Nba

Βασικά μου έπρηξε τα αρχίδια πέρσι το καλοκαίρι (και όλου του κόσμου επίσης) λες και ήταν ο Michael Jackson ή ο Elvis, για ένα βαβα MVP βραβείο. Ο χαρακτηρισμός “κωλόπαιδο” πάει στο γενικότερο τουπέ που επιδεικνύει απέναντι στα πράγματα ενώ από ουσία τίποτα-τουλάχιστον ακόμα (και αν πραγματικά δεν το πάρει και φέτος, σιγοντάρω φλοϋντάιζντ και κάνουμε Στάντλερ/Γουώλντορφ μέχρι να μας κάνετε ban).

Τώρα οι παίκτες που ανέφερες…ναι, έχεις δίκιο για Carter/Iverson. Όμως. Ο Penny ήταν σε μια ομάδα που θα άξιζε τίτλο αν δεν έπεφτε πάνω στη διαστημική αναβίωση της Phi Slama Jama-θυμίζω, εκτός από Penny/Shaq, Nick Anderson, Horace Grant, Brian Shaw. O Reignman το ίδιο. O Larry Johnson, που βιαστήκατε να τον θυμηθείτε μόνο για τη γιαγιά και τα καρφώματα του NBA Jam, έφτασε στους τελικούς του '99 μαζί με Ewing, Sprewell, Camby και Allan Houston (βέβαια αν είχαν πάρει όλοι αυτοί, τώρα θα λέγαμε τα αντίθετα για David Robinson :p).

να διαβαζεις καλυτερα!! :stuck_out_tongue: δεν ξεχασαμε ρετζι μιλλερ το πιστολερο των 3ποντων!!
παιχταρας ρε φιλε…

παμε να θυμηθουμε λιγο παλιες καλες στιγμες.

καρφωμ KJ πνω στον Ολαζουον

καρφωμα σταρκς στους μπουλς

και τον ρετζι να βαζει 8 πουντους σε 9 δευτερολεπτα…

http://www.men24.gr/html/ent/787/ent.117787.asp

Φλουνταηζντ,δικο σου?

:roll::roll::stuck_out_tongue:

Μα ρε συ ο Floydized μιλησε γενικα για την αγωνιστικη του πορεια.Δεν εχει να κανει με τους τελικους ουτε το σχολιο του ουτε το δικο μου!Βλεπε λιγο την συζητηση.

[B]Η απάντηση του Νοβίτσκι [/B]

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιντ Ουέιντ προσπάθησαν να δικαιολογηθούν για το «αστειάκι» που έκαναν στον Νοβίτσκι, όμως εκείνος μίλησε πρώτα με την απόδοσή του και τώρα τους απαντάει τονίζοντας ότι η συμπεριφορά τους είναι «παιδιάστικη».

«Ήταν λίγο παιδιάστικη, δείχνει λίγη άγνοια. [B]Είμαι στην λίγκα για 13 χρόνια. Δεν έχω υποκριθεί ποτέ κάποιο τραυματισμό ή κάποια ασθένεια[/B]. Αλλά αυτοί έκαναν πλάκα. Δεν έχει σημασία για μένα. Δεν μου προσθέτει κάποιο κίνητρο. Είμαστε στους τελικούς του ΝΒΑ. [B]Αν χρειάζεσαι επιπλέον κίνητρο, έχεις πρόβλημα[/B]» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός άσος των Μαβς.

Ο Ουέιντ δήλωσε σχετικά: «Ήταν αληθινός βήχας. Πραγματικά. Οι κάμερες ήταν εκεί και κάναμε ένα αστείο, γιατί ξέραμε ότι θα το μεγεθύνετε . Δεν αναφέραμε ποτέ το όνομα Ντιρκ. Δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Γη ο οποίος είναι άρρωστος. Απλά? διασκεδάσαμε λίγο».

Ο ΛεΜπρόν σχολίασε από την πλευρά του: «Εσείς (οι δημοσιογράφοι) ασχολείστε συνέχεια με μένα και τον Ουέιντ. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Μας απασχολεί αποκλειστικά η σειρά των τελικών».

παιδική χαρά

Για αυτη και μονο την απαντηση τον παραδεχομαι!Σεβασμος απλα.

εγω πάλι λέω οτι δεν χρειαζόταν να απαντήσει…απλά να πάρει το δαχτυλίδι σήμερα ή την επόμενη…

Μα ουσιαστικα δεν απαντησε.Αυτη ειναι η μαγκια…!

οκ…λάθος λέξη…ασχοληθεί ήθελα να πω…

Η απάντηση του Γουέιντ δικαιολογείται κυριολεκτικά για παιδιά μέχρι 1η-2α γυμνασίου.

Θα έκανα ανάλυση της ηλιθιότητας αυτών που λέει,αλλά αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας.Στην ουσία αυτοαναιρεί τον εαυτό του εις τριπλούν.

να και το βίντεο που μιλάει ο Nowitzki και ο wade όπου λένε τα απο πανω…

σε ενα σημείο στέκεσαι πάντως…

[B][U]Απέχουμε μία νίκη από το όνειρό μου, από αυτό για το οποίο έχω δουλέψει τη μισή ζωή μου[/U][/B] 8)

αυτο διαβαζα και γω μολις τωρα στο

εχει μπει ηδη το ξυπνητηρι για αποψε. δεν δουλευω και αυριο, κουτι εχει κατσει!!

παντως δεν θυμαμαι κανεναν ευρωπαιο πρωτο βιολι στην ομαδα του να πηγαινει για τιτλο πλην παλι του Νοβιτσκι. θυμαται κανεις αλλος?

το αρθρο του σερινταν στο γκαζετα πως σας φαινεται?

Θα δει κανείς τον αγώνα σήμερα?

Εγώ, αλλά δεν έχω πρόβλημα ώρας. :stuck_out_tongue:

Σου έχω πει να το κόψεις αυτό ε!:smiley:
Εγώ δυστυχώς δεν θα το δω,έχω διάβασμα…

Επειδή δεν έχω ούτε εγώ πρόβλημα,μπορεί να σε χρειαστώ για κανά URL με stream :stuck_out_tongue:

Καλό διάβασμα Floydized!

Και καλή τύχη στην ομάδα της καρδιάς σου,με τους ‘σουπερστάρ’ που έχετε μπλέξει.

Go Suns,Go

άσχετο.

Ok εγώ το βλέπω στην τηλεόραση αλλά άμα θες link για stream, γράφ’ το εδώ και θα σου στείλω pm, ξέρω πού να βρω.

btw πού είπαμε ότι μένεις ;

Ααααα είσαι από αυτούς με την Νόβα!Οκ! :stuck_out_tongue:

Θα προσπαθήσω κι εγώ να βρω κανά στρημ,αλλά μπορεί να τα βρω σκούρα

Θεσσαλονίκη μένω.

Εσύ?

Τα σπάει το άβαταρ μπάι δε γουέι #Pesimo_(not)

Θελουμε game 7!