Nightwish

μα γιατι να φυγει εγω αυτο δεν καταλαβαινω. ολο βλακειες δικαωλογιες λενε κ οι 2 πλευρες. ας πουνε ρε παιδι μου η ταρια κ ο τουομας τα χαλασανε κ ταρια παντρευτηκε σπαστηκε ο αλλος κ την εδιωξε. τοσο απλα!

Χαχαχα. Εχεις ακουσει ποτε για καποια Anneke? :stuck_out_tongue:

Οχι μονο απ’το χωρο του μεταλ, ουτε απ’την οπερα δεν συγκρινονται μαζι της :stuck_out_tongue:

σιγα μωρε τη φωνη που εχει αυτη η ανεκ!μου φαινεται δεν εχεις ακουσει την ταργια ουτε εχεις ακουσει ποτε οπερα!!!

οκ καταλαβα συμφωνω μαζι σου απλως πιστευω οτι το καινουριο αλμπουμ θα ταν πολυ καλυτερο με την ταργια στα φωνητικα.

δε νομιζω…

Η θηλεια ειναι κρεμασμενη σο φωτιστικο…Αντιο

Θα συμφωνησω με καθυ.Η Ανεκε δε μου αρεσε ποτε.Ουτε και οι Γκαδερινγκ.
Προτιμω πιο οπερατικη φαση φωνητικων στυλ Ταργια,Σιμον και την υπερθεα Annlouice

ok…γουστα

@Cathy Countess, σου φαίνεται παράξενο αυτό που είπα, οτι ήδη με την Tarja ήταν επιλογή των Nightwish να στραφούν σε πιο εύπεπτο στυλ τραγουδιού? (ναι, στο στυλ φωνητικής αναφέρομαι, όχι στις συνθέσεις). Σκέψου μόνο τα οπερετικά φωνητικά των πρώτων δίσκων, πόσο υποχώρησαν στη συνέχεια. Και αν αυτό ήταν περισσότερο επιλογή της Tarja (λέμε τώρα), τότε πως εξηγείται το οτι με τη νέα τραγουδίστρια δεν υπάρχει ίχνος οπερετικών φωνητικών και είναι πολύ πιο ποπ το στυλάκι της? Εγώ πιστεύω πως ήταν επιλογή των Nightwish, απλά.

Ελανορ ψαξε στο γιουτιουμπ φετινες συναυλιες τους να ακουσεις την Ανετ πως σκοτωνει τα παλια.Απλα δε μπορει η κοπελα.Μαζι θα ειμαστε στο Μαρτς μεταλ ντει να γελαμε παρεα :smiley: :stuck_out_tongue:

ουαου συμφωνησε μαζι μου!!!8O παντως ουτε εμενα μ αρεσαν ποτε οι γκαδερινγκ!!
η annlouice σε ποιο συγκροτημα τραγουδαει?

ναι υποχωρησαν τα οπερετικα φωνητικα σε ενα βαθμο αλλα και παλι ειχαν στο once ας πουμε κατι εννιαλεπτα τραγουδια που δεν ηταν και πολυ ευπεπτα. αλλα και παλι δε μπορεις να πεις οτι ηταν οσο ευπεπτα οσο τωρα. παντως πιστευω οτι η υποχωρηση των οπερετικων φωνητικων δεν ηταν επιλογη της ταργια αλλα των υπολοιπων.

Τα ίδια λόγια λέμε… :wink: Αυτό που λες τονίζει πως ήταν όλα η γενικότερη κατεύθυνση που οι ίδιοι οι Nightwish ακολουθούσαν, όχι απο τη μία στιγμή στην άλλη φυσικά, αλλά σταδιακά…

@Όσο αφορά το Μαρτς Μέταλ Ντέι, θέλει πολύ προσπάθεια για να με πείσει κανείς να τους ξαναδώ όταν τους είχα δει πρόπερσι με Ταργια! :lol:

Πολλοι καλλιτεχνες στο απογειο της καριερας τους αποφασισαν να κανουν το σολο βημα που σ’αλλους βγηκε καλο και σ’αλλους οχι.Θετικα παραδειγματα ειναι ο Osbourne οπως και η Παπαριζου ακομα.Προσωπικα την Tarja την κατατασω στους ως τωρα αποτυχημενους(σολο παντα) καλλιτεχνες.Μπορει αυτη η ιδια να μην ηθελε να μεινει στους Nightwish η πολυ απλα να ειχαν μια διενεξη και να πηρε ποδι…

8O
Ποιος σου ειπε οτι τα ειχαν? Μαλλον λαθος πληροφορηση εχεις…

Οσο για την καραμελα με την popφωνη της Αννετ δεν την καταλαβαινω ρε παιδια. Εχει το ιδιο στυλ με την Anneke, δεν ακουσα να την λεει κανεις pop αυτην ομως.

Ο morgoth εχει δικιο, το προβλημα δεν ειναι η ποπ φωνη της Αννετ αλλα η εν γενει εμπορικη κατευθυνση των NW…

χμμμμμμ εγω ετσι ξερω οτι ξεκινησαν μιλαμε για παλαιολιθικη εποχη ε! αλλα καποτε ναι τα ειχαν

:-k Εγώ πάλι ήξερα ότι ήταν φίλοι!δεν το έχω ψάξει περισσότερο βέβαια αλλά δε νομίζω αυτό να έχει κάποια σχέση με το ότι την έδιωξαν!

μιλαμε για προιστορικα τοτε που πρωτοξεκινησαν. για ψαξε συνεντευξεις απο την αρχη της καριερας τους κ θα δεις γιατι το λεω… παντως ναι οκ δεν ειχε αμεση σχεση απλα ο tuomas πιθανον να μην ανεχοταν ο αντρας της να ανακατωνεται με την μπαντα “του” (οπως αποκαλει τους nightwish)

Το προβλημα ηταν οτι ο αντρας της ηταν και ο μανατζερ της και προσπαθουσε να την “ανεβασει” σε σχεση με την υπολοιπη μπαντα. Οσο για το πρωτο και εγω νομιζω οτι ηταν φιλοι και συμμαθητες με την Tarja και γι’αυτο της ζητησε βοηθεια οταν εφτιαξε τους Nightwish, δεν θυμαμαι να εχω διαβασει πουθενα οτι ειχαν σχεση.

Αν εχεις καμια συνεντευξη που να αποδεικνυει το αντιθετο ευπροσδεκτη φυσικα :wink:

Παντως η αννεκε ειναι θεα και οι gathering το ιδιο.Παντα ποιοτικοι ακομα κι αν αλλαξαν εντελως το στιλ τους.Αυθεντικοι καλλιτεχνες.Κριμα που εφυγε η αννεκεεεεεε!

Γιατι τελικα ο μουσικος δε φαινεται τοσο απο την καλη του τεχνικη.Και μεταξυ μας, η ταργια δεν εχει και την ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ τεχνικη.Μπορει για τα δεδομενα της ροκ σκηνης να ειναι η πλεον τεχνικη τραγουδιστρια,αλλα αμα την ακουσεις σε κλασικα κομματια βλεπεις οτι δεν τραβαει.
Μ αρεσει παρολα αυτα.Εχει ωραια χροια.Αλλα σιγα,υπαρχουν τοοοσες αλλες.

Nightwish μεχρι cc και κυριως τα 2 πρωτα.

διορθοσεμε αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι σ ενα παλιοτερο thread ειχες γραψει οτι δν σ πειραζει αν ενα σιγκροτημα ειναι εμπορικο!!τεσπα παιδια χαλαροστε λιγο τ οτι πειραν τραγουδιστρια διαφορετικου στυλ απο την δν σθμαινει οτι εγιναν εμπορικοι