Nevermore - The Year Of The Voyager DVD

Στην Θεσσ απο τα κλασικα μαγαζακια λενε για Πεμπτη…

Τα σπάνε και τα δύο dvd. Live ατμόσφαιρα, Nevermore ατμόσφαιρα.
Φοβερή η φάση στο Βάκεν.
Καλή και η συνέντευξη-μονόλογος του Dane
Αξίζει τα λευτά του και με το παραπάνω:D:!:

Έπος. Δείχνει ότι οι Nevermore είναι κορυφαία μπάντα:).

Ποσο???

Τιμή ; Πόσο ;

17e Metal Era

Θα πρεπει να λες για την εκδοση με τα DVD μονο ετσι???

Γιατί υπάρχει κ άλλη ; (Προφανως ναι αλλα δεν ξερω, Inform me :stuck_out_tongue: :p)

Λεπον, 2DVD, 2CD, 2DVD+CD

Πόσο κοστίζει αυτή η έκδοση?

Με όλα τα…λιπαρά…30e Metal Era

To dvd σκιζει πραγματικα.στο alone kanei 20 κ τα αξιζει με το παραπανω.Ο jeff παιζει εξωπραγματικα μη χανοντας ουτε νοτα στα απιστευτα σολο που παιζει κ οι nevermore σπερνουν.

παιδια ξερετε αν εχουν συμπεριλαβει και τα πλανα απο την εμφανιση τους στο club 22 προπερσυ?

Αυτό + η θαυμάσια εκτέλεση αυτού http://www.youtube.com/watch?v=Gu6LMH6pCw4&feature=channel

ίσως με κάνουν να το πάρω ,για να αναθερμάνουμε λίγο τις σχέσεις μας με την μπάντα.:slight_smile:

• κάτι ακόμα…εδώ οι Nevermore είναι 5άδα. Αυτό λειτουργεί πολύ θετικά στον ήχο, στην απόδοση,στην διάθεση, και γενικότερα στο αποτέλεσμα.

Οπως το περιμενα.Χορταστικο,πολυ καλος ηχος,αψογες εκτελεσεις,θεατρικοτητα και ομορφο σετλιστ.

Αντε να τους δουμε ξανα και απο κοντα.

Παιδια το dvd ειναι τελειο…απο τις καλυτερες εκτελεσεις που εχω δει αλλα μου ελυψε το this sacrament γαμωτο…:frowning:

απιστευτο το διβιδι . η σκηνοθεσια , η αποδοση της μπαντας και το σετλιστ που εχει μεσα ειναι απο αλλο πλανητη . οπως λεει και ο αποπανος μου :stuck_out_tongue: μονο το this sacrament δεν ειχε … αλλα οκ .

Οι ανθρωποι είναι εξωγήινοι…Τι επικό το πρώτο riff του This godless endeavor…

Θεικο το dvd… Ειδικα το δευτερο με τραγουδια απο διαφορες εμφανισεις… Αυτη η εμφανιση στο Wacken… Τρελος φροντμαν ο Warrel! “I wanna see CHAOS!!!” Απιστευτο αυτο που εκανε στο Born με το crowd surfing…