Μα απο τη στιγμη που μιλαμε για “οπαδους” μιας μουσικης ειναι λογικο να υπαρχουν ολα αυτα.Εγω το βλεπω λιγο αναποδα, νομιζω οτι αυτο που λειπει ειναι η πραγματικη κριτικη, ειδικα απο τον τυπο και βλεπω οτι υπαρχει εξιδανικευση πολλων πραγματων.Αν υπαρχουν ατομα που σκεφτονται οπως λες, με κλιμακες και τετοια, τοτε εχουν σοβαρο προβλημα και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα επρεπε να σε απασχολει.
Παίδες, τα έχουν πει σε λίγες λέξεις οι Fates Warning. Point of view λέγεται…
JoeBlack, και εγώ καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Μπορεί να παρασύρθηκα, όπως και εσύ πολλές φορές στο λόγο σου. Βέβαια, η γραφή σε ένα μουσικό forum έχει σαφέστατα πολύ μικρότερη βαρύτητα από τη γραφή ενός κειμένου σε μια στήλη περιοδικού. Τέσπα…
Βαγγέλη, το σκεπτικό σου περί κριτικής το έχουμε καταλάβει νομίζω, από τις διάφορες απαντήσεις σου. Όμως, όσες φορές έχω διαβάσει κάποια άποψή σου είναι μια κριτική και μια απαξίωση και δεν έχω διαβάσει ποτέ μια τεκμηριωμένη θέση σε ένα θέμα ή αυτά που σου αρέσουν. Να κάθομαι να μιλάω που και που για μουσική και αναλώνομαι στο να γκρινιάζω για αυτά που δεν μου αρέσουν ή να έχω πάντα μια κρίση για τα γούστα των άλλων δεν με εκφράζει. Δεν σου βγάζει μια μιζέρια και γκρίνια αυτή όλη η φάση?
Επίσης, Joe Black, αφού θίγεις καταστάσεις στη στήλη σου, σχολίασε την θέση των εταιρειών να μην μπαίνουν δίσκοι μεγάλων συγκροτημάτων στα soundchecks. Σχολίασε και την αναλογία δίσκων του μήνα στα περιοδικά με τις λίστες στο τέλος της χρονιάς. Ή το ότι οι εταιρείες διανομής (στις οποίες κατά καιρούς βρίσκονται πολλοί συντάκτες εντύπων) δεν μοιράζουν το merchandise σε δισκοπωλεία και αρκετά άλλα κακώς κείμενα αυτού του χώρου… Σίγουρα θα ξέρεις περισσότερα πράγματα και πολύ καλύτερα απ’ ότι τα ξέρω εγώ.
Για να είμαστε και λίγο on topic το αφιέρωμα στον Cliff Burton είναι πραγματικά αξιόλογο…
Οταν μιλαμε για θεμα γουστου δεν χρειαζονται τεκμηρια.Δεν μ’αρεσει ενα αλμπουμ γιατι δεν ειναι στα γουστα μου, ή το θεωρω κακο γιατι περιμενω αυτο και αυτο απο τη μουσικη ενω εσυ μπορει να περιμενεις κατι αλλο και γι’αυτο να το θεωρησεις καλο.Δεν υπαρχει σωστη και λαθος αποψη οποτε δεν υπαρχουν και τεκμηρια.Επισης κριτικη και απαξιωση δεν πανε μαζι γιατι το να ασκεις κριτικη σημαινει οτι ενδιαφερεσαι για κατι.Αν δεν μ’αρεσουν εμενα οι maiden δεν θα κατσω να σχολιασω το καινουργιο τους αλμπουμ.Για τα δικα μου γουστα μιλαω παντα και δεν εκανα ποτε κριτικη στα γουστα των αλλων.Μιζερια ειναι να δεχεσαι τα παντα ακριτα και οχι το να “γκρινιζαεις” οταν βλεπεις κατι που δεν σ’αρεσει σε εναν τομεα που σ’ενδιαφερει.
=D> =D> =D>
Σόρρυ που δεν απαντησα πιο συντομα αλλα λόγω μετακομισης δεν μενει χρονος για surf. Κριμα γιατι αν το ειχα δει θα κανονιζαμε να βρεθούμε στους Bonfire (εάν πήγες). Όσο για το κέρασμα, δεκτό, αλλά πίνω μόνο whiskey special οπότε θα στοιχίσει λίγο παραπάνω. Ελπίζω να μην εχεις προβλημα.
On topic: αυξήθηκαν οι κριτικές cd? Μου φαίνεται ότι είναι περισσότερες.
Outshined, sou ta grafw priv.
Oi etaireies dianomhs einai ena terastio kefalaio. Mono auto exw na pw. Osoi dinoun shmasia monaxa sthn diskografikh etaireia kai kseroun tis nuclear blast, century media, frontiers etc kanoun megalo la8os. Sthn dianomh paizetai sxedon olo to paixnidi. Auta.
Blepw to avatar Lukather. Zhta re su apo ton Seirhnakh na balei AR8RO EL GRUPO. Idia omada prepei na eiste. Egw den sumpa8w tous Olumpiakous, lupamai Gennhma 8rema Katw Toumpas eimai, den ginetai kai alliws xaxaxaxa.
Τι να βάλω είπες;;
Ετοιμάζω Athushi Yokozeki!!!
Δεν συμπαθείς τους Ολυμπιακούς;;; Γιατί; Τα καλύτερα παιδιά είμαστε! Ρώτα και τον Τσουκαλά!!
Joe check your pm.
Επίσης, το χοντραίνεις το παιχνίδι. Με λες γαύρο? Σε παρακαλώ, να ανεχτώ όλα τα άλλα… :lol: .
Και το avatar δεν είναι Lukather, αλλά Cornell!!! Και ναι Σειρηνάκη κάνε αφιέρωμα στο περιοδικό στους μέγιστους Soundgarden και γενικότερα στον Cornell που είναι από τις τελευταίες αυθεντικές hard rock φωνές…
Αγοράζω κατά καιρους το rock hard λογω των καλών hard rock group που παρουσιαζει αλλα οχι και Yokozeki…αν κανετε τετοιο αφιερωμα 10 τευχη θα παρω οχι ενα…more than enough :o
Nα πω και την αμαρτια μου θα ηθελα το περιοδικο να βαζει και πιο συχνα cd αφου ως γνησιος Ελληνας ειμαι λατρης του τζαμπα και της dsl records… :roll:
Joe check your pm.
Επίσης, το χοντραίνεις το παιχνίδι. Με λες γαύρο? Σε παρακαλώ, να ανεχτώ όλα τα άλλα… :lol: .
Και το avatar δεν είναι Lukather, αλλά Cornell!!! Και ναι Σειρηνάκη κάνε αφιέρωμα στο περιοδικό στους μέγιστους Soundgarden και γενικότερα στον Cornell που είναι από τις τελευταίες αυθεντικές hard rock φωνές… :P[/quote]
α… με σένα αγόρι μου, δε θα τα πάμε καλά… :lol: :lol: Και για να έχουμε καλό ρώτημα, τι ομάδα είσαι του λόγου σου δηλαδής; :lol:
Δε μου αρέσουν οι SOUNDGARDEN!!! [-X Αν θέλει να γράψει άλλος! :arrow:
Προτιμώ τους AUDIOSALVE!!!
:D/
και να ήτα μόνο αυτό… έχει βγάλει ο άτιμος τόσους δίσκους!!! Στο επόμενο wasted years, έχω ετοιμάσει άρθρο, αλλά τη ψάχνω ακόμα τη δουλειά γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρω στοιχεία για τον άτιμο!!!
Όπως και για τον Θεό της κιθάρας, Tristan Avakian!!! Όποιος γνωρίζει και θέλει, βοηθάει!!!
Ε καλά όταν έλεγα γράψε, εννοούσα μπήξε κάποιον να γράψει…Αυτό δεν κάνουν οι καλοί προϊστάμενοι??? :lol:
Τέσπα, γράψε για τη γυναίκα του Cornell που είναι Ελληνίδα σε οίκο μόδας στο εξωτερικό για στα μοντέλα τις φίλες της. Μάλιστα καταλογίζω στο Rock On ότι ο Chris Cornell ήταν στο πάρτυ του Λάκη Γαβαλα το καλοκαίρι του 2005 στη Μύκονο με τη γυναίκα του και δεν στείλατε ούτε έναν ανταποκριτή - πράκτορα …
Δημήτρη, είμαι με την καλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη!!!
Πανάθα μια ζωή…
Φέτος παραδίδουμε μαθήματα προχωρημένου progressive ποδοσφαίρου…Ούτε εμείς δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζουμε… Πολύ προχώ η φετινή μας ομάδα…
μπα? η περσινή σας δηλαδή καλύτερη ήταν;
όσο για το μπάσκετ, είμαι στη δυσάρεστη θέση να συμφωνήσω μαζί σου… :-#
εκτός από τα παραπάνω είσαι και ειλικρινής… δε ξέρω αν θα έπρεπε να έχει πιο συχνά cd το περιοδικό… Άλλωστε τα cd που βάζουμε στο ROCK HARD δεν είναι τσάμπα έχει επιβάρυνση στη τιμή του τεύχους…
μα κε κάτσο πέρσι προσπαθούσαμε αλλά τα φετινά μεγαλεία δε νομίζω να τα φτάσαμε… Η μπάλα που παίζουμε είναι για λίγους και εκλεκτούς όπως κάτι ακραία συγκροτήματα στο metal που παίζουν πολύ εγκεφαλική μουσική για να την κατανοήσουν όλοι. Όπως και κάποιοι δίσκοι, έτσι και το ποδόσφαιρο που παίζει η Πανάθα θα δικαιωθεί σε μερικά χρόνια.
βάλε κάτι ρε Δημήτρη. Cd, DVD, κανά σκληρό δίσκο με mp3…αρκεί να το βρίσκουμε σε αυτή την έκδοση (χοχοχο τρίπλα επιπέδου Λουκά Βύντρα ήταν αυτή).
Λιγα λογια για τον τεραστιο Λουκα Βυντρα, το παιδι περισυ στο ΟΑΚΑ εσβησε τον Ροναλντινιο!
εκτός από τα παραπάνω είσαι και ειλικρινής… δε ξέρω αν θα έπρεπε να έχει πιο συχνά cd το περιοδικό… Άλλωστε τα cd που βάζουμε στο ROCK HARD δεν είναι τσάμπα έχει επιβάρυνση στη τιμή του τεύχους…[/quote]
Ε εντάξει δεν λέω και τίποτα καινούριο…αφου η ιστορία με τα mp3 κρατάει 8 χρόνια τωρα παγκοσμίως περίπου οι Ελληνες θα μέναμε από έξω?
Οσο για το cd το Leash Law ελάχιστοι το πήρανε χαμπαρι οταν βγηκε ποσο καλός δίσκος ήτανε οπότε ήτανε μία καλή επιλογή και ας είχε το τεύχος μία επιβάρυνση.
το έχει αυτό το προσόν είναι η αλήθεια…Σβήνει τον Ροναλντίνιο και κάνει όλους τους υπόλοιπους να φαίνονται σαν τον Ροναλντίνιο…
Αυτός Αρμένιος πρέπει να είναι… Σίγουρα σε βοήθησα…