Αυτό ξαναπές το. Ας ελπίσουμε να είναι πιο προετιμασμένοι αυτή τηφορα. Και τί κακό είναι αυτό οι πόρτες να ανοίγουν στις 8?
Και τα προγνωστικά όσο πάνε και χειροτερεύουν. Για τις 9 προβλέπεται καταιγίδα. Ας ελπίσουμε να μην αναβληθεί.
Αυτό ξαναπές το. Ας ελπίσουμε να είναι πιο προετιμασμένοι αυτή τηφορα. Και τί κακό είναι αυτό οι πόρτες να ανοίγουν στις 8?
Και τα προγνωστικά όσο πάνε και χειροτερεύουν. Για τις 9 προβλέπεται καταιγίδα. Ας ελπίσουμε να μην αναβληθεί.
Παιδια εγω λεω να παρω φωτογραφικη μαζι μου…Λετε να γινει αυστηρος ελεγχος?? :s
Σε περιπτωση που γινει κ καποιος εχει μαζι του μηχανη τι γινεται?
Για την φωτογραφικη νοιαζεσαι η για την βροχη?
Κινητο με καμερα δεν εχεις? Και σιγα μην γινει τετοιος ελεγχος…
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά-αν όμως (χτυπήστε ξύλο) ανοίξουν οι ουρανοί την
ώρα που γίνεται η συναυλία και τη διακόψουν(ξαναχτυπήστε ξύλο) τότε πείτε μου, δε θα
φταίνε οι διοργανωτές που δεν προνόησαν για κλειστό χώρο?Δε θυμάμαι να είχαμε ποτέ
και καύσωνα τον Οκτώβριο…
Κατσε σορρυ , την ιδια μερα περσι ειχαν παιξει oi Prodigy στον Λυκαββητο , και σε πληροφορω οτι ειχε γυρω στους 30 βαθμους και μιλαμε ηταν πολυ καλος ο καιρος , απλα για αυριο που ειπε καταιγιδες kλπ κλπ απλα τυχαινει , αλλωστε δεν ειναι ακομα καιρος να γινοντε live σε κλειστους χωρους , γιατι στην τελικη οι χωροι στην Ελλαδα δεν εχουν και τον καλυτερο εξαερισμο / κλιματισμο …
Ωραια θα ηταν συναυλια με βροχη μονο μην το παρακανει
Eλικρινά δεν το θυμόμουν αυτό Angel_In_Black…ομολογώ!Όσο για τους κλειστούς
χώρους, ε, τι να λέμε τώρα…Το πρόβλημα είναι τί θα γίνει σήμερα…
Eλα μωρε θα δουμε το πολυ πολυ , να ακυρωθει και να γινει αυριο … συνηθως αυτο γινεται μιας και οι Nightwish εχουν κενο μεχρι το επομενο Live τους .
καλά όλα αυτά πως θα γινόταν να το μάθουμε εγκαίρως?
Apo tin pleura tis Astra h sinavlia tha ginei kanonika kai mono an vreksei poly prin tis 9 prokeitai na anavlithei (h akirothei). An kai sto MAD aneferan kati peri akiroshs den einai egiro. Oson afora sto party- tha ginei kanonika ! Otan mathoume kati allo tha to postarw. Sorry gia to forum tou Romanticide, exei pesei logw bandwidth.
Ειναι κανεις που θα παει στιν συναυλια μονος του κ θελει παρεα?
Mονο αν εισαι μ****ρα , ε τοτε μπορεις να ερθεις μαζι μου …σοβαρα τωρα , οποιος παει τελικα στο Live θα φοραω μπλε μπλουζακι που θα γραφει SUOMI … :lol:
Na xekinisoume gia lykavito i gia akyrosi paei to pragma???
Ρε παμε σου λεω … θα εχει φαση το πραγμα , αντε να αρρωστησω κιολας να μην παω για δουλεια την δευτερα , γιατι βαριεμαι :oops:
Ante xekinao siga siga…Tha ferei kaneis psifiaki?
Ante na arrostiso na peraso oraia sto taxidi iai Xania aurio…
FWX
Kala eeeeee, to mplouzaki sou eskise. Mou kane entuposi otan se eida kapou psila stis kerkides nomizw, kati filoi kathontan konta sou k tous entopiza xari sto gam*to t-shirt sou. Tora pou diabasa oti to forage k kapoios pou suxnazei edw, e, pws na to kanoume, xarika.
Ti sunaulia itan auti apopse … mati den tha kleisw. Porothikaaaaaaaaa
Kala ksipnitouria…
Dwste kana review/setlist re paidia na mpoume kai emeis(diskola) sto klima.
Apisteuth sinavlia, monadiko klima. Ti na leme tora. Se ligo otan katalferw tha kanw ena review apla na euxaristisw ola ta paidia pou irthan sto Texas kai ekanan auto to party toso epityximeno (fygame meta tis 4:30-5 para). Euxaristoume eksairetika tin Astra kai to Texas pou mas voithisan sto na ginei auto to atypo meet n greet me to sygrotima mesa sto Texas, me KATHE enan fan sto magazi na vlepei telika apo konta proswpika to sugrotima gia fwtografiew kai autografa. An kai to sproksimo itan trelo elpizoume na perasate kala kai na apolausate ti mousiki kai tis proboles.
Apo apopse ena terastio yliko tha perastei sto site online sto www.romanticideclub.com, metaksi twn opoiwn dekades pics apo sinavlia kai Texas, mia apokleistiki sinedeuksi, diagwismoi gia upogegrammenes afises Romanticide kai polla alla. Gia emas h kalyterh stigmi fysika itan otan to sugrotima afierwse to teleutaio kommati “Wish i had an Angel” sto ellhniko fanclub, epi skinhs. Ekei mas akousan oloi na vrizoume apo xara, na ourliazoume klp. lol
Μηπως θα μπορουσατε να ανεβασετε και κανενα μικρο videaki απο τη συναυλια?? :lol: :lol: :roll:
Ω Θεοι του Ολυμπου!
Ω Παντοδυναμε Odin!
Οταν με το καλο ξεπερασω τους πονους στα ποδια μου, το πονοκεφαλο, οταν σταματησουν να με πονανε τα πλευρα μου και ξεπιαστω, θα μπορεσω να σας δωβσω ενα παρα πολυ ομορφο και λεπτομερες review.
Περιμενα να ειναι γαματα, αλλα οχι και τοσο γαματα. Θα ανεβει και καποιο υλικο, μονο να το μαζεψουμε πρωτα μιας και βρισκεται σκορπιο αναμεσα σε βιντεοκασεττες, ψηφιακες και δε συμαζευεται…
Αξιζε και τη βροχη που φαγαμε το μεσημερι, αξιζε το ξεποδαριασμα τοσους μηνες, αξιζε το λαιμο μου που δεν μπορω να μιλησω, ουτε να πατησω σωστα δεν μπορω, εχουν πιαστει τα ποδια μου απο το χοροπηδητο. Ο Λυκαβητος θα επρεπε να ειχε γκρεμιστει μετα το χτεσινοβραδυνο. Μια Tarja η οποια, οχι οτι το ειχε αναγκη, αλλα ξαναπεδειξε οτι εχει ΦΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑ , η μηπως να θυμισω την ερμηνεια της στο Phantom Of The Opera?
O Marco, σαν μπασιστας και φωνη εδωσε ρεστα αποδιδοντας καλυτερα ακομα και απο το studio, Jukka και διπεταλιες, το παιδι ειναι ολα τα λεφτα, δεν φτανει που ειναι γαματος drummer, ειναι και παρα πολυ προσιτος οπως και ολοι τους, φυσικα, και τελευταιος και καλυτερος ο Tuomas, οπου τα λογια περιτευουν.
Απονομη δισκου on-stage, αφιερωση στο fan club απο τα χειλη του Marco το Wish I Had An Angel, τραγουδι με το οποιο εκλεισε, και εκει πηγαμε και τα δωσαμε ΟΛΑ. Δεν εχω ξαναδει τοσο κοσμο στο Λυκαβητο να χοροπηδαει με τετοια ενταση. Ανατριχιαστικη ατμοσφαιρα, ενω να τονισω οτι η Tarja μετα την απονομη αλλαξε outfit και ντυθηκε στα λευκα, κι εγω να παρακαλαω καποιος να τη βρεξει
Το κλιμα ητανε απιστευτο και θα μας παρει καμμια μερα ακομα να συνελθουμε και να συνταξουμε ενα ανταξιο review, και για το λιωε, και για το After Show, με ενα Texas τιγκα, και το συγκροτημα (Tuomas, Marco, Jukka και ο manager, Ewo Rytkönen) να υποδεχεται με θερμη ολους τους οπαδους για φωτογραφιες, συζητηση, αυτογραφα, ακομα και ποτο, παρα το γεγονος οτι ειχανε γινει ολιγον τι… σκνιπα τα παληκαρια… :lol:
Ο,τι και να πει κανεις θα ειναι απλα λιγο… πολυ λιγο…
NIGHTWISH ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!