Αντε μια χαρα. Και 1-2 ευρω το εισητηριο απο Βολο πες. Ωραια
KAKA NEA: http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=18720272&blogID=501979833
Following a band meeting at the end of June, we have decided that it is time to let Burst sleep.
We will honor our commitments, play the planned No Budget fest in Larissa, Greece as well as the US tour, and a possible best-of show in Sweden in late fall. But after that and for the foreseeable future, Burst will lay down its arms. Whether it is definite or indefinite, we can?t say. Thus, in accordance with modern internet heavy metal news site lingo, we?ll call it an ?indefinite hiatus?
.
Ει ,ξερει κανεις τιμες για τρενο απο αθηνα-λαρισσα ?Γενικοτερα πρεπει να ειναι πιο φθηνο απο λεωφορειο παντως.
Ναι πιο φθηνο ειναι.Με λεωφορειο ειναι γυρω στα 25 ευρω και με τρενο νομιζω γυρω στα 15.Αρκετα μεγαλη διαφορα.Μπες στη σελιδα του οσε θα γραφει λογικα http://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2
Το καλύτερο πάντως είναι να πάρεις τηλ. και ΟΣΕ και ΚΤΕΛ να ρωτήσεις γιατί έχουν ανέβει (πάλι) οι τιμές στον ΟΣΕ και υπάρχουν διαδρομές που η τιμή είναι ίδια με ΚΤΕΛ…
Για πειτε θα παει κανενας φορουμικος στο λαιβ ρε παιδια??Εγω θα παω μαλλον αν και θα μου στοιχισει ο κουκος αηδονι…αλλα μπερστ ειναι αυτοι.Και με την ελπιδα οτι ισως παιξουν περισσοτερα τραγουδια[και περισσοτερο origo:roll:].Αντε πειτε !
εγώ μάλλον μέσα είμαι.
εγώ θ ανηφορίσω πάντως, σ/κ μάλλον με έμφαση στους burst of course.
ρε το ψήνω να κάτσω τριήμερο, αλλά δεν παίζει χώρος για ύπνο. τίποτα κτελ/ οσε μένουν ανοιχτά το βράδυ να την πέσω εκεί; ή σε κάνα πάρκο έτσι χύμα ξέρω 'γω… ή θα μας κλοτσήσουν;
Αφραγκιές εεε?
χαχα, οικονομίες βασικά, ε και αυτές τις μέρες έχει ωραίο γεμάτο φεγγαράκι οπότε τι καλύτερο από έναν υπνάκο έξω
Νταξ το παράκανες λίγο όμως. Πήγαινε σε κάνα Super Market και πάρε μια μεγάλη κούτα για καμουφλάζ. Μπορεί και να βγάλεις και κάνα φράγκο και να ενισχυθεί ο οικονομικός σου αγώνας.
το παράκανα για ποιον όμως; γενικά αν σας χαλάει η θέα κάποιου να αράζει σε πάρκο/σταθμό είμαι διατεθειμένος να μην, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα στ’ αλήθεια;
χαχαχα κανένα ρε συ, μόνο να μην πλακώσει κάνα κρύο και το δαγκώσεις. Βασικά για τριήμερο που λες πολύ είναι να τη βγάλεις έτσι, άμα ήταν για μια μέρα κομπλέ να την έβλεπες και Lone Rider.
διπλα στο ποταμι παιδια, εχει και ησυχια (μονο βατραχια ακουγονται), ο,τι πρεπει ειναι
ξέρει κανείς μέχρι τι ώρα θα παίζουνε οι burst? για να δούμε αν προλαβαίνουμε να φύγουμε με το τρένο στη 1 παρά ή έστω στις 1:30…
Θα είμαι και εγώ κουφάλες.
πολυ ομορφα σημερα οι murder by death , πηρα και σιντακι
κατα τις 23.50 τελειωσαν
παντως ειναι πολυ ομορφα στο κηποθεατρο,πολυ καλος ηχος ειναι και η θερμοκρασια ιδανικη…