Nwobhm festival 16 φεβρουαριου στο αν

Ευχαριστώ πολύ ψηλέ… Ε,ρε μας βλέπω στην Συγγρού…

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

[CENTER][CENTER][RIGHT][LEFT][CENTER]Οι Blitzkrieg ακύρωσαν την συμμετοχή τους στο NWOBHM Festival I χωρίς να μας δώσουν αιτιολογία.

Την σύνθεση του φεστιβάλ θα συμπληρώσουν οι Tygers Of Pan Tang ως headliners.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!

Η Sold Out Promotion Live the Live Experience περήφανα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ New Wave Of British Heavy Metal. Τέσσερις θρυλικές μπάντες που ορίζουν τι πραγματικά είναι το NWOBHM θα εμφανιστούν μαζί στην Ελλάδα για ένα φεστιβάλ απευθείας στην «φλέβα» του Heavy Metal.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο An Club, στα Εξάρχεια, ΑΘΗΝΑ το πρώτο δυνατό κύμα των Βρετανών Heavy Metal Masters για το ελληνικό κοινό που αγαπούν πολύ και τους αγαπά.

Τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν

Tygers Of Pan Tang
Clovenhoof
Jaguar
Elixir

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 euro. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:15. Η συναυλία αρχίζει στις 19:00. Παρακολουθήστε τέσσερα θρυλικά συγκροτήματα που θα εξάψουν τις αισθήσεις σας

LIVE THE LIVE EXPERIENCE [/CENTER][/LEFT][/RIGHT][/CENTER][/CENTER]

Ακόμα καλύτερα, δηλαδή!:slight_smile:

Τέτοιες συναυλίες γουστάρω ρε παιδιά, μπράβο! :thumbup:

Tygers Of Pan Tang!!! δεν το περιμενα…τελεια!

Ωραία πραματα!!! Αστραπιαίες κινήσεις! Τώρα μάλιστα γίναμε και παγκόσμιας εμβέλειας… (Μας έγραψε και το blabbermouth). Μήπως ξέρουμε ακριβώς ημερομηνία για το δεύτερο κομμάτι??

Πρόταση για το NWOBHM FESTIVAL 2 :

Satan
Tokyo Blade
Angel Witch
τον τέταρτο τον έχουμε…

Angel Witch και Tokyo Blade έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε αλλά οι μεν Tokyo Blade δεν μπορούν να συμπληρώσουν τη σύνθεση τους, αν μπείτε στο σχετικό φόρουμ θα το δείτε οι δε Angel Witch δεν απάντησαν ποτέ. Εχουμε ζητήσει από Blitzkrieg να έρθουν στο δεύτερο fest αλλά ακόμα δεν έχουν απαντήσει τίποτα, ούτε γιατί ακύρωσαν δεν μας έχουν πει.

Ψειστε τους Warlord για reunion 8) 8)

Χμ…
Το event αφορά το NWOBHM…

Αν τα συγκροτήματα είναι 5 θα κουράσουν?

tokyo blade pou milaga, me jess, paizei kai na ginei kati. argotera.
oi blitz, ypegrapsan me armageddon. bgazoun disko, isws prospathisoun na kanoun
proper periodeia, kai na mh boleban oi meres.

we 'll see - pws tha ksempoukaroume apo strato gia na erthoume !!!

πωπω μεγαλε μη με πικραινεις…ειμαι κ@βλωμένος με warlord, και βασικά είχαν όντως κλείσει πριν 5 χρόνια να έρθουν και πέταγα στα σύννεφα…αλλά τελικά διελυσαν και παπαλα το λαιβ…

γμτ…:frowning: ασε εφαγα τρελη πικρα τοτε. να ακουγαμε τιποτα aliens, lucifers hammer, winter tears deliver us και children…και τι στο κοσμο. ηταν μεσα στις 3-4 πρωτες μεταλ μπαντες που άκουσα ποτε…

παντως οντως καλυτερα για tygers. εχω ήδη αρχίσει να τα διαδίδω και οι εντυπώσεις από όλους ειναι ότι βγήκε σε καλό η ακύρωση. :slight_smile: αν και blitzkrieg που τους εχω δει, o brian ross, αν και παππους ακομα σπερνει, με διασκευή κατά το τέλος hell bent for leather!:smiley: 8)

Θα μου επιτρέψεις να σε πικράνω και εγώ λιγάκι… :stuck_out_tongue:
Τις 2 φορές :yes: που τους είδα, δεν παίξανε το Aliens, ούτε το Winter Tears! :frowning:

Τουλάχιστον είχαν παίξει τα:

Lucifer’s Hammer
Battle Of The Living Dead
Enemy Mind
War In Heaven
Deliver Us From Evil
Invaders
Winds Of Thor
Sons Of A Dream
Lost And Lonely Days
Achilles Revenge
Child Of The Damned :metal:

Η πρώτη από τις δύο φορές ήταν η τελική πρόβα για την εμφάνιση στο Wacken 2002!
Σε ένα μικρό clubάκι (Hollywood), ενός μικρού χωριού (Itzehoe) βόρεια του Αμβούργου!
Χωρητικότητα 100 άτομα!
25 Έλληνες, 5 Ιταλοί και οι υπόλοιποι Γερμανοί!
Δεν είχε καν μπάρα!
Το συγκρότημα έπαιζε σε απόσταση λίγων …εκατοστών από μενα! :yahoo:
Σε πολλά από τα backing vocals ο Joacim Cans μου έδινε το μικρόφωνο! :stuck_out_tongue:
Δεν θέλω να επισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες (γιατί είμαστε και λίγο off-topic), αλλά πάρε μια photo για να δείς του λόγου το αληθές!

[-X [-X [-X

Να βάλουμε και τους Overdrive στο πρώτο μέρος του φεστιβάλ ή να παίξουν στο δέυτερο?
Επίσης όποιος μπορεί να μας φέρει σε επαφή με Tokyo Blade ας επικοινωνήσει!!! (Karja :wink: )

maiden aka δημητρη…με πονεσες πολυ γμτ…

μου τα πες μετα κι απο κοντα…αλλά μια εικονα = 10000000000000 λεξεις…και βαλε…:frowning: :frowning: :frowning:

καλα καλα, δε θα βγαλω φωτο με axl;, θα τα πουμε τοτε!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol3:

Αν βγάλεις ποτέ φωτογραφία με τον Axl και δεν βγάλω εγώ, θα αυτοκτονήσω! :eek:

Μειντεν μαμιεσαι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: τωρα το ειδα :frowning: :frowning: