Ναι ε;; Για πήγαινε μέχρι το topic GERMANY RULES… να δεις τι έκανα με τις CRUCIFIED BARBARA… αν θες υπάρχουν κ’ ΄άλλες φωτό να σου στείλω… Γενικά τα κορίτσια αυτά είναι παλαβά…
Οι FATES WARNING δε μου αρέσουν και πολύ… είδα τη μισή τους εμφάνιση γιατί είχα κάτι υποχρεώσεις στα …παρασκήνια!!! Χα.χ.α.χ.α.χ.α.χ…χ.α.χ.
Με τους RANDALLICA έχουμε διαρκή συνεργασία όπως γνωρίζεις… Για όσους δε γμωρίζουν μιλάμε για το συγκρότημα που έχουν κάνει ο εκδότης, ο αρχισυντάκτης και οι συντάκτες του ΄Γερμανικού ROCK HARD και έχουν κυκλοφορήσει 2 άλμπουμς μέχρι σήμερα…
Sto sobaro twra … ta DVDs twn Germanwn einai apla 8eika, afou sunduazoun metal me sex kai apisteuto gelio. Etsi opws prepei dhladh. 100% metal.
Eidika to prohgoumeno, otan mpainei o asteios tupos (o Mumbo) mesa se ena “tourkiko guradiko” kai zhtaei KOPSIDIA CANNIBAL CORPSE einai ola ta lefta. Or otan kollaei tis gkomenes sto dromo se style LOUKAS (alla sto metaliko) kai kunhgaei tous pitsirikades pou tou lene oti akoune hip hop. Tromero gelio. Den sou lew akomh ti exei to neo.
Δε σε κατάλαβα βρε μάστορα… γίνε πιο σαφής… να κλείσει το τοπικ του rock hard γαιτί θεωρείς ότι είναι περιοδικάκι και δε χρειάζεται να γράφουμε γι΄αυτό στο forum; με έχεις μπερδέψει…
όσο για το rocking τους βλέπω να κάνουν πίσω για το θέμα του αγώνα μπάσκετ που πρότειναν… ε, παλικάρια, που είστε;[/quote]
Επειδή ήταν αυθόρμητη προσωπική ιδέα, καλύτερα να τα πεις με τον siteάρχη επειδή όντως υπάρχει κάποιος.Για το μπάσκετ τώρα…σας περιμένουμε όποτε θέλετε, όπου θέλετε, με όποια μπάλα θέλετε, χωρίς ημιχρόνια, χωρίς time out με διαγωνισμό καρφωμάτων, και με περιγραφή Σκουντή-Χατζηδημητρίου!
όσο για το rocking τους βλέπω να κάνουν πίσω για το θέμα του αγώνα μπάσκετ που πρότειναν… ε, παλικάρια, που είστε;[/quote]
Επειδή ήταν αυθόρμητη προσωπική ιδέα, καλύτερα να τα πεις με τον siteάρχη επειδή όντως υπάρχει κάποιος.Για το μπάσκετ τώρα…σας περιμένουμε όποτε θέλετε, όπου θέλετε, με όποια μπάλα θέλετε, χωρίς ημιχρόνια, χωρίς time out με διαγωνισμό καρφωμάτων, και με περιγραφή Σκουντή-Χατζηδημητρίου![/quote]
Δε σε κατάλαβα βρε μάστορα… γίνε πιο σαφής… να κλείσει το τοπικ του rock hard γαιτί θεωρείς ότι είναι περιοδικάκι και δε χρειάζεται να γράφουμε γι΄αυτό στο forum; με έχεις μπερδέψει…[/quote]
θέλω να πιστεύω πως κάνει πλάκα.
Επίσης, ως πρωην μπασκετμπολίστας, που διέκοψε πρόωρα λόγω τραυματισμού μπορώ να βοηθήσω ως διαιτητής. :lol:
Πέρα από βλακείες και αστεία το Rock Hard είναι ένα πολύ καλό και ποιοτικό μουσικό περιοδικό από όποια περίπτωση και αν το δει κανείς.
Η άποψή μου είναι πως πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χώρο στις κριτικές. Θα είναι καλό και από άποψη marketing και πρακτικά, ειδικά τα πρώτα album στο soundcheck αλλά και κάποια αξιόλογα εκτός soundcheck. Δίνεται η εντύπωση ότι τα έχετε λίγο στιβαγμένα.
Ακόμα, διαβάζοντας το αγγλικό metal hammer ένα δισέλιδο που ξεχωρίζω πάντα είναι για την παρουσίαση μιας μπάντας με μικρό ιστορικό δισκογραφία, videos, projects, και άτυπη κατάταξη των δίσκων. Είναι πραγματικά πολύ περιεκτικό και θα ήθελα να δω κάτι παρόμοιο στο Rock Hard.
Η νέα στήλη για παρουσίαση νέων συγκροτημάτων ακούγεται πραγματικά ενδιαφέρουσα.
Δε σε κατάλαβα βρε μάστορα… γίνε πιο σαφής… να κλείσει το τοπικ του rock hard γαιτί θεωρείς ότι είναι περιοδικάκι και δε χρειάζεται να γράφουμε γι΄αυτό στο forum; με έχεις μπερδέψει…[/quote]
θέλω να πιστεύω πως κάνει πλάκα.
Επίσης, ως πρωην μπασκετμπολίστας, που διέκοψε πρόωρα λόγω τραυματισμού μπορώ να βοηθήσω ως διαιτητής. :lol:
Πέρα από βλακείες και αστεία το Rock Hard είναι ένα πολύ καλό και ποιοτικό μουσικό περιοδικό από όποια περίπτωση και αν το δει κανείς.
Η άποψή μου είναι πως πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χώρο στις κριτικές. Θα είναι καλό και από άποψη marketing και πρακτικά, ειδικά τα πρώτα album στο soundcheck αλλά και κάποια αξιόλογα εκτός soundcheck. Δίνεται η εντύπωση ότι τα έχετε λίγο στιβαγμένα.
Ακόμα, διαβάζοντας το αγγλικό metal hammer ένα δισέλιδο που ξεχωρίζω πάντα είναι για την παρουσίαση μιας μπάντας με μικρό ιστορικό δισκογραφία, videos, projects, και άτυπη κατάταξη των δίσκων. Είναι πραγματικά πολύ περιεκτικό και θα ήθελα να δω κάτι παρόμοιο στο Rock Hard.
Η νέα στήλη για παρουσίαση νέων συγκροτημάτων ακούγεται πραγματικά ενδιαφέρουσα.[/quote]
Διατιητή Βάζελο;; :lol: :lol:
Ακόμα κ΄έτσι και με +10 να ξεκινήσουν, είμαστε μέσα…
αλλά μέχρι στιγμής και παρά τη πρόταση του Cozy, επισήμως, κάνουν τουμπεκί τα πουλάκια μου…
Η ιδέα είναι όντως καλή για τη μικρή αυτή παρουσίαση… έχω σκεφτεί κ’ εγώ κάτι παρόμοιο Χρήστο, και θα σου τη πω να μου πεις άποψη…
Η ομάδα απλά κρατάει χαμηλό προφίλ κάνοντας προπονήσεις σε καθημερινό επίπεδο. Σε αντίθεση με τους υπερόπτες συντάκτες του Rock Hard και τις τυμπανοκρουσίες τους.
Η ώρα της μεγάλης μάχης δεν είναι μακριά. Τρέμε Δημήτρη. Τρέμε Σάκη.
( :lol: )
χα…χα…χα…χα… προσέξτε μη πάθετε καμιά θλάση από τη πολύ προπόνηση!
Ο Στουραϊτης με ποια ομάδα θα παίξει; Αν θέλετε, πάρτε τον στη δική σας…
:lol: :lol: :lol:
Μην ανησυχείς για σένα… εγώ έχω χάσει το χιούμορ μου, πάει πολύ σερί δουλειά, προπόνηση, τρέξιμο, γράψιμο, σελιδοποίηση, ξενύχτια… κλπ…κλπ… και δε με βλέπω να στέκω για πολύ ακόμα… Ζητώ συγνώμη που σε παρεξήγησα…