New Model Army @ 8 - 9 Οκτώβρη 2010

Γιάννη, μιας και πήγες κ στα δύο λάηβ, πάνω-κάτω ποιό είχε περισσότερο κόσμο (KJ ή ΝΜΑ)? Aπό περιέργεια, αν και κάτι μου λέει για KJ λόγω πρώτης επισκεψης.

Μμμ, δεν ειχε καποια αξιοσημειωτη διαφορα. Και τα δυο live δλδ τα λες ‘‘μισογεματα’’, ειχαν οσο κοσμο χρειαζεται για να το ευχαριστηθεις χωρις στριμωξιδι, ιδρωτες, κλπ.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά Θεσσαλονίκη έκαναν και δευτέρο encore και έπαιξαν και το The Hunt…

Μμμ! Ηξερα για το δευτερο encore, αλλα οχι για το The Hunt… :?

Δευτερη φορα που τους εβλεπα και χαλαρα η καλυτερη(ενταξει λειπανε καποια κομματια οπως λεγαν και οι αποπανω αλλα μη τα θελουμε και ολα δικα μας),μιλαμε για μαγεια.Ελπιζω να μας ξαναρθουν συντομα.

Πολυ καλοι και οι Deus X Machina που ανοιξανε(ενα opening act της προκοπης που περσι ελειπε) και γενικα ολη η φαση μετραγε.

πολυ ωραιο λαηβ για αλλη μια φορα απο τους ΝΜΑ, 4η συνολικά φορά και θέλω στάνταρ και άλλες.

το μονο σπάσιμο ήταν το αργό/ ανπλαγκτ heroes. Αυτά τα τραγούδια πρέπει να παίζονται οπως πρεπει

deus x machina κάθε φορά που τους βλεπω μαρεσουν ολο και περισσοτερο :slight_smile: