Nea ekdosi rockhard

Ααα εχει και μια ακρος ενδιαφερουσα συνεντευξη με τον Trujillo και λεει διαφορα πραγματα για το νεο τους αλμπουμ 8)

ωραίο τευχάκι…
τα είπε όλα ο Klaus για Humanity…:wink:

Τέλεια η αναφορά στα της συμπρωτεύουσας!Γιατί δεν αναφέρεται τίποτα για την απικείμενη κυκλοφορία των BonJovi?Δεν είναι ροκ???#-o

καλημέρα, γιατί απλά δεν έχουμε ακούσει ακόμα το νέο cd τους…

έλα ντε που το ακουσαμε… Καλύτερα να μην ακούγαμε. Από τα χειρότερα, αν οχι το χειροτερο, άλμπουμ.
Ο Sambora για αποτοξίνωση, το άλμπουμ μάπα, βλέπω τον Bon Jovi να τρέχει και να μην φτάνει…
Είμαι περίεργος να δώ πως θα παίξουν στις 24/6 στο Λονδινο στα εγκαίνια του Ο2…

θα παίξουν??οεο…
φήμες λένε ότι ο Richie γράφει κρυφά προσωπικό δίσκο:D :smiley:
βγάλτε κάνα these days ρεεεεεεε κι αφήστε τις σαχλαμάρες

Αν οι BON JOVI είναι ένα από τα 5 πιο αγαπημένα μου σχήματα, το νέο τους άλμπουμ είναι σίγουρο πως είναι ένα από τα 5 πιο κοιμήσικα άλμπουμ όλων των εποχών… :sleep: :sleep:

κρίμα…:?

πηρα προχτες το rock hard. λεπον

ενδιαφερουσα η συνεντευξη μεταλλικα. πολυ ωραια η δομη του αφιερωματος ροκγουειβ σαν ιδεα (με τα γραμματα αλφαβητικα), και ειδικα το αφιερωμα στους μεταλλικα τα σπασε τρελα. ε, ο κωστας ειναι γνωστης ειδικα πανω σε αυτο το θεμα, αρα επομενο ήταν.:slight_smile:

:thumbup:

εντιτ: κριτικές που αφορουν το περιοδικό σας δε τις σχολιάζω ποτε, επειδη και να μη συμφωνω, πανω κατω σαν επιχειρηματολογία με καλυπτουν…σε αντιθεση με (γκουχ, γκουχ) κάποιων αλλων, που ειναι και το μελανο τους σημειο…

πάντα το περιοδικό είναι δεκτικό στην κριτική, απλά όπως έχουμε πει στο παρελθόν να μην είναι εμπαθής και κακοπροαίρετη…

Ρε παιδια ξερετε τι εχει παιχτει με Metal Hammer και Didi?O Χρονοπουλος του hammer στο τευχος Ιουνιου τα εχωνε και καλα στη Didi που εχουν υψηλες τιμες και οι συνθηκες στις συναυλιες που διοργανωνει αυτη ειναι απαραδεκτες ενω παραλληλα το Rock Hard ειχαι αποκλειστικη συνεντευξη με Trujillo και με τον Λωρη της Didi.Μυστηρια πραγματα.Τωρα το hammer ειναι σαν να λεει οτι εμεις δεν ξεπουληθηκαμε για να εχουμε δωρεαν προσβαση στο Rockwave και να μπορουμε να παιρνουμε συνεντευξεις απο τα συγκροτηματα που θα συμμετασχουν.Λιγο ψευτικα μου φαινωνται ολα αυτα…Ξερει κανεις κατι συγκεκριμενο? :-k

παντως το rockhard ειναι μια χαρα περιδικο…δεν το ειχα ξαναπαρει και αγορασα τα δυο τελευταια τευχη που κυκλοφορησαν…:slight_smile:

για το hammer δεν είμαι αρμόδιος να σου απαντήσω…

Για το ROCK HARD, αν διαβάσεις όμως τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν, προς την didi music και συγκεκριμένα προς τον Λώρη, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως στόχευαν κατευθείαν στην ουσία των προβλημάτων που όλοι αντιμετωπίζουν σχετικά με το rockwave και δεν ήταν μια συνέντευξη “άλλα λόγια ν΄αγαπιώμαστε”. Αν οι απαντήσεις είναι ικανοποιητικές, και μετοσιουθούν και σε πράξεις, τότε θα έχει γίνει ένα παραπάνω βήμα προς ώφελος όλων.
Όσο για τη συνέντευξη METALLICA, είναι μια επό τις ελάχιστες που έδωσαν αυτή τη χρονιά, και μάλιστα πολλά metal περιοδικά του εξωτερικού έχουν ενδιαφερθεί να την ανατυπώσουν από το Ελληνικό ROCK HARD. Στα επόμενα τεύχη του περιοδικού θα δεις επίσης αποκλειστικά θέματα τα οποία δεν έχουν σχέση με συναυλίες που γίνονται στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια όταν έχεις την διάθεση και την όρεξη να προσφέρεις το καλύτερο δυαντόν προς τους αναγνώστες σου και θές να βελτιώνεις το έντυπο σου, έχοντας στόχους, βάζεις το κεφάλι κάτω και τρέχεις …και όταν τρέχεις προς την σωστή κατεύθυνση τότε είναι σίγουρο πως κάτι καλό θα συμβεί…
Από την άλλη όμως, το ROCK HARD έχει ακομα πολύ δρόμο μπροστά του και πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατι ατέλειες υπάρχουν…

Kala ekanan k tus ta exwsan giati fetos i DiDi to 3eftilise…

Οντως το ξεφτυλισαν!

ΣΤην τιμη του εισητηριου επρεπε να συμπεριλαμβανεται κι το πουλμαν η κατι!γτ οποιος παει και τις 3 μερεσ δινει 30Ε για πουλμαν!ελεος!

E τοτε μεχρι να τελειοποιηθει θα παιρνουμε Metal Hammer… :stuck_out_tongue: #-o :lol:

εγω πιστευω οτι υπαρχει μεγαλη αναντιστοιχια μεταξυ τιμης και προσφερομενου προιοντος.
Ειναι αδιανοητο να κυκλοφορει ενα περιοδικο 100 σελιδων με 4.50 ευρω και απο αυτες οι 35 να ειναι καθαρα
διαφημισεις και αρκετες αλλες να εχουν διαφημισεις που καλυπτουν αρκετα μεγαλη εκταση της σελιδας.

Επισης,μας πρηζετε και αρκετα τα φρυδια με το cd με τις νεες κυκλοφοριες το οποιο κοστιζει επιπλεον
1.5 ευρω,οταν μεσω του διαδικτυου μπορεις ευκολα και νομιμα να προμηθευτεις απο τα sites των εταιρειων
ενα τουλαχιστον τραγουδι απο το καθε cd

Επιπλεον,φορτωνετε υπερβολικα καθε τευχος με συνεντευξεις.συνεντευξεις,συνεντευξεις,συνεντευξεις,…
Δε θα ηταν πιο ωφελιμα τα αφιερωματα και η καθιερωση περισσοτερων μονιμων στηλων σαν του Λυμπιτσουνη,τα οποια δινουν και επιπροσθετα κινητρα για αγορα?

Ακομα,δε θα εβλαπτε να μεγαλωσει λιγο και η εκταση της στηλης soundcheck

Στον Ε.Σ. (το χαβά μου εγώ) έχουν απαντήσεις για όλα.
ΑΛΗΘΕΙΑ

Πρέπει απλά να συντονιστείτε στον κατάλληλο σταθμό.

[SIZE=“7”]RADIO[/SIZE]

Μυστικές συναντήσεις, πλεκτάνες, τι έταξαν στον Trujillo για τη συνέντευξη και άλλα πολλά.

Φήμες λένε πως έταξαν στον Trujillo να τον πάνε για surfing και ετοιμάζονται να τον εξαπατήσουν πηγαίνοντάς τον σε internet cafe!!! Αλλά αυτό να μείνει μεταξ’ύ μας…

Χρήστουοοοοοοοοοο:!:

Σαφώς όταν υπάρχει δυνατότητα για περίσότερες σελίδες, έχουν προστεθεί… είναι αρκετά τα τεύχη που είχαν περισότερες απο 100 σελίδες.
Το cd, υπάρχει σε ορισμένο αριθμό τευχών και όχι σε όλο το τιράζ του περιοδικού, όποιος δεν θέλει να δώσει 6ευρώ, μπορεί να το πάρει με 4,5 χωρίς το cd. Επίσης, με 1,5ε δεν κατεβάζεις 15-18 τραγούδια.

Μόνιμες στήλες υπάρχουν πολλές, έχουν ήδη προσθεθεί ακόμα δυο και βλέπουμε…

Το soundcheck, δεν μπορεί να υπερβεί τα 20-25 cd γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα απο κανέναν ν’ ακούσει περισότερα cd μέσα σ’ ένα μήνα έτσι ώστε να μπορεί να τα αξιολογήσει σωστά…

παντως θεωρω τις νεες στηλές να εχουν πολυ καλυτερες προοπτικες απο μια που ειχατε που συγκρινατε δυο καλλιτεχνες ή μουσικές σκηνες και εμπαινε βαθμολογια. δε ξερω, μου ηταν ψιλοαδιαφορη.