NEVERMORE lIVE?!

An eksepmbe stin Athina pisteuw tha itan idi gnwsto,mou exoun pei orismenoi kapoia pragmata alla den evgala kapoio siberasma,alloi mou eipan pws einai mousiki ekpompi genika,alloi mou eipan pws pezei mono Metal,to kalitero pantws pou akousa itan oti einai xioumoristiki giati vazei sinexeia kati perierga gadgetakia,as mas pei kapoios apo Thessaloniki pou tin parakoulouthei pws einai akrivws,logika omws otan anevoume panw tha ton gnwrisoume ton en logo kurio gia na mas valei backstage!!! :stuck_out_tongue:

Aaaaaa!pezoun kai tetoia pragmata?!
Thelw ki egw backstage me ton Warrel!
De to riskarw,tha anevw apo Paraskeui mipws tous petixw se kanena clubaki!
Re pedia den einai oute kan se periodeia,bika sto site tis C.M. gia na dw an ontws alitheuei to live ki oti de pezoun Athina kai pezoun telika mono thessaloniki,afou den einai se periodeia giati de katevenoun ki Athina na akousei ki o Athinaikos laos ta nea kommatakia prin tin wra tous?nomizw pws to aksizoume!!
Pros Niko Lwri:Fertous katw kai sou iposxomai pws emeis mono tha sou feroume 50 eisitiria!Mi traviomaste mexri epanw… :cry:

Egw idi exw gnwrisei ena filo tou diorganwti pou mporei na me valei sta kamarinia :lol:
Na fanw omws gi akomi mia fora kourastiki?
TICKETS POTE VGAINOUNE?!!!

Apo vdomada ta eisitiria,pantws oso kai na parakaloume ton opoiodipote diorganwti distixws Athina fetos de tous vlepoume!
Kirile mwre, 3meraki Salonica na iremisoume kai ligo…Tha einai kai Biomechanical,Super sou lew Super,pantws Alexia i protasi gia ti metafora isxuei,einai akoma enas filos mou pou tha anevei me amaksi kai mporei na metaferei alles 3 mazi tou,tsekare ligo ta pm sou!

Ti theiko poster einai auto re koritsia?
Vasika den einai auto pou deixnei to site alla ena allo me anafores polles stous theous Sanctuary!!!Giati den einai auto sto site?Oxi oti auto pou exete den einai kalo apla sto kanoniko o Warrel einai apla THEOS!!!

Nai re gamwto,pire mia fili mou apo Kavala xthes ena kata tixi pou epine kafe sti Saloniki apo ena paidi pou ta moiraze o opoios tis eipe pws exoun vgei kai 6 diaforetika flyers,as mas parei kapoios orismena kai tou ta plirwnoume otan erthoume epanw,an einai opws to poster toso kala tote ta thelw ola!!!Please an kapoios apo Salonika mporei as kratisei 9 posters ki apo 9 flyer tou kathe design kai tha sas ta plirwsoume,
pleaaaaaaaaaaaaaase??? :oops:

Tse gw selwwwwwwwwwww!!!
An kapoios mporei na vrei ena mono poster as mou kratisei ki emena,flyerakia koutsa strava tha vrw tipota stin Ydrogeio,mia afisa mono!

Exo parei arketa flyers … opios thelei tou dino saloniki an den vrei…pou mallon tha vreite,exoune vgei polla.

Poster mporeis na vreis?Einai alithia pws exoun vgalei 6 diaforetika flyers?

Poster mporeis na vreis?Einai alithia pws exoun vgalei 6 diaforetika flyers?[/quote]

Nai!!!Einai alithia,kai gw ta exw kai ta 6!!!

Poster mporeis na vreis?Einai alithia pws exoun vgalei 6 diaforetika flyers?[/quote]

Nai!!!Einai alithia,kai gw ta exw kai ta 6!!![/quote]

Krata gia mena kanena re,edw de mas exoun ferei katholou!!!
Klaps!!!

26th of March 2005, Ydrogeios venue, Thessaloniki, Greece
Evolution TV show presenting Nevermore 1st gig before the new album release! str8 from Uk for one night show only!
Nevermore
Biomechanical
Violet Vortex
starting at 20:30

Auta einai!!!

Άντε κανείς άλλος δε θα ρωτήσει εάν έχουν βγει 6 posters ή για ποιο λόγο η συναυλία γίνεται μόνο Θεσσαλονίκη;

Nomizw pws olla ta alla APLA periteuoun!!!

An i bixti einai gia mena…rwtisa gia ta flyer oxi gia ta poster kai stin teliki esi ti trwgesai?
Exw mourla re file gia ti sigekrimeni banda kai thelw na silegw ta pada ap"o,ti ekdidetai,mou fanike poli parakseno pou ektipwsan 6 diaforetika flyers,de rwtisan kamia dekaria gia ta flyers ap"oti koitaksa kai sta proigoumena posts,pantws poli spanio na vgazoun 6 diaforetika flyers gia ena live…

Egw pantws apo osa live exw paei ki exw dei,den exei ksanaginei kati tetoio,profanws tha einai kai polieksodo kati tetoio,bravo tou pantws tou diorganwti prepei na to xei spoudasei to promotion!!!Logika tha einai kai fan twn Nevermore gia na kanei kati tetoio…kali fasi pantws!!!

Milas xwris na ta exeis dei kan!!!Skepsou kai na ta piaseis kiolas,apsoga kai ta 6!!!
Kanane poli kali douleia!!!To ena einai vevea einai to poster me mia mikri paralagi sto logo twn Nevermore,to allo einai auto pou vlepeis na pernaei stin othoni tou Rocking,ta ipoloipa tha ta deis molis sinadithoume!!!Checkare ta pm sou!!!

Milas xwris na ta exeis dei kan!!!Skepsou kai na ta piaseis kiolas,apsoga kai ta 6!!!
Kanane poli kali douleia!!!To ena einai vevea einai to poster me mia mikri paralagi sto logo twn Nevermore,to allo einai auto pou vlepeis na pernaei stin othoni tou Rocking,ta ipoloipa tha ta deis molis sinadithoume!!!Checkare ta pm sou!!![/quote]

Kapoios apo Thessaloniki na mou kratisei kanena flyer,thanx!!!

Exw vrei akri,tha sou kratisw egw apo ena,gia tis ipoloipes files sou omws den eggiwmai tipota,ante filakia,paw na dw sta metropolis mipws ferane kana eisitirio,
Ciao!!!

Vrikes telika?
Emena mou pire i ksaderfi mou apo Thessaloniki simera!!!
Exoun kikloforisei pantws,de kserw an exoun erthei Athina… :cry: