Nine Inch Nails / Jane's Addiction live

αυτό έγινε τισ 2 πρώτες μέρες από τα ξένα μέλη του forum, αν κρίνω από την υψηλή διαθεσιμότητα στο εδώ σάιτ μάλλον δεν τους περιμένουν και πολύ… άρα το Βράχων ίσως πέσει και πολύ… πως πάμε όμως εκεί ρε… εγώ πάντως έτοιμος!

Στην σελιδα tour των NIN εχουν βαλει ενα σηματακι που λεει “Nine Inch Nails Wave Goodbye” και στο τελος της σελιδας “1989-2009”

Αρα αυτο που ελεγε ο Reznor οτι ισως αργησουμε να ξανακουσουμε νεα απο τους NIN μετα την περιοδεια μαλλον ισχυει. Ειτε ετσι ειτε αλλιως ειμαστε υπερτυχεροι που θα δουμε αυτην την μπαντα στην χωρα μας

Εύκολο.

Παίρνεις το 11 που κάνει τέρμα σε απόσταση 5’ από το θέατρο.
Το συγκεκριμένο τρόλεϊ έχει και νυχτερινά δρομολόγια.

Και το 11 από που το παίρνεις;;:stuck_out_tongue:

Οπουδήποτε στην Πατησίων και την Σταδίου.

εεε! αρχίσαμε τα σόκιν? :stuck_out_tongue:

Πλατεία Κολιάτσου είναι η αφετηρία του νομίζω

Σήμερα ρώτησα στην Ticket House και μου είπαν ότι θα έχουν εισιτήρια από Δευτέρα.

Και όντως, σήμερα Δευτέρα είχαν εισητήρια!
Number 0004! 40 ευρά! :smiley:

ποσο κανει το εισητηριο ?

Υπάρχει κάποιος που να έχει παραλάβει τα εισιτήρια με courrier από το tickethour;

για να καταλαβεις ποσο μπανανια ειμαστε συγκρινε αυτες τις 2 καταστασεις

παρηγγειλα εισητηρια απο την ticketmaster.nl για τη συναυλια mars volta στο amsterdam.μου ηρθαν σε 4 μερες και τοτε μονο χρεςθηκε η πιστωτικη…

παρηγγειλα εισητηρια απο την tickethour πριν 20 μερες.θα ερθουν λεει αρχες ιουνη.η πιστωτικη εχει ηδη χρεωθει.

για τον πουτσο ειμαστε.πλαι καλα που υπαρχει ο υπολοιπος κοσμος και νιωθουμε ανθρωποι.

ευρωπη και παλι ευρωπη (εμεις ειμαστε τουρκια)

καλά ρε αρχηγέ έτυχε, ticketmaster αγγλία πολλές φορές μου έχουν έρθει 7 μέρες πριν τη συναυλία ενώ τα είχα παραγγείλε μήνες πριν…εκτός και αν ούτε η αγγλία είναι ευρώπη οπότε παω πάσο.

Οι γερμανοί του ticketmster και του eventim στέλνουν τα εισιτήρια μέσα σε 3 εργάσιμες και αυτό το λέω έχοντας σχετική εμπειρία μετά απο καμια δεκαριά παραγγελίες ενώ το αυστριακό oeticket θέλει το πολύ 4-5 εργάσιμες.Πάντως έμαθα οτι η αποστολή των εισιτηρίων θα γίνει μαζικά περίπου κατά το τέλος του μήνα.Νομίζω πως ο καθένας μπορέι να βγάλει τα συμπεράσματά του για το επίπεδο των υπηρεσιών αυτών στην ελλάδα.Μετά αναρωτίομαστε γιατί δεν βλέπουμε συναυλίες και festival της προκοπής.

Εντάξει ρε παιδιά, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν είναι δα και τόσο σημαντικό το πότε στέλνονται τα εισιτήρια. Από τη στιγμή που έρχονται αρκετές μέρες πριν τη συναυλία, δεν βρίσκω το λόγο να παραπονιέται κανείς. Τι θα το κάνετε δηλαδή το εισιτήριο; :stuck_out_tongue:
Πάντως, δεν είναι όλοι όπως οι Γερμανοί. Για παράδειγμα, το αγγλικό ticketmaster συνήθως αργεί πάρα πολύ!

Σωστά τα παραπάνω όμως το να σου χρεώνουν την κάρτα τώρα καί να σου στέλνουν τα εισιτήρια δύο μήνες μετά είναι απαράδεκτο.Είναι σαν να πληρώνεις για κάτι που δεν έχεις στα χέρια σου αλλά θα το αποκτήσεις κάποια στιγμή στο μέλλον.Δεν νομίζω οτι αυτό αποτελεί τον ορισμό της σωστής και έντιμης συναλλαγής.Αν έχουν κάποιο σοβάρο λόγο για να καθυστερούν τόσο πολύ να τον πουν και σε εμάς που όσο θα πλησιάζει η μέρα της συναυλίας θα μας λούζει κρύος ιδρώτας.

Ναι αλλά με αυτή τη λογική, δε θα έπρεπε να χρεώνουν την κάρτα σου ακόμα και όταν ζητάς να παραλάβεις τα εισιτήρια από το ταμείο.
Εγώ δεν το βρίσκω λάθος το να χρεώνεται, αφενός γιατί δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στο διοργανωτή και αφετέρου γιατί όπως προείπα, είτε σε μία μέρα, είτε σε 10 είτε σε 55… είναι το ίδιο πράγμα!

8O πάντως μην τρελένεσται… πρέπει να είμαστε οι μόνοι που το θέλουμε πια τυπωμένο το εισιτήριο μας… ποτέ δεν το ζητάω, πάω στην πόρτα και το πέρνω… αυτό έκανα και με ΝΙΝ τόσο εδώ όσο και στην Ιταλία που παίζουν στις 22, ψήνομαι και για Βουδαπέστη 24… θα δούμε 8O

ναι αλλα στους γερμανους του evntim πληρωνεις 35 ευρω εξοδα αποστολης

για αυτο συνεχιζει και μας γαμαει η ντιντι και οι υπολοιποι ερασιτεχνες…επειδη εχουμε την νοοτροπια του ελα μωρεεεεεεε και κανεις δε λεει κατι

δε πειραζει,υπαρχει και το εξωτερικο για οσους δεν τρελαινονται απο χαρα που θα δουμε μπαντες-μεγαθηρια στην ακμη τους οπως οι motley crue #-o #-o #-o η lita ford #-o#-o#-o και τα λοιπα σαραβαλα…

mars volta στο αμστερνταμ με 31 ευρω…και ας πανε οι ιθαγενεις να δουνε bolton και scorpions/πακαωνσταντινου

ελλαδισταν για παντα !!! :frowning: :frowning: :frowning:

Here we go again… Τι σχέση έχει το τι λέω με το ποιοι έρχονται και ποιοι όχι;

Αλλά αν το θες, εγώ τους Motley Crue τους βλέπω headliner σε ουκ ολίγα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ :roll: