ΠΕΤΩΝΤΑΣ!!! 
^Λολ. Από ΜΜΜ πάντως, ο καλύτερος τρόπος είναι: κόκκινη γραμμή μετρό προς άγιο δημήτριο, αποβίβαση στο σταθμό της Δάφνης, κι από κει ακριβώς έξω είναι η αφετηρία λεωφορείων για τις γύρω περιοχές. Παίρνεις λοιπόν το 212 (Δάφνη-Βύρωνας-Καρέας), και κατεβαίνεις στο παλαιό τέρμα της Ν. Ελεβετίας ή στην επόμενη στάση (για περισσότερη σιγουριά ρωτάς τον οδηγό). Από εκεί το θέατρο είναι 4-5 λεπτά περπάτημα το πολύ. Οπότε με το που αποβιβαστείς αρχίζεις και σκούζεις σαν τρελός
“Don’t look so surprised
Happy birthday…Fucker
Blow that candle out,
We’re gonna kick you, kick you”
σε βλέπουν οι διερχόμενοι επίσης άρρωστοι περαστικοί, γίνεστε ένα και σαν μανιακοί ορμάτε για το θέατρο.
Αλάνια, έχει περάσει ποτέ κανείς μεγάλο πανό σε συναυλία;
Ετοιμάζουμε να περάσουμε μία λινάτσα [SIZE=“3”]1x8m[/SIZE]… και αναρωτιέμαι μήπως ξέρει κανείς τίποτα για το διαταύτα…
Δηλαδή τι παίζει με το σεκούριτι, σε ποίον είναι καλύτερα να μιλήσουμε από πριν, πώς θα το στήσουμε στην μπαρίερα κλπ κλπ…
Σημ.: TASSE salamina, ότι σου είπαν ο Bleedin και ο Red Rum, ο καλύτερος τρόπος για να πας στo live είναι πετώντας και σκούζοντας ταυτόχρονα!
Παιδες επειδη θα ειναι μλκια να χασω τους θεους γιατι δεν παιζει να ξαναρθουν τι γινεται με προπωληση κλπ κλπ?Παιζει να εξαντληθουν??Θα εχει απ’εξω εκδοτηρια?
Σύνταγμα και από εκεί το τρόλευ 11, κατεβαίνεις στο τέρμα. Ή το 232 από Πειραιά, αφού είσαι από Σαλαμίνα.
thnx ρε παιδια!:D:D μαλλον με μετρο θα παω μεχρι δαφνη κλπ κλπ γτ τα αποφευγω τα αλλα μεσα…ειδικα τα λεωφ. πετωντας λιγο δυσκολο ρε…εχω παρει κτ κιλα τωρα και μου ειναι αδυνατο:p(παιζει να ερθω και με αμαξι γιατι ψηνεται και ο πατερας μου:p) παντως οτι θα τραγουδαω ειναι σιγουρο!ειμαι τοσο πορωμενος οσο οταν ειχα παει metallica kai acdc!
[SIZE=“5”]Yes, the ecstasy, you can pray
You will never let it slip away…[/SIZE]
Προχτες κονομησα κι εγω το εισητηριο μου.
Νο.2135
Αλλες 2 βδομαδες και θα γινει της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος το κιγκλιδωμα.
γαρα,ξυλο κ μουστακι
το πηρα και εγω
Mr. στις 10/8 θα (αναγκαστείς να) μιλήσεις.
Και να ποντάρεις λεφτά πάνω μου.
Εκτός και αν δεν εμφανιστώ πάλι.
Άσε τις συνομωσίες.
μαλιστα μιλαιδη.
Μάλλον θα το χάσω…
$
δε μ’άρεσε αυτό.
if you don’t make a friend now, one might make you…
Πάω για εισιτήριο αύριο (άργησα λόγω διακοπών =)) … ελπίζω να έχει ακόμα…
θα εχει σιγουρα ρε…αντε μια βδομαδα ακομα!!!:D:D:D
λοιπον εχω μια ιδεα
μονο [FONT=“Impact”][SIZE=“5”]μουστακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι[/SIZE][/FONT]
Πουλάω εισιτήριο όποιος ενδιαφέρεται,δεν θα τα καταφερω να παώ…
Στείλτε μήνυμα αν θέλεται,το δίνω κάνα 35αρικο
δυστυχως λογω ελλειψης ρευστου δε θα παω να τους δω.ελπιζω να ερθουν αλλη φορα κατι που ειναι πολυ δυσκολο,αλλα δεν πειραζει.
dear rocking.gr,
δεν εκανες ενα meet and greet για FNM??
yours faithfully :p
Ούτε κατά διάννοια. Δε θα άντεχα να μην πάω.
χαχαχαχ καλοος!εχεις δικιο!!!:D:D:lol: