Oι faith no more στο θέατρο βράχων στις 10 αυγούστου!

Aκριβως αυτο…Δεν ειναι ο πιο πορωμενος φαν τους αλλα μου αρεσουν αρκετα και θεωρω το live must see…Αλλα θα εχω φυγει απο Αθηνα λιγες μερες νωριτερα…

τι υποτιθεται πρεπει να γραψω τωρα γαμωτο? :lol:

παρτε κουμπαρα, πιειτε ενα κοκτειλ η φατε ενα λιγοτερο πιτογυρο στη βραδυνη σας εξοδο και μια χαρα μαζευονται τα λεφτα για το εισιτηριον… Αμα περασουμε και την φωτογραφικ μεσα σουπερκαυλα…

Listening to: Luror - Through Cruelty to Illumination
via FoxyTunes

Δε σε κόβω. Στο Λυκαβηττό όλα είναι εύκολα, εκτός από το τελευταίο. Με ανησυχεί αυτό που έγραψε ο πηρούνιας. Αν μπορέσουν να μας πάρουν εισιτήρια οι ξένοι, την κάτσαμε τη βάρκα. Επίσης ενώ πάνω κάτω Ιρλανδία-Ελλάδα δεν έχουν τρομερές διαφορές, αρχίζω και φοβάμαι για τιμή.

Προβλεψούλα. 45 ευρώ προπώληση.

Και φώναξε η γοργόνα

[SIZE=“5”]Έχουν τα βραχάκια κάγκελο?!?!?!?!!?[/SIZE]

και γω το ιδιο πιστευω

Και απαντησε ο μηχανοβιος ιππότης:

[size=6]στα βραχακια παιρνεις το ψυγειακι με 30 amstel![/size]

35 προπωληση αρχικα

40 κανονικα

λεω εγω που εχω και καποια κοννε με την detox.

ειτε 35 κανουν ειτε 40 ειτε 50 μαζευονται υπερανετα αν κοψετε μια καλοκαιρινη εξοδο. νομιζω οτι αξιζει την θυσια…

εγω πρωτη μερα προπωλησης θα παρω εισητιριακι γιατι λογικα θα σκασουν και πολλοι απο εξωτερικο ειδικα αμερικανοι που δεν εχουν ακομα καμια ανακοινωση για εμαφανισεις στο usa

αυτα ειναι

μεσα σε ενα μηνα

mars volta
nin
fnm

αντε με το καλο κ porcupine tree/tool και μετα το γυρναμε στα σκυλαδικα/.

http://www.youtube.com/view_play_list?p=48D986D3C216B424

ολη η εμφανιση τους στο download

καλο καψιμο.

Eκείνη τη μέρα θα γυρνάω από Brutal Assault. Θα παίξει κατάσταση Καρλ Λιούις για να προλάβω, αλλά σε 4 μέρες Fear Factory, Opeth, Brutal Truth, FNM θα είναι το καλοκαίρι της ζωής μου λέμε!!!

Φορκ!!! ΡεντΡαμ!!!Ποιός θα μας το 'λεγε ότι σε μια χρονιά μέσα θα βλέπαμε Die Krupps, NIN, FNM στην Ελλαδίτσα ε!!!

Έεετσσσι! Πραγματικά ασύλληπτο! Εντάξει, 3 από τις πιο ιδιαίτερες/επιδραστικές 90ς μπάντες στον σκληρό ήχο. Φέτος μας έχουν βγει τα ματάκια.

Οφτόπικ, αλλά γιατί νόμιζα ότι σιχαινόσουν τους Opeth?:stuck_out_tongue:

Οντόπικ, και γαμώ τα συναυλιακά καλοοκαίρια.

δεν τους αντέχω, αλλά είναι μεγάλη μπάντα! Δε με χαλάει καθόλου που θα τους δω.

αλλά…

[SIZE=“5”]FAITH NO MORE Ω ΡΕ!!![/SIZE]

Τς ακουω λιγο καιρο αλλα θα ειμαι,κατα 90%,εκει.

Ελπιζω με αλλα 5 ατομα τρενακι να κλασουμε στα γελια.

Να παιξουν και το ηρεμο αλλα μαγικο Just a man να τρελαθω.

εδιτ:Πιτ θα χουμε…δεν το συζηταω,ε;:lol::lol:

Λοιπόν μαλάκες, οκ το μάθαμε, χαρήκαμε, τις βγάλαμε τις παίξαμε, όλα καλά!

Έχετε καταλάβει ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??? Για τι ΕΜΠΕΙΡΙΑ μιλάμε?
ΑΥΤΗ η μπάντα! ΑΥΤΑ τα κομμάτια! ΑΥΤΟΣ ο τραγουδιστής! Μπροστά μας! Κι όχι από γιγαντοοθόνες και μαλακίες, στα 20 μέτρα το πολύ!

Οι συναυλιακοί τουρίστες θα’ναι στην παραλία, οπότε θα’χουμε ΤΟΥΣ FAITH NO MORE μπροστά σε 3.000 ΓΚΑΒΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Die-Hard fans! (Όλοι ξέρουμε, ότι στη μέρα μας δεν έχουμε αντίπαλο στο θέμα ποιό είναι το πιο θερμό κοινό στην Ευρώπη!)

Τα χάπια μου!!!

Τιμιο και πολυ σωστο ποστ φανμπου…8)
Στον 7ο ουρανο αδερφια και Λυκαβηττο γαμω!Τι καλυτερο?
Πιστευω μαζι με τουριστες ευκολα sold out γιαυτο απο πρωτες μερες προπωληση…35-40 σε συγκριση με αυτα που εχουμε πληρωσει κατα καιρους,ΓΑΜΕΙ…45 normal με Ελλινισταν τιμες απο κει και πανω το χερι στη καρδια και τα παντα ολα Mike Patton…

λεω να τους παω και κανα ταψι μουσακα…:D:D