαίνετε τι εννοώ, έτσι;
Ξεκίνησα σαν παίκτης του αμερικανικού φούτμπολ. Μου αρέσει να προκαλώ αίμα. Στο μπάσκετ ήταν το ίδιο πράγμα.
Κουράστηκα να ακούω για χρήμα, χρήμα, χρήμα, χρήμα. Θέλω απλά να παίζω το παιχνίδι, να πίνω Pepsi και να φορώ Reebok.
Το 40% με το οποίο σουτάρω βολές είναι ο τρόπος που έχει ο Θεός για να πει πως κανείς δεν είναι τέλειος.
Γι’ αυτό έχω πει πως το παιχνίδι μου είναι σαν το Πυθαγόρειο θεώρημα, πολλοί δεν γνωρίζουν την απάντηση σ’ αυτό. Δεν φτιάχνονται άλλοι πλέον σαν εμένα. Δεν θέλουν να φτιάξουν άλλους σαν κι εμένα.
Γιατί δεν φέρνεις εδώ το πρόσωπό σου για να του ρίξω μια μπουνιά; Τότε, μπορείς να μου πεις αν είμαι δυνατότερος από σένα…
Κακοί επιθετικά οι Μαβς, πολλά λάθη και ο Wade απ’ την άλλη κάνει όργια. Σχετικά εύκολα το πήραν (γιατί θα το πάρουν, με +12 και 8 λεπτά έτσι όπως είναι το παιχνίδι, δεν παίζει) αυτό οι Heat
Ναι ρε Ντιρκ, ναι γαμωτο. Ετσι.
Τρελο σερι 22-5 στα τελευταια λεπτα και παμε για τρια ματς στο Νταλας.
Δε θελω να παρει ΠΟΤΕ δαχτυλιδι ο Λεμπρον, να τον δουλευουμε για παντα ρε.
Απο την αλλη, ΑΔΙΚΙΑ στο συμπαν να παρει μονο 1 (αν το παρει) ο τεραστιος Νοβιτσκι και ο τεραστιος Κιντ.