Nightstalker, Lizardia, Hidden In The Basement, High Noon 22/10 @ Warehouse, Volos

Επρεπε να γραψω και οι γραφικοι να μεινουν σπιτι!:lol:

Μολις επεστρεψα σπιτι και λεω σιγα σιγα να κανω εναν απολογισμο της βραδιας την οποια ανοιξαν οι High Noon απο τη Θεσ/νικη.
1)[B]High Noon[/B]:Tην προηγουμενη φορα που τους ειδα ηταν παλι στο Βολο και μου ειχαν φανει χειροτεροι απο σημερα.Καλο ηχο ειχαν,επαιζαν ενα stoner rock a la Down,αλλα δεν ειναι το στυλ μου σε καμμια περιπτωση.Δυνατοι πανω στη σκηνη,επαιζαν τις μετριοτατες συνθεσεις τους με νευρο κ τσαμπουκα,αλλα παιδια πειτε στον τραγουδιστη με τροπο να βρει αλλο hobby να γεμιζει τις ωρες του γιατι το παληκαρι δεν κανει.
2)[B]Lizardia[/B]:Aλλη μια εμφανιση με μπασσο,βασικα.Δεμενοι ως συνολο,με καλον ηχο και αυτοι επαιξαν περιπου 40-45 λεπτα.Θεωρω οτι πρεπει να δουλεψουν το κομματι σκηνικη παρουσια,διοτι οι συνθεσεις τους ειναι αρκετα ψυχωμενες και ατμοσφαιρικες για το ειδος και πιστευω οτι θελουν και το αναλογο στησιμο.Περα απο τα δικα τους τραγουδια που φανηκαν να τα αποδιδουν με σχετικη ανεση,εκλεισαν το show τους με μια πολυ δυναμικη εκτελεση του’‘The Ballad Of Solomon Eagle’’ των Orange Goblin.
3)[B]Hidden In The Basement[/B]:Oι συμπατριωτες του Crimson φαινεται να εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα σε live διοτι διεκρινα μεγαλη ανεση πανω στην σκηνη.Και αυτοι ειχαν πολύ καλο ηχο.Το στυλ τους ηταν κατι αναμεσα σε Down/Mastodon/Tool.
Δεν μου αρεσαν,αλλα για το στυλ τους πρεπει να είναι καλοι.Αυτο που μου εκανε πολύ καλη εντυπωση ηταν το ότι ηταν δεμενοι και ότι ειχαν την καλυτερη σκηνικη παρουσια από τις support μπαντες.
4)[B]Nightstaker[/B]:Tι να πω για αυτην τη γκρουπαρα!!!Οι ανθρωποι εσκισαν πραγματικα!!!Κοσμος αρκετος,ενταση,ψυχη,κινηση πανω στην σκηνη,ανταποκριση από το κοινο και συμμαχος ο πολυ καλος ηχος.Ο κοσμος διασκεδασε κ καταχαρηκε με την ψυχη του πραγματικα.Ο Argy δεν θελει ιδιαιτερες συστασεις.Οσοι τον εχουν δει πανω στην σκηνη ξερουν ότι με την κινηση του και με την εν γενει παρουσια του παρασερνει το κοινο σε ένα ταξιδι μαγειας και απολαυσης!!!Τους καταευχαριστηθηκαμε και θελουμε να τους ξαναδουμε συντομα στην πολη μας!!!
Η προηγουμενη φορα που ειχαν ερθει ηταν το 1996 στο Αχιλλειο,ημουν τοτε θυμαμαι Β Λυκειου.Ελπιζω να μην κανουν παλι 15 χρονια να ξαναερθουνε!!!
Ημουν με MyNameIsMud και καραγουσταραμε,ενώ ο Μοοn ηταν καπου πανω και μοιραζε αυτογραφα σε νεαρες κορασιδες.

Ωραια περασαμε χθες το βραδυ.Τα ειπε ολα ο jiopas με τον οποιο συμφωνω σε ολα σχεδον.Οι Lizardia για αλλη μια φορα πολυ καλοι.Οι Hidden in the basement εχουν και στοιχεια Isis εκτος των αλλων πιστευω.Καλα για τους Nightstalker τι να πεις!Καταιγιδα στο μυαλο!Αντε παντα τετοια παιδες και να βγαζουμε γουστα!:metal:

Δηλαδη που διαφωνουμε?

Στο οτι δεν σου αρεσαν οι hidden in the basement.Καλοι ηταν.Και οι Nightstalker ειχαν ξαναρθει το '95:p

Ήμουν κι εγώ… πολύ ωραία βραδιά, μακάρι να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες και στο μέλλον (γεωγραφικά μιλώντας πάντα :b).

Στα των support, οι High Noon ήταν πολύ καλοί, τσαμπουκαλεμένοι - και με πετυχημενες επανεκτελέσεις σε Sabbath και Alice in Chains. Οι Lizardia εξαιρετικοί, με δυνατές συνθέσεις και σχετικά καλύτερο ήχο από τους προηγούμενους. Αυτό που ειπώθηκε για τη σκηνική παρουσία παραπάνω ψιλοισχύει, αν και προσωπικά δεν το βρήκα και τόσο θέμα. Οι Hidden in the Basement απ’ την άλλη με εντυπωσίασαν γιατί, πέρα από το ηχητικό κομμάτι -που περιλάμβανε και μερικά breakdown προς έκπληξή μου- έβγαζαν τρομερή ενέργεια στη σκηνή.

Εδώ να σημειωθεί ότι όλα τα συγκροτήματα είχαν στη χειρότερη καλό ήχο. Ούτε καν μέτριο. Αυτό το λέω, γιατί έχει τύχει σε πολύ υψηλότερου μπατζετ συναυλίες να θάβονται κιθάρες ή να μην ακούγεται μπάσο κτλ.

Για τους Nightstalker, ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Τρομερή εμφάνιση, με δυνατό σετλιστ και πολλή όρεξη. Οι μπασογραμμές του Αντρεα ακούγονταν τέλεια, όπως και τα ριφφ του Τολη, ενώ οι ερμηνείες του Αργυρη ήταν ακριβώς όπως έπρεπε. Η μπάντα γούσταρε, ο κόσμος γούσταρε, μπύρες υπήρχαν, με μια λέξη τέλεια.

Να πω κι εγώ ότι περάσαμε πολύ καλά το Σάββατο και ότι όλες οι μπάντες έπαιξαν φοβερά και πραγματικά ο ήχος υποστήριζε την προσπάθειά τους στην σκηνή.

Οι High Noon αρκετά ανεβασμένοι έδωσαν στον κόσμο δείγματα από την δουλειά τους καθώς και μια πολύ καλή διασκευή στο Into the Void των Black Sabbath. Προσωπικά δεν ξέρω αν το κομμάτι που προλόγισε ο τραγουδιστής τους ήταν όντως των Alice in Chains, αμφιβάλλω όμως γιατί δεν το αναγνώρισα!

Για Lizardia, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα απ’οσα γράφτηκαν παραπάνω, απλά με ξάφνιασε το γεγονός ότι ο ήχος - απ’όσο μας είπαν - ήταν τέλειος γιατί πάνω στην σκηνή δεν ακούγαμε πολύ καλά (φυσικά υπάρχει διαφορά στον ήχο κάτω με τον ήχο στο πατάρι).

Τους Hidden in the Basement δεν τους είδα από την αρχή, αλλά τα παιδιά έκαναν επαγγελματική εμφάνιση αν και να πω την αλήθεια, με κούρασαν λίγο τα κομμάτια τους.

Οι Nightstalker σίγουρα με τόσα χρόνια στην πιάτσα, ξέρουν να αποδίδουν και να στέκονται άψογα στην σκηνή. Καταπληκτικός ήχος και τρομερό παίξιμο! Έπαιξαν όμως λίγη ώρα, παρόλο που αυτό φαίνεται ότι δεν ενόχλησε κανένα!

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν το γεγονός, όπως επίσης και ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη, τον ιδιοκτήτη του Warehouse, για το γενικότερο στήσιμο του σκηνικού.