Nightfall - Astron Black And The Thirty Tyrants

Επιστροφή για τους Αθηναίους Nightfall μετά από σιγή αρκετών χρόνων. Μιας και μόλις έχει διαρεύσει είπα να ανοίξω αυτό το θρεντ για να δούμε εντυπώσεις.

Έχει σκάσει μύτη και ένα βιντεοκλίπι που πέρα από το ότι είναι κιτς πέρα από κάθε όριο σαν βίντεο, σαν κομμάτι ήταν συμπαθέστατο και δεν θύμιζε πουθενά γυφτογκοθιες τύπου Ντίβα κλπ.
Όσοι το ακούσετε όλο ρίχτε μια ενημέρωση τι λέει.

edit: Να’το:

Ω μούσες, τούτη τη στιγμή διάλεξαν οι τροβαδούροι Nightfall να εμπλουτίσουν την θεματολογία τους με αρχαίους ελληνικούς μύθους? Πες μου πυθία, την δόξα και την εξύμνιση επιθυμούν ή τάλαντα να βάλουν εις την τσέπη τους, μιμούμενοι το τρεντιον τούτο???

Οι Μούσες που επικαλέστηκες σε άκουσαν, και σου στέλνουν δώρο το “Athenian Echoes” του '95.

οι άλλες Μούσες (το στρηπτιζάδηκο στις Τζιτζιφιές) άκουσαν εμένα. 8)

Φιφτιν γιαρς έγκοου…μπιφορ γκοθικ (και γυφτο γκοθικ όπως σωστά είπες)

Kαλό οι “Μούσες”? Εδώ (Μεταμόρφωση) έχει τα καλύτερα…8) (που λέει ο λόγος δηλαδή, σε ένα φέρανε τη Ντούβλη…)

τι δισκάρα ρε μλκ?

Μαλάκες συγγνώμη αλλά το βίντεο gamay ασάλιωτα! Και το κομμάτι είναι πολύ καλό!

και μενα μου αρεσε το video [-X

mmm… kalo to kommati. To video tora, mou thymizei arxaio karagkiozh. Ante na vgei kai to sinti.

Η εισαγωγή του κομματιού μου θύμισε μια συνέχεια της προσέγγισης του άλμπουμ - πέρασε και δεν ακούμπησε - Ι Am Jesus. Ευτυχώς, στην συνέχεια τα πράγματα καλυτερεύουν και οι Nightfall μας δίνουν ένα πολύ καλό και επιθετικό τραγούδι. Το κομμάτι από την μία χώνει αρκετά χωρίς χωρίς όμως να δανείζεται κάτι από την εφιαλτική ατμόσφαιρα του Athenian. Από την άλλη ένα άλλα κομμάτι ονόματι Astron Black που άκουσα είναι αρκετά heavy χωρίς όμως να έχει την αμεσότητα τύπου Lesbian Show. Προς το παρόν λοιπόν, θα έλεγα ότι οι Nightfall του 2010 φαίνεται να λοξοκοιτάζουν τις καλές τους μέρες, αποφεύγοντας έξυπνα όμως να ακολουθήσουν “δοκιμασμένες” συνταγές καθώς δεν θυμίζουν κάποια συγκεκριμένη εποχή τους. Περιμένουμε να το ακούσουμε ολάκερο λεπόν.

διερευσε.!

Χωρίς τα α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α lead του Γαλιάτσου είναι δύσκολο να θυμήσουν εποχές Athenian… ή και Lesbian Show.

Μονο σε εμενα αρεσε το Diva Futura απ’οτι φαινεται :stuck_out_tongue:

Απο το καινουριο ο,τι εχω ακουσει φαινεται promising, για να δουμε.

Οχι,ειμαστε 2 φιλε μου…Και γενικα μ’αρεσουν ολες οι φασεις των Nightfall :wink:

Κύριοι είμαστε 3! Και το I Am Jesus μου άρεσε πολύ.

Diva Futura άρεσε και σε μένα αρκετά. :smiley:

Το DF ητανε λιγο γυφτογκοθια ομολογουμενως, αλλα καλη γυφτογκοθια. Το δευτερο αγαπημενο μου album των Nightfall, μετα το Athenian Echoes.

On topic, το κομματι καλο ειναι, αλλα οχι τιποτα το ιδιατερο. Ωραιο ομως το βασικο ριφφακι.

Το βιντεάκι τους πάντως ομολογώ πως μου άρεσε αρκετά. Το κομμάτι είναι ωραίο, το άλμπουμ το κατέβασα αλλά ακόμα δεν έχει πέσει ακρόαση. Αναμένετε να το ακούσω για πρώτη φορά στο ταξίδι με το τρένο σήμερα στο mp3 player.

Ειναι καποια σημεια που μου τη σπανε βασικα. Αμπασσαντοοορ, αμπασσαντοοορ, χοοορντς οβ ρεστλεεεεες, στρεεεενγκθ σοοο εντλεεεεςς, ο ορισμος του πως να παρεις ενα γαματο μουσικο θεμα και να κολλησεις διπλα του ενα καρο σημεια που γραφει κι ο κυρ μπαμπης της ψαραγορας.

Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ, θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι καλύπτουν -στο βαθμό που είναι εφικτό δηλαδή περιληπτικά- το όλο κονσεπτ.