απο το πανω διαζωμα μια χαρα ακουγοταν…
για πρωτη φορα που τους ειδα…βγηκα με χαμογελο και αισθηση ικανοποιησης…καποια κομματια ειναι απλα…δυναμιτες!..ΤΝΤ…
τα αλλα απο αυριο…
απο το πανω διαζωμα μια χαρα ακουγοταν…
για πρωτη φορα που τους ειδα…βγηκα με χαμογελο και αισθηση ικανοποιησης…καποια κομματια ειναι απλα…δυναμιτες!..ΤΝΤ…
τα αλλα απο αυριο…
βρε μαλακα Warrel
αφου το ξερουμε οτι καραφλιαζεις.
δειξε μας την καραφλα ή φορα κανενα καπελο της προκοπης!
λες και παει για σαφαρι…
τα αλλα αυριο…
καλα αυτο το δερματινο(αν εβλεπα καλα απο κει πανω)…δεν το βγαλε λεπτο?
εμεις βελαξαμε με τον κοντομανικο ακομα και στην αρχη με το που μπηκαμε μεσα…
Ρε παιδια, αυτα εχετε μονο να πειτε για την συναυλια? Για το πιπινι τον Αττιλα? Τους Nevermore τους αγαπω, αλλα οταν συγκρινω το συναισθημα που μου αφησε αυτη η συναυλια με αλλες, νιωθω μαλλον απογοητευμενη :-k
Απορω, ολοι αυτοι οι μπαχαλοι που ηρθαν και κανανε τον χαμο, ευχαριστηθηκαν συναυλια? Ημουν μπροστα, 3 σειρα απο την σκηνη. Τα πρωτα δυο τραγουδια δεν μπορουσα να ανασανω, απο την πιεση που δεχομουν απο παντου, και κλασσικα απο την τσιγαριλα και την μποχα που αναδυεται λογω ζεστης και heavy απλυσιας. Ημουν τοσο συγκεντρωμενη στο να μην πεσω και ποδοπατηθω, που δεν ακουσα καθολου τα τραγουδια. Και οσο το σκεφτομαι, ηταν τοση η φασαρια μπροστα, ισως ειναι και η κατασκευη του χωρου τετοια, ο ηχος ηταν πολυ distorted εκει μπροστα.
Αυτα τα ζωα που ηρθανε οχι για να ακουσουνε, αλλα για να κανουν χαμο, χαλανε εντελως την πιατσα, και κριμα, πραγματικα. Καποτε στις συναυλιες (και σε πιο hardcore μπαντες απο τους Nevermore) γινοτανε κυκλος το πιτ, και τις κοπελες τις βγαζανε εξω, καποιοι εμεναν στον ring και φροντιζανε να μην πεταχτει κανεις απο αυτους που χτυπιοντουσαν εξω και βαρεσει καποιον που δεν θελει να μπει σε αυτη τη διαδικασια. Σημερα εφαγα το ξυλο της ζωης μου, με ξεμαλλιασανε, μου σκισανε την τσαντα, μονο που δεν με βιασανε δηλαδη.
Να μην πω για καθε εξυπνο που πεταγοτανε απο την σκηνη και επεφτε πανω μας. Πρεπει δηλαδη να σπασει κανας λαιμος για να βαλουνε μυαλο? Κριμα. Μετα που πηγα πισω ακουγα καλυτερα, εβλεπα καλυτερα, και ευχαριστηθηκα καπως την συναυλια. Ο ηχος στους Rex Mundi τραγικος, το σετλιστ οχι το καλυτερο δυνατο, o Dane πολυ καλος, o Loomis θεος, o Attilas πιπινι Κριμα ομως, περιμενα τοσα πολλα αυτη τη συναυλια.
Ενα καλο λαιβ και μεχρι εκει.
Ηχος καλος εκει που ημουν εγω(σχετικα μπροστα και κεντρο),ειδικα του Λουμιδη ηταν Swarofski.Γενικα οπως τον ξερουμε,λαθος ουτε γι’αστειο και στον κοσμο του.Και ο Aτιλας ωραιο τυπακι,συμπαθητικος και για το τοσο λιγο που ειναι στη μπαντα,δε δειχνει καθολου ξεμπαρκο στοιχειο.Και στο παιξιμο ωραιος,η κιθαρα του λιγο πιο χαμηλα απ του Λουμιδη,you could tell στα σολα(sic).
Dane.Χα,παρτε τα Σαλονικοι,εμεις τσιμπησαμε και instrumental version του Emptiness Unobstracted!#-o Μιλαμε για μονιμο μπλακαουτ,ο αλλος διπλα ειχε λιωσει με τις γκαφες του…Γενικα,πολυ μπουρδοκλωμα,που στην 342η φορα δεν ειναι και τοσο χαριτωμενο.Βεβαια γενικα το attitude μου εβγαζε κατι πολυ θετικο και καπου μετριαστηκε αυτο.Τωρα φωνητικα,οπως τον περιμενα πανω κατω.Απ’ολα ειχε ο μπαξες βασικα,απο νοτες που δε βγαιναν καν οσο κι αν σχεδον εκλανε απ το ζορισμα μεχρι και σακσεσφουλ ψηλες(καλα μη φανταστειτε,μια δυο:του Ριβερ Ντραγκον νομιζω και καπου αλλου:-s).Βεβαια ειχε καποια κομματια στα οποια ξεχωρισε σε σχεση με την υπολοιπη εμφανιση του(πχ Tomorrow Turned into Yesterday,Τhe Heart Collector,γενικα του Dead και του Enemies τα πε καλυτερα συγκριτικα).
Κοσμος μια χαρα συμμετοχη,αρκετος παλμος,καθε λεπτο και stagedive κτλπ.Βεβαια ψοφος στη κλασσικη διαχρονικη κοπελιτσα που του πιασε κουβεντα.Επρεπε να παρει το καπελο που τον επρηξε και να της το βαλει στο κωλο.Προσωπικα highlights κλεισιμο με Enemies(α μωρη ρεφρεναρα,ανατριχιλες),Seven Tongues και Heart Collector.Eννοειται οτι καβλωσαμε και στα υπολοιπα εκτος απο τα υπερβαρετα Poison Throne(rice rice:lol::p) και Termination Proclamation.
ps:ενα googling ειναι ρε τεχνικε το εξωφυλο του Enemies,μη βαριεσαι τοσο.
Αυτή τη στιγμή πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Το κατατάσσω στο καλύτερο live που έχω παρευρεθεί εύκολα, λόγω του κλίματος, παρόλο που είχε και κάποια μελανά σημεία.
Αρχικά το κλίμα απέξω, πριν μπούμε φοβερό. Να καθόμαστε έξω από την πόρτα του φαζ και ξαφνικά να ανοίγει η πόρτα και να βλέπουμε τον Warrel να μας κάνει “AAAAA” φωνάζοντας και μετά να κλείνει ξανά:lol: Αυτό συνεχίστηκε αρκετές φορές και να βλέπουμε αρκετά καμμένα παιδιά έξω από την πόρτα να επικοινωνούν με τον Warrel με συνθηματικά χτυπήματα στη πόρτα και χαρτάκια που μπαινόβγαιναν από κάτω Να σημειώσω εδώ ότι καταφέραμε να διαλύσουμε την πόρτα (έφυγε η βίδα από τον πάνω μεντεσε) :lol: Βγήκε κιόλας να μας βγάλει φωτογραφία από το μπαλκονάκι που έχει το φαζ πάνω από την πόρτα!
Mέσα στη συναυλία απλά αποθέωση. Είχαμε φάει το στρίμωγμα της ζωής μας στο κάγκελο αλλά οκ To setlist ίδιο με της Θεσσαλονίκης, αγαπημένες εκτελέσεις τα beyond within, inside 4 walls, the heart collector, this godless endeavor. Στα 3 τελευταία είχα τη χαρά να κρατάω το χέρι του Warrel και να τραγουδάμε μαζί! Ξύλο από πίσω ασταμάτητα, crowdsurf όλη την ώρα, και ο καταπληκτικός dane τους ανέβαζε όλους στη σκηνή και τους αγκάλιαζε αντί να τους απομακρύνει! Στο enemies of reality ανέβηκα κι εγώ και τον έσφιξα στην αγγαλιά μου (ναι, εγώ ήμουν εκείνο το ξεμαλλιασμένο) Όλη η υπόλοιπη μπάντα να δίνει ρέστα, ο Λούμις να ξεχεριάζεται, ο Atlia… αχ αυτό το παιδί!! Επίσης ο ήχος ήταν ΠΟΛΥ καλύτερος πίσω σε σχέση με το κάγκελο.
Για το σαπορτ να πω ότι ήταν αρκετά μέτριο για μένα αλλά ντάξει, πέρασε η ώρα!
Η φωνή του Dane σίγουρα δεν φτάνει τα παλιά επίπεδα αλλά εμένα με χάλασε περισσότερο που την έκαναν όταν ήρθε η στιγμή για υπογραφές… Τέλοσπάντων εγώ πέρασα καταπληκτικά, ελπίζω και όποιος άλλος πήγε
Χωρίς να ήταν άσχημοι σίγουρα δεν ήταν μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις τους… Πολύ φτωχό σετλιστ(παλιά παίζαν στον νερό σχεδόν 2 ώρες με 17-19 τραγούδια). Dane στην κοσμάρα του. Πάνω απο όλα απαράδεκτος χώρος. Κακή οπτική επαφή, χάλια αποπνυκτική ατμόσφαιρα. Δεν πιστεύω οτι αξίζει να πληρώνει κανεις τίκετ! Τραγική κατάσταση!! Σεβαστείτε λίγο την πελατεία σας γαμώ την κωλοχώρα εδώ πέρα!
Μπορεί να ακουστώ γραφικός αλλα συγκρινόμενη αυτή η συναυλία με του 1999 μετά το Dreaming Neon Black πχ δεν πιάνει όχι μία αλλά δεν ξέρω και εγώ πόσες… Μόνο τα σετλιστ να αντιπαραθέσεις αρκεί! Απορώ πάντως με την απαξίωση του πρώτου τους άλμπουμ που είχε κορυφαία κομμάτια…βλ…The sanity assasin( το αγαπημένο μου Nevermore τραγούδι), CBF, What tomorrow Knows, Garden of grey!!! Τέσπα προφανώς δεν είναι και στην ακμή τους οπότε it was ok!!
Άσχετο αλλά ρε Καφροδίτη…με τέτοιο όνομα να κάνεις τέτοιο post??..ήμαρτον:P…Ευτυχώς που πάει ακόμα κόσμος για να γίνεται λίγος χαμός και όχι σε φάση Pavaroti γιατί παρά έχουν ξενερώσει τα πράγματα εδώ πέρα σχετικά με τις αντιδράσεις του συναυλιακού κοινού!!
To Kαφροδιτη ειναι παρατσουκλι που μου κολλησανε στο λυκειο Αν σου πω οτι τωρα με φωναζουνε Φρουφρουκι, θα αναθεωρησεις? :lol: Κοιτα, εχω παει σε πανω απο 20 συναυλιες. Εχω δωσει ξυλο, και εχω φαει ξυλο. Δεν λεω να ειμαστε Παβαροτι φαση, αλλα παλια υπηρχε ενας σεβασμος, μια προσοχη. Αυτο που μετρουσε ηταν να απολαυσεις την μουσικη, οχι να ανοιξεις μυτες. Αυτο ενιωσα αποψε. Για μια κοπελιτσα 1.50 σαν και του λογου μου, το οτι εφαγα τοσο ξυλο ειναι κατι που δειχνει ασχημα για καθε αντρα που ηταν γυρω μου. Και μη μου πεις οτι αμα ειμαι τοσο ευαισθητη να μην ξαναπαω. Οποιος ηταν μπροστα ξερει τι σπρωξιδι ριξαν οι αποπισω. Ακομα και ο καφρος διπλα μου, που ελεγε πριν τη συναυλια συνεχεια για το ποσο θελει να χτυπηθει, ουρλιαζε χριστοπαναγιες για το σπρωξιδι. Εγω τι να κλασω το ερμο
Απλά και χωρίς πολλά πολλά το live ήταν φοβερό, ο κόσμος τέλειος και περάσαμε όλοι καλά! Αυτό έχει σημασία.
Ορίστε και ένα δείγμα για του λόγου το αληθές.
Άντε γιατι πολύ ιδιότροποι έχουμε γίνει μου φαίνεται
ok, με πιασες. το νόημα του ποστ δεν έπιασες.
Χαχαχαχαχα κοροϊδία! Ένα τραγούδι από το Πόλιτικς κι ένα από το Νίον. (καλά για το κανένα από το ομώνυμο δεν έχεις και πολλά να πεις)
Έλα αγόρι μου βγάλε το Σάντσκτιουαρυ, μάλλον η κρίση χτύπησε και το εστιατόριο. Να μην ξεχάσεις και να ξαναπεράσεις από την ελλάδα, εδώ έχεις και ραβασάκια κάτω από την πόρτα.
Εντωμεταξύ τα θέλει κι ο πισινός σας, βγάλατε μάπα τον καλύτερο συναυλιακό χώρο στην Αθήνα για ροκ-μεταλ. Έρε ξύλο που θέλετε, αλλά τι να γίνει έτσι είναι όταν τα βρίσκεις έτοιμα.
Αnd the passenger pauses to see his mistakes, for with nothing to follow he’d lived all his life in vain. But then, the lesson unlearned he will begin again…
Kαληνύχτα κυρ Dane. Kαι καλή τύχη στους υπόλοιπους.
σημερα περασα πολυ καλα - και να πω την αληθεια δεν το περιμενα…
οπως επισης περιμενα οτι ο dane θα ηταν χειροτερος…
τα καινουρια songs live μαρεσαν…
πιστευω οτι θα μπορουσαν να παιξουν περισσοτερο-αντε την επομενη φορα - που δεν πιστευω οτι θα αργησει…
ο κοσμος ειχε πολυ ενεργεια…
ακομα δεν μπορω να αποφασισω ποτε μαρεσαν περισσοτερο- τωρα ή στο mmd…:-k
o συγκεκριμενος χωρος για live τα σπαει…
πολυ καλος ηχος προς τα πισω και πολυ ενταση…
τα μειωνεκτιματα ειναι ο εξαερισμος - σκασαμε!!! (και τι εχει να γινει lamb of god που ειναι και sold out)
και το γαμημενο πλακακι που σε συνδυασμο με τα νερα ειναι οτι πρεπει για πατιναζ σπαγκατο κλπ…
οι nevermore ηταν απλα το ζεσταμα για BOLT THROWER και LAMB OF GOD…
ελπιζω και οι 2 μπαντες να εχουν κεφια…(γιατι απο ηχο και αποδοση στα live εννοειται οτι σκοτωνουν)
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ…8)
αααα και μεγαλη ξενερα που δεν εκατσαν για καμια τζιφρα…
βεβαια και τοσοι που ημασταν…πφφ…
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Κατά τα άλλα καλά ήταν. Έχω αρχίσει να γερνάω και γίνομαι γκρινιάρης.
Εγώ πάντως την ευχαριστήθηκα την συναυλία, άραξα και στο μπαρ σαν σωστό πουρό και είχα και τέλεια οπτική. Ο χώρος μια χαρά είναι ρε παιδιά απλά το σοβαρό ζήτημα είναι ο εξαερισμός. Καλά ο Dane γιατί δεν το έβγαλε το δερμάτινο??
Έλα ντε. Εγώ και μόνο που τον έβλεπα ζεσταινόμουν.
Καλά και για το καπέλο τι να πείς? Πολλά τα κόμπλεξ γαμώτο…
Για τους Rex Mundi δεν έχω να πω και πολλά, ο ήχος ήταν κακός και ενώ σίγουρα είχαν κάποιες καλές ιδέες ήταν όλες θαμένες κάτω από αυτήν την φασαρία.
loipon…apo tin arxi…
prin kala mpoume mesa itan upertata…
o dane eixe anoiksei tin porta xwris na ton paroume xampari kai molis ena paidi ton pire evale mia fwni kai ekleise tin porta…ti kafros
epeita afou kai kala “iremousame” to ksanakane…e tin triti i tin tetarti fora kratisame antistasi stin porta…egw de eixa valei to podi kai den ekleine me tpt kai voutiksa kuriolektika to xeri tou dane min afinotas pollous na to akoumpisoun…auto kratise kana lepto peripou…epistateutike kai o van gia na kleisei i porta xwris idiaiteri petuxesia…:lol:
e otan mou kane neuma o warrel eipa na to stamatisoume,alla xalase o menteses i opws skata legete ki i porta den ekleine…:lol: meta tin anoikse mia kopela ekei tou magaziou kai eidame ton terastio na mas travaei olous video…aporw ti tha to kanei…
meta vgike sto mpalkoni tou fuzz kai to ksanakane… EPOS!!!
twra oso anafora to live…rex mundi…oxi tpt idiaitero kata tin gnwmi alla ntaxei…euxarista perase i wra…an den itan kai toso skata o ixos tous pisteuw pws tha itan polu kaluteroi…tous xantakwse dustuxws…o tragoudistis isa pou akougotan…mono otan tsirize
otan efugan loipon perimena oti tha kaname kana 20 lepto sto perimene gia tous nevermore…vgika omws lathos…sxetika grigora vgikan…:roll:
o ixos den itan idiaitera kalos gia mas pou mastan kagkelo mallon…vouize…apisteuto sprwksidi (autin tin stigmi ponaw pantou :p)
to set dustuxws itan polu mikro…xwrousan aneta pisteuw 4-5 kommatia akoma na gemisei to 2wro…i skiniki parousia itan apsogi pantws…pragmatika xtes pisteuw o warrel eklepse tin parastasi…aporw me ton dermatino pws den eskage re gmt??o eksaerismos itan toso athlios pou eixame pnigei…
tespa…pliris apousia tou nevermore san album…1 apo politics??? :/gt???
1 apo dnb?? gt???
2 apo TGE??gt??
entaksei eipan arketa apo to kainourio (ta opoia live lene tlk) kai apo dead heart…
ouf…kai panw pou elega na anevw ki egw stin skini kai kratiomoun ki apo kagkelo kai apo tin skini me travagane katw oi malakes oi sekiouritades -.- (gamw)
alla entaksei itan ena katapliktiko live me apsogous opws panta allwste tous nevermore ki elpizoume se megalutero set me perissotera kommatia apo ta dnb kai tge kai nevermore tin epomeni fora…
oipon…apo tin arxi…
prin kala mpoume mesa itan upertata…
o dane eixe anoiksei tin porta xwris na ton paroume xampari kai molis ena paidi ton pire evale mia fwni kai ekleise tin porta…ti kafros
epeita afou kai kala “iremousame” to ksanakane…e tin triti i tin tetarti fora kratisame antistasi stin porta…egw de eixa valei to podi kai den ekleine me tpt kai voutiksa kuriolektika to xeri tou dane min afinotas pollous na to akoumpisoun…auto kratise kana lepto peripou…epistateutike kai o van gia na kleisei i porta xwris idiaiteri petuxesia…:lol:
e otan mou kane neuma o warrel eipa na to stamatisoume,alla xalase o menteses i opws skata legete ki i porta den ekleine…:lol: meta tin anoikse mia kopela ekei tou magaziou kai eidame ton terastio na mas travaei olous video…aporw ti tha to kanei…
meta vgike sto mpalkoni tou fuzz kai to ksanakane… EPOS!!!
twra oso anafora to live…rex mundi…oxi tpt idiaitero kata tin gnwmi alla ntaxei…euxarista perase i wra…an den itan kai toso skata o ixos tous pisteuw pws tha itan polu kaluteroi…tous xantakwse dustuxws…o tragoudistis isa pou akougotan…mono otan tsirize
otan efugan loipon perimena oti tha kaname kana 20 lepto sto perimene gia tous nevermore…vgika omws lathos…sxetika grigora vgikan…:roll:
o ixos den itan idiaitera kalos gia mas pou mastan kagkelo mallon…vouize…apisteuto sprwksidi (autin tin stigmi ponaw pantou :p)
to set dustuxws itan polu mikro…xwrousan aneta pisteuw 4-5 kommatia akoma na gemisei to 2wro…i skiniki parousia itan apsogi pantws…pragmatika xtes pisteuw o warrel eklepse tin parastasi…aporw me ton dermatino pws den eskage re gmt??o eksaerismos itan toso athlios pou eixame pnigei…
tespa…pliris apousia tou nevermore san album…1 apo politics??? :/gt???
1 apo dnb?? gt???
2 apo TGE??gt??
entaksei eipan arketa apo to kainourio (ta opoia live lene tlk) kai apo dead heart…
ouf…kai panw pou elega na anevw ki egw stin skini kai kratiomoun ki apo kagkelo kai apo tin skini me travagane katw oi malakes oi sekiouritades -.- (gamw)
alla entaksei itan ena katapliktiko live me apsogous opws panta allwste tous nevermore ki elpizoume se megalutero set me perissotera kommatia apo ta dnb kai tge kai nevermore tin epomeni fora…
ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΔΛΔ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?
nnnnnnnnnnnnot!
:lol:
This thread is going Über-Kvlt.